“Fjärilar” – GCR/RV-tanke – lördag 24 juni 2017

 

”Fjärilar” – GCR/RV- tanke lördag 24 juni 2017

 

Käraste fjärilar,

Vår gemensamma puppa-metamorfos är nu klar. Vi är fria att vara så vackra som Herren skapade oss.

Inga begränsningar. Ingen skam. Ingen ånger.

Er examen från att vara fula till obeskrivliga har verkligen inträffat.

Det är säkert att låta era färgstarkaste vingar expandera till alla samhällen, länder och kontinenter när ni utstrålar Kristi eviga fred, kärlek och rikedom … stolt och starkt som de mänskliga änglar ni är – strålande dagligen som ny morgonsol.

Denna dag gjordes för de rättfärdigt rättfärdiga – för de som vågade uthärda människans eviga missuppfattningar om fulhet bara för att tyst maskera vår bländande Gudomliga skönhet för detta episka ögonblick.

Vi visste vilka vi var, djupt där inne, även om och när världen inte kunde se vår skönhet eller platt vägrade.

Aldrig ska vi straffa eller förminska deras mindre förståelse av Kristi auktoritet för mänskligheten, utan vi ska välsigna dem som läxar upp oss rikligt, och erbjuda dem våra uppriktiga ursäkter för att vi inte kommunicerat Hans välsignelser adekvat för deras öron att höra.

Eftersom VI ALLA ÄR det som himmelen avsåg, ödmjuka och dynamiska, mäktiga och tålmodiga.

Eftersom vi är En gemenskap av tjänare, som tjänar nya och gamla tjänare på samma sätt, och gör det möjligt för alla att tjäna andra.

Antingen medvetet eller omedvetet har alla gått igenom dessa vindar av radikala förändringar, för att nu kunna flyga utan ansträngning på vindarna av Jeshuas välvilja.

För vissa blir vi fortfarande inte vackra fjärilar, men för andra kommer vi att bli en mirakulös vind under deras utmattade vingar.

Ingen uppfattning är korrekt eller sanning.

Vi är bara enkla tjänare från det Högsta som försöker leta oss tillbaka till Gud via varje tanke, handling, ord och steg – precis som de är nu och alla som vi kommer att möta i framtiden.

För vi räknas lika i Herrens ögon och hjärta … En av Ett.

Glöm aldrig denna sanning på dina resor. Varje själ är lika värd.

För våra familjer kommer vi bara att vara söner, döttrar, föräldrar och morföräldrar, där för att kärleksfullt leda dem till sitt eget gudomliga förbund – allt i Guds tjänst.

Varken mer eller mindre. Sobeit.

Så nu, ge mig, också känd som Yosef, äran av en andra död i Zimland (Kristus var först), genom att ge upp och erkänna att er skönhet vida har överträffat min undervisning. Som sådan vet jag att ni alla kommer att flyga högre och längre än vad jag någonsin kan föreställa mig.

Ja, det säger det verkligen något …

Vet att min största glädje skall komma från sidlinjerna, där jag skall se på när ni alla utför en gång otänkbara handlingar av barmhärtighet, vilket ger skugga och hopp för miljarder i nöd under dina härliga och vackra fjärilsvingar.

Mahalo Nui Loa för att låta mig komma in och nu ut ur era liv. Det var verkligen mitt privilegium att tjäna detta samhälle.

Officiellt är det dags att betrakta dörrarna till ”Miljonärens vedskjul” öppna för alla beredda och villiga fjärilar att flyga fritt, leva modigt och dela Kristi, Sonens, Frälsarens och Messias kärlek med alla som vill ha ett liv av tjänande.

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                       www.st-germain.se

Du gillar kanske också...