Brendas Blog via Brenda Hoffman, 21 juli 2017

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 21 juli 2017

 

Kära ni,

Vi i etrarna har redan informerat er om hur långt bortom förväntningarna ni har utvecklats, och att vi inte längre helt förstår vad ni kan skapa eller klara av.

Den sista tanken är inte för att skrämma dig, men för att få dig att förstå hur mycket längre ni rest än vad vi eller någon annan trodde var möjligt. Du är som en självskapad miljonär som stiger upp från fattigdom, och svagt kommer ihåg att du en gång hungrat på mat och skydd.

Vårt antagande inför ditt jordinträde under denna livstid var att du skulle skapa ett bekvämt liv och dina barn och barnbarn skulle gå bortom det. I en mening; att vår miljonäranalogi inte skulle skapas på några generationer.

Ni har gått så långt bortom alla förväntningar att ni nu bokstavligen kan flyga till månen. Även om det uttalandet inte har någon mening för er nu, kommer det att ha det inom en snar framtid.

En sådan flygning kräver ännu en studie av allt du vill lämna. Och så är det att många av er rensar djupt, men med ett annat tillvägagångssätt än vad som gällde när ni startade er övergångsrensning, år eller kanske årtionden tillbaka.

När du började rensa, gjorde du det utan att veta varför och därför verkade dessa rensningar skrämmande. Du rensar nu med glädje och frågar dig själv: ”Vad kommer sedan? Vart kan jag gå eller vad kan jag skapa om jag gör det här? ”

Men några av er vill inte rensa en bit mer av er. Ni är nöjda där ni är.

Ni har nu friheten att sluta, begrunda, fortsätta eller avsluta. För ingen av er förväntade er att vara på denna plats under denna livstid.

Ni avslutade er första roll genom att skapa New Age/Nya Jorden Bron. Inget annat krävdes av er. Men efter avslutande av den bron, beslutade ni, en masse, att gå vidare.

Så det är nu du som har ett beslut att ta som inte ändrar denna övergång, bara dig själv.Ingen gör din övergång längre – det är ditt val. Om du vill ta avancerade kurser kommer du att rensa allt nödvändigt bagage. Om du är nöjd med vem eller var du är, behöver du inte fortsätta rensa.

Innan du skapade bron till New Age, innan du korsade 5D Rubicon, var du starkt påverkad av din grupp för att gå lite längre för att bli kvar i laget. Sådana deklarationer om rätt eller fel är över. Du är fri att göra vad du vill – från att stoppa din övergångsresa under denna livstid till att fortsätta med det som är viktigt för dig.

Det finns inte längre ett tryck, inte heller rätt eller fel. Du är fri att vara den du vill vara. Kanske är du för trött för att fortsätta. Eller så är du så upphetsad av möjligheterna att du inte kan sluta. Du måste ta det beslutet.

Några av er känner er illa berörda när de pågående rensningarna tas upp. Sluta. Du behöver inte följa direktiv från någon. Du är en Gud/Gudinna, fri att göra vad du vill.

Kanske förväntar du dig att någon ”där ute” ska berätta när du ska gå framåt, vila eller stanna. Dessa meddelanden är inte längre relevanta eftersom du är befälhavare på ditt skepp. Ingen är mer kunnig om dig än du. Det betyder att ingen kan locka dig att gå vidare om du inte vill. Inte heller kan någon stoppa dig om du vill fortsätta.

Du är en fristående entitet. Och att gråta till himlen eller din guru för att du har fått nog, och tro att de har någon form av kontroll över dig betyder att du har glömt allt du har uppnått.

Ingen eller ingen entitet är mer kunnig om dig än du själv.

Varför känner du behovet av att lämna bort din kraft, efter att ha arbetat så flitigt för att nå denna punkt av personlig kraft? Det finns inte en elak häxa som skickar meddelanden för att leta här och där efter bitar som du vill ta bort. Inte heller finns det en god häxa som berättar att om du gör det eller det så kommer allt att bli underbart. Det finns bara du. Vad säger du till dig själv? Det är allt som är viktigt nu.

Om du vill fortsätta denna fars, att om du gråter tillräckligt länge, kommer gudarna att tycka synd på dig, inse att de inte kan hjälpa dig, för du är den gud som du gråter till.

De energier som flyter omkring nu, liksom alla övergångsenergier, är permanenta energier på jorden. Om du vill vila eller stanna, kan du göra det. Och om du vill fortsätta är du också fri att göra det.

Det är inte nödvändigt att beklaga dig för andra att du är trött på att rensa – bara stanna, vila eller fortsätt, för deras föreskrifter har INGEN mening till eller för dig. Du är en självständig entitet som följer meddelandena från din inre varelse. En röst som ingen utom du kan höra.

Du måste ta ansvar för vem du är eller vem du vill bli. Att förvänta dig att andra skall tycka synd om dig på grund av din rensning, talar om för dig att du ännu inte har internaliserat din makt.

I själva verket, att förvänta sig att någon skall berätta vad du ska göra nu när du är 5D eller längre, motsvarar att personer med högskoleexamen förväntar sig att ett dagisbarn skall ge dem direktiv.

Du har befogenhet att sluta rensa när som helst och skapa ett liv av glädje. Eller att skapa ett liv av glädje som du nu förstår det och sedan fortsätt vidare. Eller något annat ramverk som är bäst för dig. Du är en gud/gudinna. Du behöver inte någons godkännande eller direktiv.

Det är dags för dig att ta kontroll över ditt liv.

Lyssna på dig. Det är allt som krävs. Du kan skapa glädje här och nu. Eller kan du skapa en annan typ av glädje var som helst eller när som helst. Det är ditt val och din roll.

Så är det.

Amen.
http://www.LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Prenumerera i den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2017, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen dela gärna det här innehållet med andra, skicka in på din blogg, lägg till i ditt nyhetsbrev, etc., men behåll artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen:

Brenda Hoffman och källans hemsida länk: http: //www.LifeTapestryCreations. com

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...