Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 24 juni, 2019

Brendas Blogg

via Brenda Hoffman

24 juni, 2019

Kära Ni!

Är ni redo? Har ni öppnat upp era hjärtan och sinnen för alla möjligheter? Har ni förnekat alla borden och måsten – åtminstone i sinnet?

Nu är det så att idag sker starten för era nya äventyr – inte som för ett litet barn eller en ungdom, utan som en vuxen aktivist.

Många av er från 60- och 70-talen hävdar att ni är trötta på att fajtas i samma strid för jämlikhet, fred och kärlek. Att ni inte längre har energin eller behovet att demonstrera för det ena eller det andra. Vi påminner er om att den revolt vi pratar om börjar inom er.

Revolten i ert nya jag börjar ta form. Innan de nyligen inkomna energierna kom in, hade ni troligtvis inga konkreta tankar på vad ni önskade er. Naturligtvis upprätthöll ni era 3D-förhoppningar gällande kamratskap, ekonomisk trygghet och kärlek från andra, men ni hade inte ännu formulerat vad den nya som ni är behövde för att framskrida.

Ni doppade tårna i vattnen av 5D och bortom, bara för att upptäcka att vattnet inte var av samma temperatur som ni hade förväntat er. Så ni försökte på ett annat ställe och igen på ett nytt ställe, tills ni upptäckte var ni passar in i 5D-väven.

Vilket inte betyder att ni förnekade möjligheten att vid ett senare tillfälle omdefiniera er själv, utan i stället att ni har upptäckt ert basläger. Precis som ni som en ungdom i 3D visste, i och med att ni mognade, att era intressen skulle komma att mogna.

Kanhända ni bättre kan förstå genom att minnas hur ni valde er samhällsgrupp efter att ni lämnat det ursprungliga 3D-hemmet. Det gjorde ni på grund av arbete, familj, utbildning eller intressen. Alla dessa skiftade i och med att ni blev äldre.

Så är det även nu. Ni har deklarerat er hemmabas för tillfället – baserad på era behov och intressen, i stället för andras. Denna hemmabas uppmuntrar er att fungera annorlunda än vad som var normen när ni var ett litet barn. Fastän era trotsutbrott kanske fortgår ett tag, så kommer de att vara annorlunda än vad de var bara för några dagar sedan.

I egenskap av ett nytt litet barn så var ni tvungen att deklarera er kommande frihet. Nu när ni har gjort anspråk på er frihet, så kanske ni vill att andra ska följa i era fotspår. Vilket är en aning annorlunda än vad ni projicerade som en ung vuxen i 3D. ”Ni borde få uppleva glädjen med barn såsom jag har gjort”. Eller: ”Jag är så förväntansfull över att vara förlovad, du borde också bli förälskad”. Eller: ”Den här staden är perfekt, varför flyttar ni inte hit?”

Fastän frågorna kan vara olika, så är er avsikt med ”borde” densamma. Ni undrar varför andra inte vågar ’vara’ som ni nu är. Varför behöver de följa någon? Ni gjorde anspråk på er frihet, varför vill inte de göra detsamma? Men såklart, att övertyga andra att följa i era fotspår leder inte till något annat än 3D-borden.

Ni befinner er i en fas av att önska att andra vore mer likt er själv. Vilket står i motsats till allt som hör till friheten att vara.

Men denna fas indikerar att ni har gjort val som ni tycker är angenäma.

Nu måste ni tillåta andra att få densamma friheten. För ni är de första av de första. Fastän de som följer efter inte befinner sig långt efter, så är deras klarhet annorlunda än er. Låt det vara så. Och låt dem avsluta de faser som ni behövde avsluta innan ni visste att ni befann er i rätt omgivning.

Vissa av er som läser detta meddelande kommer att undra vad vi talar om, för ni känner det som om ni befann er i fel samhällsgrupp, hem, relation eller jobb. Ni måste ännu upptäcka vad det är som bereder er glädje. Detta är inte ägnat för att gräla på er, utan för att i stället informera er om att fasen av att veta att ni har gjort ett bra val fortfarande är på väg. För när ni tar er framåt i glädje, så kommer ni att känna er riktning och vem som är rätt för er. Det kommer inte att finnas något behov av att fråga andra eller Universum, för ni kommer helt enkelt att veta.

Detta som är rätt sker inte med trumpetfanfarer eller en änglakör, utan i stället med en visshet djupt inombords att ni inte längre letar efter vadhelst ni har letat efter. Det påminner om att hitta en 3D-kamrat och att då inte behöva träffa andra.

Detta betyder inte att upptäckten av ert nya jag kommer att vara i evighet. Denna fas kommer att avslutas när ni utan tvekan vet att ni har gjort ett val baserat på era behov och er glädje, istället för andras.

En glädje som nödvändigtvis inte är sprakande eller ens vad ni hade förväntat er. Den bara är. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Aslög

 

 

Du gillar kanske också...