Brendas Blog via Brenda Hoffman, 22 september 2017

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 22 september 2017

Sananda 25 september 2017

Kära ni,

Är ni rädda att ni har rätt och världen har fel? Att drömmen om en kärleksfull värld aldrig kommer att uppfyllas under er livstid?

Ni är inte ensamma. Det finns miljoner med liknande rädslor.

För en tid sedan lärde ni er att de som ville stanna kvar i rädsla under denna livstid – eller längre än er – skulle göra det för att främja andras rädsla. Att de skulle försöka få er att känna er mindre än ni är. Att ni skulle känna er som om allt var förlorat. Ni upplever sannolikt dessa känslor nu.

Som det är sant för klockkurvan, har vissa lyckats flytta utanför rädslan att allt är förlorat. De observerar djärvt från en plats som du kanske inte riktigt förstår. Det finns andra som vill förbli i rädsla och ilska – de tar inte upp frågor utanför den 3D-värld som de känner till. Men den överväldigande majoriteten, som kan inkludera dig, förblir i rädsla rädd för att inte fullfölja uppgiften att bringa ljus på jorden under denna livstid.

Ni är verkligen inte ensamma. Dagligen finns det miljontals jordväsen och andra som klättrar ombord på ljusbåten; som är trötta på rädsla och smärta. Även om de som kom nyligen ombord inte helt förstår vad de söker efter, så kommer de att göra det.

Och där är du. Du vet exakt vad du vill uppnå och har adresserat det i åratal, kanske årtionden.

Så du kan inte förstå varför inte alla sträcker sig efter, eller delar sitt ljus. Du var den första som erkände din roll i den här fantastiska övergången, och du är trött på att skina som en fyr som bara några få tycks bry sig om.

Dina bekymmer är inte korrekta, för de antal som letar efter ljuset ökar dagligen och de är också i olika stadier av att belysa sin värld. Men på grund av de olika stadierna känner du ensamheten i att det skenbart inte är något som förändras i din yttre värld.

Du är arg, frustrerad och rädd. Tänk om våra meddelanden och meddelanden från så många andra kanaler är falska? Tänk om det här är ditt liv med några blippar av glädje här och där? Mest av allt är du rädd för att misslyckas med din övergångsroll trots dina flitiga ansträngningar.

Det är inte så, för tidvattenvågen av missnöje initierad av dig kommer att nå fullt djup och anda inom de närmaste månaderna.

Du var modig nog att initiera denna övergång innan någon trodde att en sådan övergång var möjlig. Trots rädslan skapade du en ny inre värld för dig själv och genom att göra det, vidrörde du dem som ifrågasatte visdomen i ditt inre arbete.

Så det är du som har initierat en kedja av reaktioner, liksom stubinen på en dynamitpatron som har tänts och bär den flamman till en resulterande explosion. De av er i frontlinjen har gjort det över hela världen och skapar personliga jordexplosioner och därför av Universum.

Samtidigt försäkrade vi från Universum att dina flammor inte dog utan rörde sig längre och snabbare än du trodde. De lågorna är nu tillräckligt stora för att explosioner skall starta inom några veckor på sätt som du inte har förväntat dig.

Du slutförde mer än vad du förväntade dig. En insats som kommer att lysa fram för att verifiera att du inte är ensam och att du har genomfört dina initiala övergångsroller med flygande färger. För färger är en viktig del av denna övergång.

Jordens nyanser utvecklas från kallt blått till varmt gult. De som inte kan eller inte vill acceptera detta nya ljus kommer antingen att uppleva en jorddödsövergång eller förbli i SMÅ fickor av rädsla. Precis som det var sant när rädsla var den dominerande känslan och det fanns små fickor som höll glädjen vid liv.

Kanske undrar du varför rädsla måste stanna kvar på jorden. Även om rädsla är en del av ditt jordiska upplevelsepaket, är det inte längre den dominerande känslan för dig eller andra på en liknande övergångsplats.

Precis som det fulla spektrumet av färg är en del av ditt nya jags bilder, så är det också sant för känslor. Även om du kanske inte gillar en varmt brun lika mycket som en vibrerande röd, njuter du av tanken att du kan välja de färger som bäst passar dig, att du har frihet att välja. Så är det också för känslor. Om du inte inkluderade rädsla som en del av din repertoar – även om det är en liten del – skulle du ha svårigheter att förstå glädje.

Du har alltid haft och kommer alltid att ha frihet att välja. Det var ditt val att vara av jorden vid denna tidpunkt. Och det är ditt val att fortsätta frukta känslor. Du är frustrerad – kanske arg nu. Var är din glädje?

Din glädje finns inuti dig när du kommer ihåg hur långt du har kommit. En glädje som sprider sig över hela världen på sätt som du inte kan förstå, nu när fler och fler ljus glittrande börjar skapa en jord av ljus med bara några mörka hörn här och där.

Du kan ännu inte föreställa dig vad en sådan massa av ljus kommer att kännas som, men du kommer att göra det när det en gång blir din verklighet.

Såsom det är sant för dem av er som upplever årstidens löv som faller från träd, kommer du inte ihåg hur djup rädsla kändes när en gång glädje dominerar, precis som du inte kan komma ihåg synen av lövfria träd när bladen återvänder.

Ni är inte ensamma – en fras som blir mer verklig dagligen. Ni är bara i slutet av era globala rädslolektioner, och som det är sant för de flesta studenter är ni glada att gå vidare till nästa bit eller lektion. Så denna rädsla verkar för tröttsam, även om er nuvarande rädsla är mindre störande än vad den var för några månader sedan.

Ni är inte längre en av några få jordfyrar. Ni är nu en del av en mångfald som når ljusets explosionsnivå. Så är det. Amen.

http://www.LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Subscribe to Brenda´s Blog via e-mail. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2017, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen gärna dela det här innehållet med andra, skriv in på din blogg, lägg till ditt nyhetsbrev, etc., men behåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans webbplatslänk: http: //www.LifeTapestryCreations. com.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...