Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 13 oktober, 2017

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 13 Oktober 2017

Kära ni,

Gå in i din varelse för att avgöra vem och vad du är. Naturligtvis verkar ett sådant kommando dumt för du vet vem du är. Eller gör du det? Det är dags att bestämma vad som är viktigt för dig bortom 3D-delarna av hem, familj och land.

Ni är globala ambassadörer, inte bara samhällsvälgörare. Vissa av er kommer att bli förolämpade av ett sådant uttalande, även om ni inte har svårt att förklara att ni är ett med alla.

Det är dags för er att erkänna och förkunna er globala roll.

Ni har spelat den lilla 3D-rollen trots proklamationer från oss och andra kanaliserade källor att ni är gudar/gudinnor. Sådant var, om man säger så, tillåtet fram till nu. För ni går in i en fas långt bortom vad ni föreställde er när ni initierade er nya övergång.

Du drömde att du kunde skapa det som skulle göra dig mer bekväm i din 3D-värld – kanske ett nytt hem eller ett förhållande. Tillräckligt för att förkunna att du var en skapare, men inte tillräckligt för att avlägsna dig från din komfortzon.

Sådant är inte att vara. Garanterat är att du är fullt kapabel att skapa det som gör dig glad i ditt nuvarande liv, men det är en liten del av vad du vill uppnå under denna livstid.

Du lärde dig att du skulle förändra världen. Du lärde dig att det skulle vara enkelt, att du kan protestera om du vill, men också att du kan förändra världen med en glädjefull promenad i naturen.

Det är dags för dig att flytta bortom ditt lilla 3D-liv till globala prestationer. Kanske kan ett sådant uttalande skrämma dig för att du inte har någon aning om vad det betyder. Ska du resa över hela världen? Ge upp dina bekvämligheter? Behövs det nya politiska indelningar? Nej. Du är bara skyldig – och skyldig är det rätta ordet – att gå in för att upptäcka vad din aspekt, din del av den här nya Universella skapelsen är.

Vad ger dig glädje? Det är ditt förstoringsglas för dina nya skapelser. För du är verkligen bortom ditt lilla 3D-liv.

Du gick inte igenom de faser som du har gått igenom, inklusive dina jordingångar, för att skapa ett nytt hem eller ett förhållande. Sådana skapelser är inte felaktiga – bara begränsade. Lite som att kalla läsningen av en förstaklassbok en prestation efter examen från högskolan med högsta betyg.

De flesta av er är arga för att ni inte har skapat det hemmet eller förhållandet. Det är så för att ni tror att det kommer att vara höjden på era kreativa förmågor istället för bara ett litet steg.

Ni fortsätter 3D-tron att ni är begränsade och små. Inget av detta är sant.

Även om ni aldrig var begränsade eller små, skapade ni dessa övertygelser för att innehålla era Universella förmågor när ni var på jorden. I tiderna bortom jorden hedrade ni era kreativa färdigheter, så att ni självständigt kunde kalla er gudar/gudinnor av högsta grad.

Så är det att ni känner er uttråkade nu, instängda, håglösa och kanske trötta. Inte för att ni fullt ut använder era färdigheter, men för att ni ännu inte vågat göra det.

Nu skriker ni ut att ni skulle om ni kunde, men vad ni än gör, inklusive att hitta och följa er glädje, verkar det vara mera av samma sak. Så är det. För ni är ”uppvarvade” för att skapa en ny värld, och ändå tillåter ni era 3D-övertygelser att begränsa även era ”första klass” skapelser till att vara där ute någonstans, någon gång i framtiden.

Sluta oroa dig för att göra det rätta. Sluta oroa dig för att vara tvungen att briljera. Sluta oroa dig för dem som inte verkar vara på samma plats som du. Du är en föregångare. Det finns inte något som du inte kan uppnå om du vill.

Nu är det dags att hävda den berömmelsen, den äran, den nya jorden och det nya livet som är ditt och ditt eget.

Du är en föregångare så du kommer inte att fungera som de flesta av dina kamrater – och absolut inte som de som är helt inblandade i 3D-tankar och handlingar. Du är annorlunda. Framför allt, tillåt det att vara acceptabelt för dig.

Följ din glädje i medvetande om att din nuvarande glädje sannolikt är mycket mindre än din nya totalitet.

Det är som om du är en av de filmvarelser som spelade den milda Clark Kent. Även om du verkar vilja önska att förbli en Clark Kent, är din roll Stålmannens eller Stålkvinnans.

Sådana tankar skrämmer dig för att din hjärna producerar konkurrerande meddelanden. Ditt 3D-jag säger du att du ska passa in så normalt som möjligt. Ditt 5D eller bortom hjärnan säger att du ska flyga. Och det kommer du att göra en gång när du vågar.

Det här är verkligen ett av de ”utmanande” meddelandena från din barndom. Alla av er är extremt äventyrliga och modiga. Det är dags att fullt ut hävda det modet, i medvetande om att du inte är som de flesta andra varelser. Att du har en roll som är viktigare än att vara trevlig mot dina grannar eller arg på en politiker.

Du skiljer dig från andra – precis som du menade att vara när du började träna för din nuvarande roll. I universella termer är du långt mer avancerad än vad du nu förstår.

Det är dags för dig att gå inom för att upptäcka träningen och svårigheterna du fullbordade för att vara av jorden under denna övergång.

Du är den modigaste och mest skickliga av de modiga och skickliga. Låt dig själv veta det. Gå sedan in för att upptäcka ditt sanna fokus. Fokuset som ligger utanför 3D-komforten.

Kanske är du nu orolig för att du kommer att bli tvungen att leva i en grotta eller på annat sätt skilja dig från dina 3D-bekvämligheter vilket sannolikt var sant för dig under tidigare livstider som förberedelse för denna livstid. Du behöver inte längre välja mellan 3D-komfort och 5D eller bortom interaktioner. Istället omfattar ditt nya liv 3D-bekvämligheter plus 5D eller bortom att leva.

Så det är dags att du slutar förblinda dig själv inför din nya verklighet – skaparekung eller-drottning av jorden och därmed Universum – vilket du är. Må det vara så. Amen.

http: // www. LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klicka sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2017, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen dela gärna det här innehållet med andra, skicka in det på din blogg, lägg till i ditt nyhetsbrev, etc., men behåll artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans länk: http: // www. LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...