Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 december, 2022

 

Känn de högsta höjderna av ecstasy utan droger ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tagit oss till några mycket höga höjder av extas för att bättre förstå, för att bättre veta, vad Källa är. Vi har inga fysiska kroppar, och som sådana kan vi inte använda en drog, eller ens en naturlig förekommande substans för att få oss till dessa höjder. Vi kan inte använda sex, eller ens medveten andning, för att nå dessa höjder.

Allt vi har är vår önskan och vårt fokus, och vi gillar att känna efter vad Source är nu, till skillnad från vad Source var igår för att använda en väldigt klumpig analogi, eftersom vi inte riktigt har tid här, men vi har en känsla av expansion. Vi har den där känslan av att källan växer, blir mer av vad källan verkligen är, vilket är villkorslös kärlek. Och vi försöker känna eftersom känslan hjälper oss att inse att vi lever och att vi utvecklas.

Anledningen till att vi berättar detta för er alla är för att vi vill att ni ska veta att ni kan nå höjder av extas utan droger, utan naturligt förekommande ämnen, utan sex, och till och med utan att ändra hur ni andas. Du kan ta dig dit med lust och fokus; du kan komma dit genom att komma ihåg att du är Källa och att du bäst kommer åt Källa genom den kärlek du känner.

Du kan fokusera på ditt hjärtas centrum och fokusera på någon eller något som du älskar, och du kan nå dit. Ingenting i din värld måste förändras för att du ska uppleva dessa höjder av extas. Kom ihåg det; kom ihåg att när livet tar dig ner och du inte vet när saker och ting kommer att vända för dig eller för mänskligheten eller för någon du älskar. Kom ihåg att Källan finns inom dig, att du är Källan, och att Källan finns runt omkring dig, och fokusera lite.

Sätt dina känslor först; gör hur du känner din första prioritet. Och när du gör det kommer du att bli bättre på det. Du kommer att bli bättre på att känna något med flit, och det är verkligen det ultimata målet för hela mänskligheten, oavsett om du inser det eller inte. Först känner du alla känslor, och sedan väljer du vilka du gillar. Slutligen visar ni för er själva att ni kan känna dessa känslor när som helst och var som helst. Och då blir du mer ovillkorlig och du blir mer av ditt sanna jag, ditt Källenergijag.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...