Brendas Blog via Brenda Hoffman, 8 november 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman

8 november 2021

Kära Ni,

Ni fortsätter studsa mellan 3D, 5D och bortom. Detta är att förvänta, givet att era upplevelser på Jorden har varit inom 3D-parametrar.

Även om ni inte längre känner er bekväma i 3D har ni ett behov av att förvissa er om visdomen i att gå bortom 3D bit för bit.

Så under det kommande helgfirandet kommer många av er att försöka återgå till de 3D-känslor ni varit vana vid, bara för att upptäcka att dessa interaktioner, dessa stunder av firande, känns flata och livlösa.

Att återgå till era 3D-upplevelser är inte något dåligt, bara en del av ert adjö till ert tidigare själv och samhälle. För det som en gång skänkte er glädje, kommer troligen inte längre att göra det – i alla fall inte samma nivå av glädje.

Ni kanske har återkommit till er hemstad, det hus ni växte upp i, eller vänner i hemstaden – alla en gång så viktiga – bara för att inse att ni inte längre har gnistan eller intresset. Som om dessa vänner eller samhället fanns utanför ert varande, istället för i ert hjärta.

Så denna kommande ledighetsperiod kan vara dramatisk för er eftersom ni inser att ni inte längre är av 3D och aldrig mer kommer att vara det medan ni är på Jorden.

Ni kan känna er förvirrade, kanske till och med rädda. För ni kommer att fungera som det är rätt för er, bara för att upptäcka liten känslomässig förbindelse. I huvudsak att gå genom känslorna utan mycken återvändo.

Så är det därför att ni slutligen släpper taget om det som var. Ni har förstås rensat bitar av ert nuvarande och tidigare jordeliv i åratal. Men denna ledighetsperiod kommer att vara lite annorlunda, för ni vill sannolikt fira den med andra, men det kommer att kännas som om ni befinner er i dimma, att firandet inte är relevant för ert nuvarande eller framtida liv. Ni kommer inte att bli arga, bara inte särskilt intresserade. Och eftersom era framtida interaktioner ännu inte nödvändigtvis anlänt, kommer ni att känna er lite svikna, ihåliga, ni kanske till och med tänker, ”Är det inte mer än så här”?

De senaste dagarna har ni blivit påpucklade av intensivare energier än som någonsin förekommit på Jorden. Dessa energier, kombinerat med de projicerade energisalvorna före årets slut, kommer att kunna liknas vid att polera en diamant.

Så ni är inte längre leriga, tråkiga stenar som fortsätter med interaktioner på en begränsad 3D-basis, utan istället gnistrande diamanter som dagligen skiner mer och mer.

Ert diamantljus är som en magnetisk förbindelse med allt som finns – en ledare till er nya jord och personliga förbindelser till Universa.

Allt där är så mycket större intressantare än 3D-världen. Det är som skillnaden mellan dag och natt, glatt och tråkigt, ljus och mörker. Så era tidigare lekkamrater och aktiviteter kommer att verka tråkiga och livlösa jämfört med ert snart kommande nya liv.

I denna korta fas kommer ni att fråga er vad ert nya liv handlar om, och ingen kommer att verka intressant eller viktig. Ni kommer att undra var er bekvämlighetszon finns – tills den plötsligt dyker upp. Ni tömmer totalt den fysiska farkost som var 3D ni, bara för att återfylla den med förunderliga mirakel, nya nöjen och nya interaktioner.

Men under återstoden av detta kalenderår kommer ni sannolikt att känna er lite vilse känslomässigt och fysiskt. Som om ert intresse har väldigt lite att fästa vid. Som resultat kommer ni sannolikt att försöka återgå till det firande och de människor som en gång skänkte er glädje, bara för att upptäcka att ni är för annorlunda för att kunna omfamna det som en gång var.

Var inte rädda eller oroliga. Ni skapar ett nytt liv och varande. För även om ni gnällde under större delen av era rensningsprocesser, rensade ni mer än ni trodde var möjligt. Ni vill starta jordelivet på nytt utan komplikationer eller rädslor från ert 3D-liv. Ni har gjort det – vissa i åratal, andra i månader. Men alla som läser detta meddelande är en rensad, eller nästan rensad, farkost – som alla störtar fram mot er 2022 kalender deadline.

Med det inte sagt att ni måste vara helt rensade för att börja er nya värld, utan istället att ni som stor massa vill göra denna totala rensning.

Denna ledighetsperiod är er sista 3D-hurra-tid som utan tvivel låter er veta att det som var inte längre finns och aldrig mer kan finnas. Ni utvecklades bortom 3D-skolan och samma sker i ert nya liv. Skillnaden är att ni ännu inte känner till er framtid, så den känns mer skrämmande.

Ni är en ny varelse i en ny värld, nästan redo att explodera i era nya upplevelser och intressen.

Så låt det inte bekymra er att denna ledighetsperiod kan förefalla ointressant, prövande, eller något ni inte bryr er om. Det kommer inte att vara annorlunda än att återvända till första klass trots att ni har gymnasiebetyg.

Ni är inte längre en 5D eller bortom nybörjare. Ni är redo att rocka hårt – med lite nostalgi under ledighetsperioden. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, subscribe via WordPress.com. Or, click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” website page (LifeTapestryCreations.com), and click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. 

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But please maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...