Brendas Blog via Brenda Hoffman, 15 november 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman

15 november 2021

Kära Ni

Ni skiftar dramatiskt på grund av de pågående utbrotten av höga energier. Dessa skiften inkluderar förändringar i sömnmönster, aktivitetsnivåer och interaktioner med andra.

Sådant är att förvänta givet kursen för er nya varelse. Det är som om ni klivit in genom en dörr och fått förtydligat vem ni är eller drömt om att bli. En liknelse skulle vara en sångare/låtskrivare som lever sitt lugna småstadsliv och drar undan en gardin och upptäcker hundratusentals människor som applåderar hans talang.

Ni är nu mitt på scenen. Innan de senaste energierna tog de flesta av er turer i rampljuset även om ni alla var på scenen samtidigt. Den scen-gemenskap ni i månader eller år deltagit i har förändrats. Ni delar inte längre scenen med någon – för ni är er egen stjärna.

Ni kanske undrar vem som står i publiken som glädjefyllt ropar ert namn. Er jublande publik består av dem som bestämt sig för att skifta från 3D till högre dimensioner.

Ni är nuets rockstjärna. Några av er skrattar åt den bilden, för ni fortsätter att städa toaletter, arbeta eller hålla efter er trädgård. Vad ni ännu inte insett är att ni fortsätter att dela ert varande i en kort tid.

Den lilla delen av er upprätthåller ert 3D-liv – om än med svag entusiasm. Så ni utför de basala kraven med minimalt intresse. Den större delen av er står mitt på scenen för att aldrig återgå till den saktmodiga 3D-varelse ni varit i eoner.

Den saktmodiga delen av er vill återvända till gångna ledigheter och hoppas att dessa ska ge den gnista som behövs för att upprätthålla era tidigare 3D-interaktioner och liv.

Den större delen av er – som växer sig större för varje dag – har litet intresse för det förflutna. Ni är nu en rockstjärna. Även om ni skulle försöka återgå till ert liv innan ni blev berömda, skulle den återkomsten vara mer som att se er själva i en film, än att faktiskt leva i den verklighet ni en gång upplevde.

Ert 3D-liv finns inte längre och kommer aldrig att finnas igen. Ni är en rockstjärna i 3D-kläder ni snart kommer att kasta bort. Så ni kommer att finna de kommande veckorna förvirrande, uppmuntrande, skrämmande, glädjefyllda och helt enkelt bara roliga.

För dem av er som inte vill vara rockstjärnor, vet att vi från Universum använder den liknelsen löst. Liknelsen är bara för att ge er en bild av hur det skulle kännas för er att vara rockstjärna. Sanningen är att ni är på scenen på det sätt som är rätt för nya ni.

Ni kan vara en rockstjärnas uppassare som andra dras till. Eller en företagsledare som skapar internationell beundran för sina kärleksfulla och kreativa handlingar. Det spelar ingen roll vilka era rockstjärne-attribut är. Det enda nödvändiga elementet är vetandet att era 3D-handlingar och behov har skiftat från betydande till minimala, och som snart kommer att försvinna helt.

Vid början av ert nya kalenderår kommer de flesta av er att acceptera er nya stjärnroll. För det är inte bara dags för er att göra det personligen, utan också en nödvändig uppmuntran för de miljoner som vill följa.

Ni är inte längre små jordlingar. Ni står i centrum för den största samling ni kan föreställa er. Ni är stjärnor som lyser starkare än något ni någonsin känt till.

Detta är er tid. Tiden ni hoppats på och drömt om i eoner. Var inte rädda eller bekymrade, för ni är mer än redo att göra anspråk på er själva i all er prakt, såväl som att acceptera andras beundran.

De som beundrar er eller snart kommer att göra det, kommer att hitta sin egen scen tack vare er. Så kommer det att fortsätta tills de på jorden som vill skifta kommer att göra det lättare och snabbare för varje omgång.

Er enda rampljus-roll är för dem som omedelbart följer er. Det finns många fler saker ni är förberedda att åstadkomma så snart de som följer ger sitt stöd, precis som vi från Universum gjorde för er när ni påbörjade ert skifte.

Så de kommande veckorna kommer att vara en virvelvind av känslomässiga kast. Följt av en glädjefylld känsla av rättighet och ett behov att dyka in i mer personliga aktiviteter än någonsin tidigare under er vistelse på jorden. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, subscribe via WordPress.com. Or, click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” website page (LifeTapestryCreations.com), and click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. 

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But please maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...