Brendas Blog via Brenda Hoffman, 16 juni 2017

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 16 juni 2017

Kära Ni,

Synkronisera era tankar med era drömmar. Skillnaden från 3D är att ni synkar era tankar med era drömmar – istället för era rädslor.

För många är en sådan tanke ett upprepat koncept i denna övergång. Ni har lärt er om och om igen att sätta era rädslor åt sidan, så era drömmar skulle kunna bära frukt. Skillnaden är att era energier nu har nått en platå, en nivå av skapelse – högre än vad tidigare ansetts vara möjligt.

Många är upprörda av denna tanke då de tror att en betoning på drömmar är en morot för övergången, som aldrig kommer bli verklighet.

Kanske kan det hjälpa er att förstå bättre om ni föreställer er att ni är en cykelförsäljare under sent 1800-tal, som har en dröm om att skapa ett flygplan. Ni har, utan framgång försökt design efter design, och ni har vetat att ett flygplan kommer att skapas till slut, även om det kanske inte sker i er livstid.

Bröderna Wright och andra tidiga flygplansdesigners antog att det var möjligt – att de bara behövde justera sin design lite, för att skapa en fungerande produkt. Så är det för er nu.

Många har tillhandhållit tips, böcker, och andra material som lär er metoderna för skapande. Metoder som inte ännu har skapat era drömmar. Det är dags för er att följa era inre instinkter. Ni har en dröm, vad behöver ni göra, för att justera, för att uppnå den drömmen?

Dessa är energierna som flyter runt er under de kommande veckorna. Följ era inre direktiv , vilka de än är, för de är de kreativa gnistorna som kommer att lysa på er kreativa eld.

Ingen är som ni, och därför kan ingen lära er hur man skapar – bara ni. Ja, ni kanske måste justera många skapade designs – eller skapa metoder ingen har tänkt på tidigare. Ni är en skapare som skapar på nya sätt och i nya tider. Ingen manual, mer än er personliga manual inom er varelse kommer uppnå ert mål.

Kanske tror ni inte ännu att ni har en sådan skarpt instrument, att ni är förmögna att skapa livet eller objektet ni drömmer om.

Det beror på att ni fortsätter vara bundna till 3Ds begränsande trossystem. Ni är inte längre av 3D. Ni måste tänka utanför boxen, som det heter, för att skapa på det sätt som är mest lämpligt för er.

Givet att ni har mediterat, hoppats och gått kurser i hur man skapar sina drömmar, men aldrig tidigare har de skapande energierna varit så starka som de är nu  medan ni varit på jorden. Detta är en ny tid.

Även om några av er kanske inte skapar nu för det är inte dags för er att göra det, var inte oroade för när energierna väl är på jorden lämnar de inte.

Övergångsenergierna under de senaste åren blir starkare för varje dag då fler av er går över. Ni i övergången förstärker ljuset – vilket är energi. Och när ni gör det stärker det definitivt era skapande krafter.

När ni väl lämnar 3D – som de av er som läser denna kanal har gjort – ni gick in i 5D och bortom. Så era krafter i allt ljus – inklusive skapande – har multiplicerats stort.

Det är dags för er att sluta tycka synd om er själva, om ni inte ännu har skapat er dröm – och hoppa in i ljuset som är er rättighet och er skapande stråle.

Vissa tider i jordens historia har benämnts starka skapande perioder – industriella revolutionen, 1960-talet, etc. Det beror på att tillräckligt många människor i de perioderna trodde att allt var möjligt – och det var det i deras massram av möjliga drömmar.

Nu är det en liknande tid med expanderande energi.

Tidigare i er historia när ni fått hinder på vägen, för er skapelse ändrades vissa områden vilka i sin tur ändrade andra arter på jorden och mänskligheten. Till exempel, på 60-talet var dedikerat mänskligheten och självet, precis som den industriella revolutionen var dedikerat ingenjörskonstens bedrifter.

Ert nuvarande hinder i er skapelse, om ni så vill, har inte något specifikt mål för ni är unika individer – så kanske det bästa beskrivningen av denna period kommer vara skapande av självet.

Ni är fria att skapa era drömmar. Även om era skapeler kanske inte är som någon annans är alla viktiga skapelser, för de låter alla veta att allt är möjligt.

Ni har sett detta visat i er globala politik nyligen – den fortsatta tron, kanske, på obehagliga skapande förmågor som har förvirrat många av er. Hur är de handlingarna eller reaktionerna möjliga?

Det är bara någon som håller tag om de rådande energierna och använder dem på sätt ni inte ännu kan förstå – men det kommer ni göra. Politik som tvingar er att tänka om, om er värld eller ert liv. Vilket, så klart, tvingar er att skapa ett liv som är det mest rätta för er.

Inte för att er nuvarande skapelsedröm kommer att fortsätta så under återstoden av ert liv på jorden, men bara att ni skapar som ni skulle i denna stund och ni VET att ni kan förändra er skapelse när ni vill och med största sannolikhet göra det. Precis som tidiga flygplan är helt annorlunda än de rymdraketer som man tar för givna.

Tillåt er själva att skapa så litet eller stort som ni vill – för de flesta av er behöver testa era förmågor innan ni tror på era inneboende förmågor. Och ja, inneboende är det korrekta ordet, för ni är inte längre en 3D människa som hoppas på att er dröm kanske blir uppfylld. Ni är en Universell varelse i 5D eller bortom, som har förmågan att skapa vad ni vill. Ni behöver bara tro att det är så och ta tag i skapelseenergierna som nu flyter fritt runt jorden, sända av era bröder och systrar i Universum.

Allt är möjligt från er – och är så för alltid. Och ni låter er stråle lysa klart genom att låta er själva veta och tro att det är så. Så är det. Amen.

http://www.LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2017, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...