Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 mars, 2020

Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 mars, 2020

Förändringen från Överlevnadsläge till 5D ∞ 9D Arcturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arcturiska Rådet. Det är en glädje för oss att få kontakt med alla er.

Vi ger er exakt vad vi vet att ni behöver i varje ögonblick. Detta stämmer dock inte alltid med vad ni har velat ha av oss. Vi, liksom era högre själv, och era guider, är mer intresserade av er andliga evolution än något annat. Och alla medlemmar i ert team ger er allt som ni behöver för att växa och utöka ert medvetande, för att bli mer av vem ni är.

En av de mer utmanande uppgifter som ni har där på jorden ständigt, är att komma till en nivå av acceptans. Överlevnadsinstinkten inom er säger att kamp eller flykt är de enda två alternativen, men den del av er som vet att ni är på en uppstigningsresa kommer att be er att acceptera. Det är den del av er som kommer att be er att förlåta. Det är den del av er som uppmuntrar villkorslös kärlek, snarare än att vara småaktig, snarare än att kräva hämnd. De är sätten för det mycket överlevnads-orienterade egot, och ni är där nu för att göra mer än att bara överleva. Ni är där nu för att bli era högre själv.

Du är där på jorden för att höja ditt medvetande till ett högre frekvenstillstånd. Det är en monumental uppgift. Det är dock den uppgift du registrerat dig för, och det är möjligt. Det är inte bara möjligt, vi ser många individer där på jorden just nu som framgångsrikt integrerar vad de behöver integrera för att bli sina högre själv. Vi vill att ni ska veta att er uppstigning är på rätt spår och att allt som ni upplever från detta ögonblick och framåt på Moder Jord är tänkt att hjälpa er att komma dit.

Hur ni kommer att uppleva resan är allt som lämnas osäkert vid denna tidpunkt. Omfamna dessa utmaningar. Acceptera det som är just nu, och öppna er för att ta emot allt som ni ges från varelser som oss i de högre världarna, eftersom upplevelsen av att växa genom motgångar är mycket mer tillfredsställande än att få allt som ni vill ha hela tiden. Det kommer ni att få, en dag, och när ni gör det, kommer ni att leta efter utmaningar. Ni kommer att leta efter möjligheter att expandera och bli mer av vem ni är, och det kommer att bli en glad dag för alla oss som är inblandade i mänsklighetens uppstigningsprocess.

Vi är det Arcturiska Rådet, och kontakten med er har varit vår glädje.”

Översättning:  Mats

https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-march-16th-2020/

Flytta från överlevnadsläge till 5D ∞9D Arcturian Council

Du gillar kanske också...