Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 17 Juni 2016

Bild t Michaels text

Brenda’s Blog, via Brenda Hoffman

17 Juni 2016

 

Mina Kära,

Vänligen vet vilken härlig dag det är. Kanske känner ni inte prakten av Jorden vid den här tiden, men ni kommer att göra det. För de Universella energierna av själv-kärlek härskar nu i full kraft.

Vissa av er räds dessa energier, då ni inte ännu fullt förstår vad egen-kärlek betyder för er, så ni maskerar er egen-kärlek med fragment av ilska mot dem ni hittar i er väg. Lite som att vinna en Olympisk-guldmedalj och finna er själva irriterade, eftersom ni inte har en aning om vad ert liv kommer att se ut som eller kännas som, när ni inte driver på för att vinna den där guldmedaljen.

Den här irritationen som dyker upp nu och sedan inom er och riktas mot andra, verkar orimlig även för er. Ni har det liv som ni skapade eller skapar. Ni klättrade upp för ert berg och rullade ner för backen av själv-upptäckt. Och ni noterar att de omkring er visar tecken på att flytta in i sina nya varelser.

Ni borde fira – ändå, finns där en känsla av obehag, av någonting som inte är helt rätt, av, ”Gjorde jag allt det för detta?”

Sådana tankar och handlingar är bara era utandningar från månaderna, åren, eller även decennier av att simma uppströms, trots indikationer på att ni hade fel och samhället hade rätt, att det ni upplevde i 3D var allt som var och alltid skulle vara.

Tänk på småbarn som har en underbar dag på stranden, skrattar, bygger sandslott och leker i vattnet. Men på grund av den glädjefulla dagen, är de så trötta att de är ovanligt lynniga. Och så är det, och så är ni.

Ni börjar andas igen, i den meningen att ni har avslutat er knuff för att inte bara flytta Jorden in i Nya Jorden, utan er själva in i nya ni. Det är gjort. Ni är helt i ert nya ni är.

Men ni kan inte känna nya ni externt. Inte heller kan ni använda det nya riktigt än, leder till mer irritation. Även om ni släpper mycket och dras till nya människor, information och fordon i förändring, har verkligheten av dessa skiften ännu inte berört er yttre varelse. Ni är trötta utan att riktigt förstå varför.

Ni vet utan att veta att ni är annorlunda. Och även om ni vet inom er att ni har åstadkommit något spektakulärt, sörjer ni för det fokus ni behövde, för att nå det ni har uppnått.

Vissa av er fortsätter att tro att ingenting har förändrats, att ingenting är annorlunda. Ni är ni, och så är det.

Ni HAR förändrats. Ni ÄR annorlunda. Men ni är utmattade – igen som krabaten som har lekt för hårt och är övertrött.

Minnet av allt ni har uppnått kan inte och kommer inte att raderas från er varelse, eller alla Universella varelser. Men innan ni helt kan göra anspråk på era utmärkelser, era guldmedaljer för att våga vara ni, trots rösterna om motsatsen, måste ni vila lite.

Er värld, ert liv kommer att gnistra med glädje när ni är utvilade.

Det är verkligen en härlig värld ni skapade med era med-Ljushållar varelser. Ni har uppnått det omöjliga – att kombinera 3D och 5D, medan fullt av 3D till alla dem som inte övergår, eller övergår vid samma tid som ni.

Och ändå, ni läxar upp er själva för att inte göra tillräckligt, för att inte vara nog – som en Olympisk guldmedalj vinnare som bannar sig själv, för att inte vinna med en större marginal.

Nog av självplågeri. Nog av att banna er själva för någonting. Tillåt er själva att gnistra av glädje och egen-kärlek – när ni har låtit er själva vila en liten stund. Så var det. Amen.

 

 

 

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

 

Du gillar kanske också...