Ärkeängel Gabriel via Shanta Gabriel, 4 november, 2019

November 4, 2019, shantagabriel.com

https://tinyurl.com/ryjoovo

Nyligen när jag kämpade med det som överväldigade mig blev jag påmind om att jag spelade som om jag var den enda personen som arbetade i mitt företagande, när sanningen är att jag har en styrelseordförande – med stort S!

Min Styrelseordförande är naturligtvis, Gud Källan till Ljuset, den Oändliga Intelligensen, som är förenad med min Själs högsta goda. Allt jag behöver göra är att minnas att jag inte är ensam och föra detaljer och ambitioner åt sidan och tillåta mig själv att assistera den gudomliga närvaron.

I stunder då tiden överväldigar mig är det vanligt att glömma grunderna i andlighet! Jag korrigerade mig snabbt och lade alla behov och begär på mitt altare. Sedan bad jag om en heligare balans och ordning att vara närvarande i dessa situationer, innan jag lade mina arbetsresultat i händerna på min helige Styrelseordförande. Vilken förändring det gjorde!

De överväldigande bördorna jag hade känt lyftes upp graciöst och projektet som jag arbetade med utvecklades på ett mirakulöst sätt.

Jag vet att mirakel är normalt i den dagliga utvecklingen av ett böne-centrerat liv, men ändå blir jag alltid litet förundrad när små böner kan förändra min upplevelse av praktiska göromål så graciöst. Det är verkligen vad jag vill uppleva inom alla områden av mitt liv.

Jag fortsätter att be Källan till Gudomligt Ljus att arbeta med mig i mitt andliga, mentala och emotionella liv. Denna den senaste demonstrationen påminde mig om att min Styrelseordförande alltid kommer att hjälpa mig i det andliga entreprenörskap som är mitt arbete i världen. Jag behöver bara komma ihåg och be om hjälp med en större avsikt.

Mitt arbete är den gåva jag blivit given för att tjäna Gud i nåd och kärlek. Därför att det är genomförandet av mina böner för min Själs mission på Jorden är det synnerligen viktigt att jag kommer ihåg att ha kontakt med det heliga i alla aspekter av mitt liv.

Gudomliga Närvaro:

Tack för att du lyfter mina bördor som överväldigar mig därför att jag tänker att jag gör något av detta ensam. Tack för att du för mig till de kreativa lösningar, användbara ideer och uppenbarelser jag behöver för att växa upp till större nivåer av kärleksuttryck i mitt arbete. Jag är tacksam för de underbara personer som ger mig sitt stöd såväl som de som bidrar till min Själs gåvor. Jag tackar dig för att du renar och avlägsnar blockeringar i min kommunikation med mitt högre själv och personliga guide system. Ännu en gång vill jag dedikera allt vad jag gör till skapa mer Frid och Kärlek inom mig och inom alla människors hjärtan. Jag ber att alla människor välsignas så de kan kan ge uttryck för deras själars gåvor att tjäna världen på magnifika sätt. Gud jag tackar dig, och så är det.

Shanta Gabriel, November 24, 2019.

Översättning: Mats

You may also like...