Brendas Blog via Brenda Hoffman 14 juni 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 14 juni 2021

 

Kära Ni,

Vi, från Universum, vill ta itu med din rädsla för att vara dig själv. Även om vi tog upp frågan vid flera tillfällen är dagens diskussion lite annorlunda. Du övergick modigt genom varje fas fram till nu trots din rädsla, men detta nuvarande steg verkar utom räckhåll för många av er.

Du kanske känner att det här steget är ett steg för mycket. Du förstår 3D även om du inte vill vara en del av det. Detta nuvarande skede liknar att erbjuda dig möjligheten att förbli ett barn eller acceptera dig själv som ung vuxen. Även med samma alternativ som en 3D-människa, skulle många av er förblivit barn även om ni beundrade de som var äldre än ni. Barndomen var det kända.

Det betyder inte att de som är kvar i sin kokong måste lämna den nu. Men istället att de kommer att lämna automatiskt oavsett om de nu vill eller inte.

Du har val, men att förbli inkognito är inte ett av dem. Tänk dig att du har enrollerats i en militär enhet, och även om du inte nödvändigtvis vill vara en del av den, så är du det. För att överleva eller trivas måste du delta. Så är det för dig nu.

Att stanna kvar i en kokong av enformighet liknar limbo mellan himmel och helvete som kännetecknar vissa religioner.

Du lämnar eller har lämnat din kokong. Detta uttalande är inte ett hot utan en verklighet. Precis som du inte fysiskt kunde förbli ett barn för alltid.

Ditt kokongstadium kan pågå i veckor eller månader, men det kommer att avslutas. Ett slut som kommer att vara en explosion av idéer och behov

I 3D kunde du inte hindra din fysiska varelse, tankar och handlingar från att förändras. Och du kan inte göra det nu. Så du kommer att vara kvar i din kokong tills du inte längre vill, tills den känns som ett fängelse tills du inte tål det längre, precis som det var sant för dig i puberteten.

Och precis som det var sant i puberteten kommer inte alla att bryta ut ur sin kokong samtidigt. De flesta spädbarn utvecklas inom en liknande tidsram. Det är inte förrän i puberteten som de fysiska förändringarna sprids över månader eller år istället för veckor, vilket är sant för de flesta spädbarn.

Så är det med kokonger. Istället för att bryta ut ur era kokongstadier inom några dagar efter varandra kommer ni att göra det inom veckor eller månader.

Om du inte längre är i en kokong är det härligt. Och om du stannar kvar i din kokong, är det också förtjusande för du vill snart inte längre eller kan inte vara det.

De av er i ett kokongstadium måste utveckla det här eller det där innan ni stiger upp. Du är eller var i en kokong för att förbereda dig för ditt unika och färgstarka utträde när tiden är rätt för dig.

I era tidigare övergångsfaser skiftade ni i massor. Så är det inte längre. Din kokonglängd handlar om att förbereda dig för din unika roll istället för att förändra jorden som tidigare gällde för dig och alla föregångare.

Låt dig vara utan svartsjuka, önsketänkande eller undra vad som är fel med dig. Det kommer att hända när det är rätt för dig – inte för dina vänner, familj, grannar eller universum. Du har en personlig tidsklocka istället för den allmänna tidsklockan som du har följt sedan du initierade denna övergång.

I sanning är du närmare de singulära 3D-liven, de universella dimensionella hopp och frekvensförändringar som du upplevt i tidigare liv för att förbereda dig för din roll i denna övergång.

Hittills har det varit ett grupparbete och progression. Det är det inte längre. Så läxa inte upp dig själv eller någon annan för de handlingar ni har eller inte har vidtagit.

Ge dig själv och andra friheten att vara, vilket nu är en unik resa för alla föregångare.

Du vet vem och vad du är – och viktigast av allt, vad du behöver. Låt dig själv handla därefter. Ingen och ingenting vet mer än du om dig själv. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”Blog & Prenumerera” -sida och klicka sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-post – raden. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen. Eller prenumerera via WordPress.com.

Upphovsrätt 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, posta inlägg på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev etc. Men behåll den här bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...