Brendas Blog via Brenda Hoffman, 20 juli, 2018

Brendas Blog via Brenda Hoffman

20 juli 2018

Kära Ni

Några av er anpassar er väl till de nya energierna. Andra är rädda, arga eller upprörda. Vi vänder oss till dem som är upprörda.

Kommer ni ihåg hur svårt det var för ert barn eller barnbarn de första gångerna hen försökte vända på sig från rygg- eller magläge? Och hur arga vissa blev under försöken? Så är det för er nu.

Även om ni är fullt kapabla tror er omgivning inte på att det är möjligt, eller vill att det ska hända. De vill ha er trygga och stabila på er 3D-filt. Närhelst ni försöker vända på er konstruerar de någon sorts barriär som hindrar er från att göra det. Vilket får er att fortsätta tro att bara rädsla för utanförskap är möjligt.

Ni har ett val ni inte accepterar – att tro eller inte tro på era inneboende förmågor, som alla barn gör som lär sig rulla runt, stå, gå och springa. Även om barnen oftast ramlar i sina första försök, så återvänder de hela tiden till sin inre-varelses uppdrag av möjligheterna.

Så är det för er nu. Strunta i alla andra trots era förbindelser med dem. Fortsätt enligt era inre direktiv och ni kommer snart att springa. Följ de andras rädslor och ni kommer att fortsätta ligga på er filt i frustration.

När ni kom till jorden i denna livstid visste ni vad ni ville åstadkomma. Uppdraget har mjuknat eller ignorerats under en mycket lång tid. Nu börjar ni minnas i vrån av era tankar och handlingar. Svårigheten är att ni är omgivna av andra som inte gör det eller inte vill förstå er utveckling.

Så ni fegar lite då ni försiktigt försöker balansera mellan det som var och det som är. Det skapar rädsla inom er, för ni kan inte längre balansera de båda. Ni är nya ni med nya förmågor och inre direktiv. Direktiv som kommer att leda er till era mål för kreativitet och skapande.

Men det är också direktiv som verkar vara långsökta närhelst ni försöker tala om dem eller agera i närvaro av dem som vägrar, eller ännu är oförmögna, att förstå era behov och er längtan.

De som inte tror kommer att försöka dämpa er entusiasm, precis som de gjort i eoner.

Så hur ska ni bryta ert mönster angående att lyssna till andra trots era inre behov? Det är ert val.

Men eftersom ni utvecklats bortom behovet att följa andra, är ert dilemma självpåtaget. Ert beslut handlar om om ni tycker det är viktigare att ha kvar deras kärlek och acceptans än att vara er själva.

Många av er tror att ni kommer att bli ensamma om ni följer er inre-varelses meddelanden – som ni kan bli i människornas värld. Men likt barnet som behöver vända på sig trots andras försök att hålla det kvar, kommer ni inte att kunna hålla er särskilt länge. För er längtan är starkare än något någon på jorden eller i etern kan styra.

Ni är en fristående varelse som inte kan ändras av andra oavsett hur flitigt ni än försöker följa deras ledning. Era behov kommer att tryckas ut som tandkräm ur en tub även om andra försöker hindra er.

Så det är dags att ni med lätthet gör anspråk på er själva istället för att bekämpa det oundvikliga. Ni är inte längre av 3D även om ni vill vara det för att rädda en relation eller dölja det för andra. Ni är en bubblande fyr av glädje och ljus.

Era allra senaste försök att dölja er kommer bara att skapa rädsla inom er och ilska hos andra. För då energierna förstärks – vilket är ett pågående skeende de närmaste veckorna – kommer fler och fler att kunna läsa av er frustration, rädsla, och ilska, även om den inte uttalas.

Ni behöver inte stå i en talarstol och tala ut om ert nya jag. Precis som det inte finns något behov av att låtsas att ni trivs i ert 3D-fängelse.

Vem är jag? är även fortsättningsvis målet för ert sökande. Ett sökande att skapa det ni kom till jorden i denna livstid för att skapa.

Ni kan inte vara glädjefyllda och skapare av det nya, om ni hukar er i 3D-rädsla. Det betyder inte att ni måste isolera er, lämna ert jobb eller er relation, eller slåss med andra för att hävda er själva. Ni är bara ansvariga för er själva. Vem är ni? Och hur ska ni komma dit?

Naturligtvis verkar sådana frågor bisarra givet era nuvarande omständigheter, för om ni gör detta, kommer det att hända. Samma rädsla som hållit er fången i eoner.

Energierna som flyter runt nu är skapande-energier som bara kan tillgås när ni fullt ut accepterar själv-kärlek.

Några av er kan behöva friska upp er lektion i själv-kärlek. Inte för att det är nödvändigt, men för att ni vill hoppa till skapande utan att fullfölja era själv-kärleks lektioner.

Er utveckling till nya ni är en steg-för-steg process som bara går framåt när en fas fullföljts. Den kanalen är för dem som behöver komma tillbaka till själv-kärlek en stund innan de ska skapa det de drömmer om.

Ni kan inte vänta på att någon annan ska tala om för er att skapa eller älska er själva för ni kontrollerar tiden och platsen för att göra det. Om ni litar på era inre meddelanden kommer det att ske lätt och ledigt.

Det är omöjligt för er att följa två vägar då dessa gått för mycket isär.

Bestäm er. Följer ni era inre meddelanden eller yttre diktat? Om yttre diktat regerar, är det ännu inte dags för er att skapa. Istället ska ni gå tillbaka till era lektioner om själv-kärlek.

Hur ska ni veta? Helt enkelt genom era känslor. Om ni är arga, melankoliska, eller har någon annan känsla än ljus glädje, då har ni kvar några lektioner i själv-kärlek.

Sådana ord kan göra er rädda för ni är inte säkra på hur ni ska fullfölja dessa lektioner. Det enklaste är att följa era inre meddelanden. Vad vill ni göra vs vad känner ni att ni borde göra? Och så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...