Brendas Blog via Brenda Hoffman, 21 juni 2018

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 21 juni 2018

Per Staffan 25 juni 2018

Kära Ni,

En gång i tiden var ni glada att förstå att alla era strukturer skulle bli förstörda innan de byggdes upp igen.

Men nu när era strukturer förstörs, beklagar ni den aktivitet ni satt på plats när ni bestämde er för att vara en del av teamet som skapar en glädjefull New Earth.

Självklart startade ni övergången med att tron att allt skulle hända utan större ansträngning, och att när majoriteten såg felet med deras sätt skulle allt byggas om som en blixt.

Så var det inte tänkt att bli för det är din roll att återuppbygga strukturer av kärlek och flexibilitet. De styva 3D-strukturerna som tillät en antingen/eller åtgärd förstörs. Antingen gör du det på det här sättet, eller så kommer du att bli utfrusen, gjord narr av, eller annars, förlora din plats i samhället.

Nu när alternativen öppnar sig är du nervös, upprörd och arg. För du önskar att antingen/eller alternativen skulle förbli på plats tills du kände dig bekväm med nya skapelser tills att frågor diskuterats, planerats och skapats ordentligt.

Så ska det inte vara av uppenbara skäl. Först lär du dig att skapa något som du inte trodde var möjligt i 3D. För det andra behöver du, vilket är sant för alla människor, en buffert mellan gammalt och nytt. Så det är så som det händer. Och när det gör det så klargör du det som är viktigt för dig, upptäcker din skapande nisch eller nischer. För det som mest stör dig när det faller sönder, blir det som du fokuserar på när du skapar på nytt.

Vissa av er är upprörda för att ni tror att ni inte borde fokusera eller oroa er för sammanbrottet av era nuvarande strukturer. Ändå tittar många av er på nyheterna för att avgöra vilken fruktansvärd händelse som händer nu.

Det innebär att du är en del av teamet som skapar nya åtgärder och aktiviteter. Några av er som följer media tror att de gör det av nyfikenhet, ilska eller någon känsla eller tro som de försöker befria sig från. Men försök om du kan, dessa tankar eller ilska lämnar aldrig helt ditt väsen.

Du vill inte diskutera din ilska, rädsla eller dina till synes missförstådda handlingar med andra för i 5D är du MENAD att låta alla 3D-handlingar försvinna. Sådana kan inte vara sanna, som du har upptäckt under många veckors försök.

Du är oärlig mot dig själv.

Om något i 3D stör dig, tillåt dig att drömma om bättre eller annorlunda lösningar. Ett sådant koncept betyder inte att du behöver skapa lösningarna, utan istället att du delar energi med dem som vill. I själva verket är du lika kreativ när du leker i din trädgård som entiteterna med lösningar. För du ger energi till grupperna, som vill skapa kärlek i sina skapelser.

3D-lösningar har inte fungerat, vilket kan påvisas av en grupps ilska mot en annan, särskilt när en grupp inte ser ut eller fungerar som den andra – problem som uppenbarligen uppmärksammats för årtionden sedan med freds- och kärleksrörelserna på 60- och 70-talen. Ändå verkar några av samma personer som är involverade i dessa rörelser antingen fysiskt eller känslomässigt ha gjort en 180 graders sväng till endast erkännande som entiteter.

Sanningen är att de som bygger barriärer istället för broar är livrädda. För strukturerna som de skapade efter sina freds- och kärlekstankar, skyddade dem på sätt som du kanske inte kan förstå. För många av de som är involverade i fred och kärlek, bestämde sig för att ackumulera en förmögenhet eller makt var viktigare än att älska varandra.

Nu agerar de på vad de tror är nödvändigt för att behålla dessa förmögenheter och makt. Det betyder inte att ekonomiska förmögenheter inte förväntas eller accepteras, men i stället att de som klamrar sig fast i 3D för att skydda sina förmögenheter och makt har tron att ”någon vill ta bort mina pengar och min makt ”.

De utan förmögenheter eller makt är också rädda eftersom de inte kan förstå hur nya strukturer kommer att tillåta dem att leva det liv som de drömmer om. För i 3D finns ingen likställighetsekvation.

De som ständigt förblir 3D gör det av rädsla. ”Om jag rör mig in i kärlek och glädje – en New Age-drömdröm – kommer jag att förlora det jag håller kärt.” Deras vision är inte tillräckligt bred för att förstå att jordens varelser är unika så att ingen kommer att göra anspråk på resurser som inte ger dem glädje.

Var och en av er – inklusive de som dubblar ner i 3D – har behov och drömmar baserade på sin roll, karma (karma finns inte längre för de som är i 5D och bortom) som kommer att ge kärlek och glädje om de följs.

Var vänlig att observera de som försöker att hålla fast vid förmögenheter, makt eller en livsstil som inte riktigt är rätt för dem. De är rädda, utmattade och behöver skylla på andra för sin brist på glädje. För om de var nöjda med sitt liv skulle de välkomna nya entiteter, begrepp och energier – och veta inom sin personliga trygghet att endast de kan förändra sina liv.

Så är det de av 3D som upprätthåller ett behov av kontroll – inom deras personliga liv och land, samhälle och familjeförhållanden. Något som är ganska uppenbart inom finans- och maktspektrumet. Och när flera av er vägrar att underblåsa deras rädslor blir deras rädslor alltmer högljudda.

Men då blir dina behov också distraherade med 3D-rädsla. Du är rädd för den strukturella förstörelsen trots att ombyggnaden kommer att baseras på kärlek och glädje i stället för den rädsla som nu skenar i din värld.

Den uppenbara frågan är, ”Vad ska du göra?” Svaret är som alltid att hitta din glädje. Om det betyder att skicka energi till de som skapar nya öppna, flytande strukturer, gör så. Och om det betyder att skapa de öppna, flytande strukturerna, gör det.

Det finns inga måsten, annat än att låtsas vara kvar i 3D-rädsla är en vägspärr i ditt nya liv.

Låt dig flöda, precis som du tillåter detsamma för dina New Earth-skapelser.

Låt dig själv och andra vara, och du kommer att leva i glädje. Sätt parametrar runt dig själv och andra, och du kommer att mata energierna hos dem som vill stanna kvar i 3D. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Subscribe på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen gärna dela det här innehållet med andra, skicka in på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc., men behåll artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsida länk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...