Brendas Blog via Brenda Hoffman 22 november 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman

22 november 2019

Kära Ni,

Det här är en svår tid för många. Inte nödvändigtvis på grund av energierna som nu pucklar på jorden, utan på grund av 3D-förväntningar.

Många upptäcker att det som en gång var viktigt inte längre är det. Som om ni gick runt ett hörn från vad ni ville skulle vara till vad som är. Åren av hopp om att detta skulle bli året då allting under julledigheten var ”klappat och klart” spökar inte längre för er.

Sant är att tidigare helgledigheter sannolikt handlat mer om ångest än om en kärleksfull verklighet. Att komma på den rätta gåvan eller julklappen. Att laga rätt mat. Att säga rätt saker, så ingen blir upprörd..

Vi säger inte detta för att vi är negativa till de kärleksfulla mötena under delar av eller hela er ledighet. Utan för att påpeka att ni inte längre behöver låtsas att livet är vad det inte är.

Ni har kanske spenderat mer pengar än väntat för att försäkra mottagarna av era gåvor att ni är rikare än er verklighet visar. Eller att era matförberedelser tog långt mer av er personliga tid än ni ville. Men, givet 3D-förväntningar, accepterade ni det besväret för att på ”rätt sätt” fira helgerna.

De flesta av era tidigare helgfiranden har sannolikt varit en charad. Ni gör på det sättet och jag gör så här. Ingen part villig att erkänna att gåvan eller maten under helgfirandet var lika viktiga som en kärleksfull förbindelse.

Vissa av er tycker att våra kommentarer är tröttsamma. Det är till viss del sant. Men se då media, er familj och vänner överdriver betydelsen av två eller tre dagar före alla andra av årets dagar. Som om dessa två eller tre dagar skulle representera allt ni betyder för varandra.

Att kärleksfullt umgås med andra är inte vad vi talar om. Vi pekar istället på de falsarier ert samhälle begått helgledighet efter helgledighet. Tills de utan familj eller vänner att fira med – vanligen med gåvor och mat – på något sätt är mindre än.

Så, många av er besöker dem ni inte är så värst förtjusta i, eller skänker gåvor till sådana ni inte bryr er om bara för att kunna ha något att säga till andra i termer av social acceptans.

Många av er förnekar sådana uttalanden. Inte för att det inte är sant, utan för att det river bort plåstret på ett sår, ni är inte riktigt redo att helas.

Nya ni behöver inte göra något därför att ni borde. Men många av era helgtraditioner har mindre och mindre att göra med den ni har blivit. Det är en skrämmande tanke, för det innebär att allt ni kommit att förvänta er, allt ni sagt er vara rätt, kanske inte längre är det.

Så vi adresserar frågor ni är rädda för att adressera. Gör ni era helgförberedelser med skratt och glädje? Eller som ett ”borde” som stympar er glädje? En fråga ni kanske inte tänkt på. För att göra det är att vända upp och ned på er värld – och på världen för dem ni firar med.

Den kärlek som projiceras under helgledigheten förstärker verkligen er inre gnista. Men bara om den kärleken är sann. Ni kan inte tillverka kärlek, vilket de flesta försökt göra i årtionden – och låtsats att helgerna varit som de rapporteras i media och sociala cirklar.

Hur ofta har ni lyssnat på andra – och er inre röst – kämpa mot behovet att handla gåvor, laga mat, skicka julkort, och tillbringa flera veckor i stress bara för att kunna fira i några få timmar? Med det inte sagt att kärlek aldrig delas, utan att de förberedelser som krävs inte motsvarar resultatet. Varför måste ni bära vissa kläder, äta viss mat, utbyta gåvor, och alla andra förberedelser under helgen, bara för att låtsas att kärlek är nyckeln?

Ja, det kan finnas kärlek, men varför måste alla dessa ovannämnda förberedelser till, för att den kärleken ska upplevas?

Många av er älskar att samlas kring Tacksägelsedagen, med ljus, kort, dofter, eller utbyte av gåvor. Men gör ni allt detta i hopp om att någon ska belöna er med kärlek eller acceptans; eller för att ni vill?

Det är svårigheten för denna kanal. Vilka förberedelser görs av kärlek till er själva och andra? Och vilka gör ni, trots er utmattning, för att andra ska acceptera er? Vem är ni? Vad är rätt för er? Inte för era släktingar, grannar eller vänner. Vad är rätt för er?

Om era helgförberedelser verkligen är en kärleksfull insats som får ert hjärta att sjunga, ägna då så mycket energi och tid som ni kan till att fullfölja dem. Men om de känns tröttande och för mycket, STOPPA!!! Detta är inte den ni är.

Två eller tre dagar om året är inte er trygghetsfilt. Er trygghetsfilt är ni. Om ni känner glädje så är ni på rätt plats. Om ni är utmattad, arg, frustrerad, eller känner er ekonomiskt uttömd, då gör ni bara vad andra tycker att ni borde göra.

Som en 5D förlöpare kommer alla försök till att göra något därför att ni borde göra det, att vara utmattande kommande helger och för alltid.

Ni är inte längre en följare, ni är en ledare. Och 5D ledare bestämmer vad som är bäst för dem. Med det inte sagt att 5D ledare är själviska, utan att de hedrar sin inre varelse.

Att tro på och följa er inre röst är er helggåva till er själva.

De energier ni införlivar de närmaste veckorna kommer att få er att begränsa era handlingar och aktiviteter. Så ni kommer inte att ha energin för att tillfredsställa andra på er egen bekostnad.

Om ni hade blivit opererade till kommande helgdagar skulle ingen förvänta sig att ni kunde stå till tjänst som tidigare. Bara för att ert stora skifte pågår inom er gör ingen skillnad för er. Tillåt er själva att bara göra det som verkar glädjefyllt och strunta i resten. Vetande att de signifikanta förändringar ni undergår de närmaste veckorna inte kommer att synas för andra.

Ni har ett val. Låtsas att allt är väl i ett försök att balansera på 3D/5D slak lina, och ni blir sannolikt sjuka eller får ångest som hindrar er från att fungera som förut. Eller hedra er själva och gör det som skänker er glädje och finns inom era energigränser.

Detta kommer inte att vara en lätt tid för många.

Ni är av 5D och blir dagligen mer så. Låt det vara så. Och låt er fysiska varelse anpassa sig utan att lägga på er den feberaktiga helgaktivitet ni upplevt under decennier. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2020, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...