Änglarna via Ann Albers, 22 juli, 2017

Änglarna via Ann Albers, 22 juli 2017

Mina kära vänner, vi älskar er så väldigt mycket.

Under eoner har er planet jorden sett civilisationer komma och gå. Den har sett cykler av värme och kyla, cykler av havens utbredning och tillbakagång. På nästan samma sätt som klasserna upprepas år efter år i skolan, även om eleverna förändras och växer, erbjuder er jord många lektioner om och om igen för att er själ ska utvecklas. Lärarna byts ut. Situationerna är olika. Inte desto mindre, sedan urminnes tider har lektionerna varit de samma.

Dessa är lektioner i njutning och lektioner i lidande. Det finns lektioner i hälsa och välbefinnande. Och klasser i smärta. När ni lär er att bemästra era sinnen och fokusera på det ni vill ha, dras ni in i klasser som matchar era gladare vibrationer.

Aldrig i er existens finns det någonsin en lektion som inte matchar er vibration. Ni vet detta och ändå är det så många av er som frågar samma fråga. ”Varför sker det dåliga saker för goda människor? Varför händer det dåliga saker för mig?”

Kära ni, på någon nivå av er varelse, kanske inkluderar ”att vara snäll” det missuppfattade begreppet att ni måste ge mer till andra än till er själva, att ni måste offra er själva, att ni inte är värdiga ett enkelt, behagligt och vackert liv så länge det finns andra som lider runt er.

Medan era tankar kanske håller med om det vi säger, leta i era hjärtan och se om ni kan hitta något som gör att ni är lite rädda eller har lite motstånd mot att ha det liv som ni vill ha.

Om vi berättade för er att ni skulle vara älskade om ni inte hjälpte en enda själ denna livstid om det inte var en glädje för er att göra det, skulle ni kunna vara autentiska och säga ”Nej” till nästa förfrågan om hjälp som inte känns bra för er… eller skulle ni känna er skyldiga?

Om vi berättade för er att ni inte skulle behöva lida igen och att ni alltid kan välja en behaglig väg i, lätthet, välmående, överflöd och glädje, fråga er själva ärligt:

  • Vem skulle jag vara om jag inte hade något att klaga över?
  • Vad skulle jag göra?
  • Vad skulle vara fokus i mitt liv, om det inte är att lösa problem, eller tillbringa tid att ömka mig med andra?
  • Vem skulle jag förlora?
  • Vem skulle bli avundsjuk?
  • Vem skulle förvänta sig att jag ger till dem och ta hand om dem?
  • Är jag villig att ha ett underbart liv… även om de jag älskar inte väljer det samma?
  • Känner jag mig självisk om jag svarar ja på den frågan?

Ni kommer snart se om ni tittar på dessa och liknande frågor att kanske inom er finns energier som har motstånd mot just det ni vet att ni vill ha. Se på dessa bitar av motstånd ärligt, och ge dem kärlek tills de släpper.

Oceaner av kärlek och strömmar av nåd vill strömma ner i ert liv. Det finns lektioner i stor glädje här på er planet jorden. Se ärligt på det omedvetna motståndet inom er, för fram det i ljuset, och snart kommer ni bli guidade till lektioner och klasser som ni njuter av… oavsett vilka lektioner resten av världen är indragna i. 

Ni är inget annat än Gudomligt Ljus. Alla lektioner är här för att hjälpa er inse att ni är perfekta precis som ni är, i varje ögonblick, i varje andetag.

Gud Välsigne Er! Vi älskar er så väldigt mycket.

– Änglarna

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...