Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 juni 2021

Det Arkturiska Rådet
Via Daniel Scranton, 15 juni 2021
E.T. Möten, UFOs och Icke-Inblandning
Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.
Vi släpper in er så mycket vi kan för tillfället, eftersom viss information som vi har fått skulle vara störande om vi delade med oss av den just nu. Det finns en orsak till varför det finns en regel om att inte blanda sig i mänsklighetens göranden. Ni måste få utvecklas på egen hand, och vi har sett er historia och vet vad som händer om man försöker ”knuffa” er framåt.
Det här är en tid när ni måste upptäcka att allt ni behöver finns inom er. Även om ni ser UFOs i skyn och får besök av E.T.s eller till och med får komma ombord på ett skepp, så bleknar allt i jämförelse med vad ni kan uppleva när ni blundar och fokusera på ert inre.
När ni öppnar upp er för er egen oändliga och eviga natur, kommer ni att inse att ni aldrig behövde någon information, och inte heller har ni någonsin behövt någon intervention. Ni har tillgång till Källan, vilket innebär att ni har tillgång till allt när ni går till ert inre, och ni har också obegränsad kapacitet att skapa verkligheter och uppleva dessa verkligheter. Så jo, det fysiska är ganska spännande och de fysiska upplevelserna ni kan ha är berusande, ibland ganska bokstavligt.
Men om ni väntar på upplevelser med utomjordingar för att övertyga er själva om att något bra kommer att hända där på Jorden, ber vi er att inte vänta längre. Ni har utomjordiskt DNA inom er. Ni har minnen av era liv som utomjordiska varelser inom er, och ni kan uppleva ert multidimensionella jag genom att gå till ert inre. Det yttre kommer alltid att återspegla det inre, så ju mer ni utforskar er oändliga och eviga natur, desto mer kommer den yttre världen att öppna sig för er, och ni kan ha dessa upplevelser av UFOs och E.T.-möten. Ni kan resa med så många rymdskepp ni vill.
Men ni är mer intressanta för fysiska E.T.s, när ni väl inser vilka ni verkligen är som varelser av evigt ljus och oändlig kärlek. När ni utvidgar er tanke, ert koncept om vilka ni är, kommer allt ni önskar uppleva att öppnas upp för er på ett sätt som er hjärna omöjligt kan föreställa sig. Så om ni söker fler upplevelser med E.T.s, börja med er själva.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontankten med er.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...