Brendas Blog via Brenda Hoffman, 22 januari 2021

Brendas Blog via Brenda Hoffman

Januari 2021

Kära Ni,

Många av er bidar er tid tills ditt eller datt händer, i förväntan på att ni kommer att bli lyckliga så snart denna händelse inträffar. Men, när den händelsen blir verklighet, ser ni fram emot nästa händelse och nästa. Därmed inte sagt att ni inte ska drömma om er framtid, men istället negerar ert fokus på framtiden ert liv minut för minut.

Det sista påståendet är inte nytt eller ens speciellt minnesvärt. Vad som är minnesvärt är att ni utvecklas så snabbt att det ni drömmer om kommer att ha liten betydelse när den framtiden anländer.

I ert 3D förflutna var era drömmar ganska förväntade, givet parametrarna i er värld. Att lämna hemmet, få ett arbete, säkra en kärleksrelation, hitta ett bekvämt hem, resa, andra former av underhållning, pension och död. Naturligtvis var drömmarna lite olika för de olika ekonomiska nivåerna i ert samhälle, men i det stora hela etablerades dessa drömmar i tidig ålder och hängde med under hela ert 3D-liv.

Ni befinner er inte längre på en rak bana av förväntningar.

Ni är en ny varelse som förändras dagligen. Det gör också era drömmar och förväntningar. Att drömma om vad som kan vara imorgon istället för att njuta av idag är att slösa bort era liv.

Inget är eller kommer att vara som det en gång var. Tillåt er själva friheten att vara minut för minut. De saker ni nu önskar er kanske inte är meningsfulla för er imorgon.

Ni är en ny varelse på en ny jord. Sluta slösa bort er tid på önskningar om en specifik framtid.

Det som sker nu liknar läget när ni var ung – ena dagen ville ni bli en ballerina, nästa en läkare, nästa en kofösarflicka, eller en brandman. Era föräldrar gav efter och tillät er låtsas att det skulle bli så. Men när ni blev tillräckligt gamla för att förstå era intressen, beslöt ni er för att bli en mekanisk ingenjör – något ni inte visste fanns när ni var ung.

Så är det nu. Ni börjar precis förstå vem ni är. Det finns inga böcker eller annat material som kan visa vägen till er bortom 3D mognad, för ni utvecklas. Och det ni beslutar er för, när ni väl uppnår er bortom 3D mognad, kanske ännu inte är uppfunnet eller tillgängligt.

Ni förelöpare skapar på nytt, inkluderande er själva. Under 2020 byggde ni upp er grund. Nu bygger ni er struktur utan böcker, planritningar eller annan källa av utomstående kunskap. Er nya struktur finns inom er.

Samtidigt utvecklas det som finns inom er snabbt. Så det ni drömmer om idag kommer arr vara gammalt nästa vecka. Det finns inget behov av att trängta efter något ni önskar er i framtiden. Inte mer än ni som ung, när er tyllkjol var försvunnen, upptäckte att er polisuniform var ännu roligare att bära.

Många av er undrar kanske hur vi återigen kan placera er i ungdomskategorin när vi informerat er om er nya ni mognad vid flera tillfällen. Så är det av ett uppenbart skäl. Då ni accepterar mer energier fortsätter ni att utvecklas på sätt ni ännu inte förstår. Det kanske bästa sättet att förstå det konceptet är att komma ihåg att ni betraktades som vuxna vid 21 års ålder, även om era vuxna intressen och prestationer förändrades dramatiskt de följande årtiondena. Så är det nu.

Ni har inget ramverk för att förstå hur ni kan skilja er idag från nästa månad. Er enda ledtråd är vad som intresserar er idag. Vilket är likt de flesta barns syn på saken. När ett barn vaknar har det ingen dagkalender – inte i yngre ålder i alla fall. Han eller hon gör bara det dess intresse fastnar på. Kanske en cykeltur, lek med dockor, gå över till grannhuset, eller bollspel. Det spelar ingen roll, för barnen fyller sina dagar med det som är intressant, utan mycket tanke på nästa dag.

Så är det för er nu. Vad intresserar er? Och återigen, ”vem är ni?” Inte, ”vem ska ni bli? eller vem vill ni vara?” utan ”vem är ni denna minut, denna timme, denna dag?”

Er framtid kommer att hitta sig självt.

Om ni försöker sätta er i en låda av rättfärdighet genom att negera dagen och önska för framtiden, kommer ni att förlora er barnsliga gnista av intresse och glädje. Av att hitta eller skapa det nya. Av att bli er själva utan måsten och andras intressen. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. Or subscribe via WordPress.com.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...