Brendas blogg via Brenda Hoffman, 3 april

Bild t Michaels text

Brendas blogg, 3 april 2016
via Brenda Hoffman

 

Mina Kära!

Ni noterar en ny roll eller handling som kanske besökt er innan, men aldrig i den omfattning som under de senaste dagarna. Testningen av er nya mjukvara leder till ett skifte i er varelse.

Några av er noterade ovanliga dagdrömmar eller nattdrömmar. Andra av er har internaliserat information ni har hört tidigare, som nu verkar betydande. Och ytterligare andra fick eller får AHA:n från ovanliga håll.

Även om de flesta av er hade AHA:n under hela er övergångresa, ger detta AHA er en större bild av er roll.

I det förflutna kanske ni rensade rädsla genom dessa AHA:n. Eller noterade en liten del av er nya roll. Men den information som ni nyligen bekräftade djupt inom er varelse, är att ni är en ny person med en ny roll som är mycket större än ni väntat, eller ibland, önskade.

Den rollbekräftelsen betyder inte att ni förnekas er jorddröms skapelse, utan informerar er om att ni har skickligheten att göra båda samtidigt, eller i samma tidsram.

Många av er ville testa ert mod, era nya färdigheter genom att kombinera två mycket distinkta övergångsfaser. Och sådan är ni. Accepterar er nya roll – vilken sannolikt är mycket större än ni väntat er – och skapar er jorddröm som ett resultat eller kombinationspaket.

Några av er har precis börjat inse ert övergångsvärde. Även om ni har informerats om och om igen, om hur värdefull ni är – hur viktig er pusselbit är för helheten av denna övergång – fortsatte ni att tänka och agera med ett 3D-medvetande.

Ett medvetande som sa att även om ni kanske kunde kanalisera, se eller höra saker som andra inte kunde, gjorde det er inte speciell. Ni var bara ni.

Även om det sista konceptet är sant från en Universell synvinkel, var och är ni avgörande vid det största skiftet som någonsin försökts inom Universum.

Kanske ni undrar hur de två begreppen – ni är bara ni och ändå så avgörande – är förenliga. Ni är inte annorlunda än någon annan, förutom att ni har en kompetens som krävs för denna övergång, som ni har dolt under eoner. Precis som en fysiker är en människa, med en kompetens som ni inte har. Inte för att ni inte kunde förvärva en fysikers kompetens, men ni är inte intresserad av att göra så.

Var och en av er som läser den här bloggen har en särskild kompetens, i sig viktig, för denna övergång.

Er unika kompetens valdes innan er jordentré i denna livstid. De med dubbla uppsättningar av färdigheter, eller inte nödvändigtvis lämpliga färdigheter för denna övergång, är er “gå till”-grupp i etern. Kanske de är en del av ert personliga råd. Eller så observerar de er. Eller så har de gått vidare till andra platser och tider. Det spelar ingen roll. Ni valdes för era speciella färdigheter. Och nu börjar ni förstå vikten av den kompetensen för denna övergång.

Några av er fortsätter att tänka att det är en slump att ni är på jorden vid denna tid, även om ni känner att det är viktigt för er att ha tillgång till bloggar som denna och många andra.

I själva verket skulle ni inte vara intresserad av någon övergångsinformation om ni inte var en del av denna övergång. Detta är inte en religiös rörelse. Och er roll är inte att skifta andras tankar genom att basunera ut er filosofi stående på en trälåda. Istället har ni en bestämd roll som kommer att skapa de Universella ändringarna ni har drömt om.

Ni är inte en annonsör, ni är en skapare.

En skillnad som många av er börjar att acceptera och förstå. Ni har trott att ni på något sätt var i sluttampen, eller en mindre del av denna övergång. Att ni är en del av det, men att denna övergång skulle ske oavsett om ni kände er pliktskyldig eller tillräckligt intresserad för att göra det ni gillar att göra.

Er roll är mycket djupare och viktigare än ni någonsin trott. Konceptet att magin kommer att skapas med eller utan er, men med MYCKET mindre gnistor utan er input, är mycket mer exakt än ni tror.

Ni har valt och valdes ut för er roll, på grund av er förunderliga kompetens. En kompetens ni finslipade under eoner, för att säkerställa att ni var redo att hjälpa alla jordvarelsers övergång under denna tid. Detta är Övergångens Olympiad. Och på grund av ert engagemang med att finslipa er kompetens, valdes ni som representant för alla de som ville delta.

En del av er känner er alltför utmattade eller frustrerade för att begrunda detta koncept. Oroa er inte. Det kommer en tid inom en snar framtid när ni kommer att förstå denna del bättre. Det är nog för er att veta att ni är en mänsklig Universell varelse med de särskilda färdigheter som krävs för denna övergång.

Om ni väljer att inte delta, finns det 2:a- och 3:e-handspersoner redo att ta er plats. För denna övergång sker och har hänt. Ni är i 5D. Nu går ni bortom den, med hjälp av era speciella färdigheter.

Vad skulle hända om ni alla hade valt att stanna vid en 4D-övergång eller att gå ifrån jorden innan ni kunde skapa era drömmars liv / jord? Ni skulle ha återvänt någon gång i framtiden för att använda era speciella färdigheter.

Men i stället beslutade ni alla att göra det omöjliga under en livstid.

Så förstår ni den roll som är bara er. Och ni upptäcker hur roligt det är att tillämpa den rollen fritt.

Ni är inte bara en extremt skicklig individ, er speciella varelse är modig och vågar, bortom allt man föreställt sig innan er jordentré i denna livstid.

Ni är lika speciell som en OS-deltagare. Och en människa som närmar sig fullständig egenkärlek, då ni accepterar glädjen i att uppfylla ert öde som ni hoppades på, när jorden ursprungligen bildades.

De av er som var involverade i jordens formation, for omkring i Universa och samlade de kompetenser som krävs nu – inklusive olika jordeliv. Finslipade färdigheter till den grad att det har låtit er vara en representant för er grupp, ert kollektiv på jorden under denna fantastiska övergång.

Och när ni vaknar kommer ni att förvåna er med era förmågor och förståelse för helheten som är denna övergång. Så var det. Amen.

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link:  http://www.LifeTapestryCreations.com

 

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

You may also like...