Brendas Blog via Brenda Hoffman, 16 december 2022

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 16 december 2022

Kära Ni,

Idag har de flesta människor bestämt sig för eller har implanterat sin fysiska förändring bortom 3D. Du kanske är förvirrad, för vi i Universum har tidigare sagt att majoriteten av jordens varelser har passerat Rubicon för det nya du.

De som följer dig slutförde sin fysiska övergång idag (16 december 2022).

Många av er som är bekanta med övergångssekvensen vet att den fysiska övergången är den sista och ibland mest komplicerade fasen.

Så de flesta är förvirrade, oroliga, sover dåligt eller har fysiska svårigheter. Den här tiden påminner lite om 3D-puberteten där du kan ha växt över en natt, din röst förändrats eller dina känslor var trasiga och oförklarliga för dig eller andra. Så är det nu. Du känner dig troligen sur, trött och irriterad.

De som bestämmer sig för att inte gå över kan inte längre förstå dig eller dina reaktioner.

Du i din tur vill både gå i viloläge och leka med andra. Ditt inre är upp-och ned-vänt. Och dina yttre reaktioner överensstämmer inte nödvändigtvis med dina inre eller yttre känslor. Du är förvirrad, arg, ledsen och fnissig.En kraftfullt förvirrande kombination som du inte verkar kunna röra dig igenom eller runt.

Sådant är att vänta – du växlade från natt till dag, från rädsla till det okända. Självklart har vi tidigare framfört liknande tankar. Skillnaden är att de av er som gick över för månader eller veckor sedan nu hjälper dem som gjorde det sista språnget in i sin nya fysiska varelse. Det är som om du avslutade din första resa bara för att kort återvända till startpunkten för att dirigera dem som bestämde sig för att följa efter.

Resultatet av dessa interna och känslomässiga interaktioner är att alla varelser nu helt bortom 3D är utmattade. Både de som precis har slutfört sin fysiska del och de av er som vallar dem genom det de senaste dagarna.

Ni är redo för lite stillestånd. Ändå kräver helgerna känslomässiga interaktioner som inte nödvändigtvis inkluderar ditt nya du. En del av er följer 3D-förväntningarna på att göra det här och det där trots er utmattning. Andra känner skuld för att de inte uppfyller andras – eller sina egna – helgförväntningar. Och några av er ignorerar denna helgperiod – inte för att ni är en så kallad Scrooge, utan för att ni inte har något intresse av att delta eller utövar egenvård.

Varför du väljer att inte delta fullt ut i helgaktiviteter spelar ingen roll. Vet bara att du är mer utmattad än du inser. Det är viktigt att din egenvård fokuserar på vad du behöver istället för vad du förväntar dig av dig själv.

Det är inte modigt att fungera som du och andra förväntar dig under den här helgperioden trots din utmattning. Det är inte heller livsavgörande om du bestämmer dig för att inte reagera som andra förväntar sig.

Du inser förmodligen eller kommer mycket snart att förstå att ”du inte är i Kansas längre.” Det som var uppe är nu nere. Och det som förväntades av dig är inte längre giltigt. Din nya varelse flödar istället för att reagera på yttre stimuli.

Man kan inte vara barn och vuxen samtidigt.

Många av er reagerar som om ni har återvänt till 3D-puberteten eftersom ni inte lyssnar på er fysiska eller känslomässiga varelse. Ni har utvecklats bortom puberteten.

Om du finner dig själv förvirrad, utmattad, arg eller känslomässigt utmattad, beror det på att du lyssnar och reagerar på andra istället för dig själv. Dessa dagar av hopp mellan barndom och vuxen ålder är över.

Sluta låtsas att du inte har en aktiv inre röst som uppmuntrar dig att flyta. Och sluta låtsas att du lätt kan hoppa mellan 3D-barndomen och bortom 3D-vuxenlivet. Från och med idag är sådant inte längre möjligt – som high school-fotbollsstjärnan som aldrig mognar bortom det stadiet.

Du är helt nya du, precis som det är sant för dem i den andra och tredje vågen. I själva verket är den fjärde vågen mycket längre fram än vi från Universum förväntade oss vid denna tidpunkt i er jords historia.

Sluta låtsas att du är någon du inte är trots kraven från din tidigare 3D-värld. Du hör inte längre hemma i den världen. Du har ett nytt språk och en ny inriktning. En inriktning som inte är kompatibel med 3D. Så sluta låtsas att du kan vara av två världar. Inte mer än en stjärnfotbollsspelare från gymnasiet kan fortsätta att vara en fotbollsspelare i gymnasiet när han eller hon går ut gymnasiet.

Det här är ditt nya liv – börja leva det. Så må det bli. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2023, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehålls. Dela detta innehåll med andra, lägg upp det på din blogg eller lägg till det i ditt nyhetsbrev. Men snälla bibehåll den här bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...