Brendas Blog via Brenda Hoffman 3 juli 2021

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 3 juli 2021

Kära Ni,

De flesta av er är rädda för de förestående undergångsbilder som spelas upp i ert sinne. ”Om detta händer kommer säkert den hemskare saken att hända.” Men nästa dag har du förmodligen en annan bild som kittlar i ditt sinne och imploderar i din varelse med rädsla.

Dessa fruktanfaktorer är bara överföringar från din 3D-domedagskänsla som spelades ut i 3D-liv efter 3D-liv. 3D-minnen kommer inte bara i frontlinjen för att rensas utan minnen kämpar för att förbli en del av ditt väsen.

Ni gjorde ett så fantastiskt jobb med att passa in i 3D-boxarna av rädsla som var era 3D-liv att ni har svårt att göra er av med dessa boxar. Vad ni ännu inte har accepterat, trots er inre kunskap, är att ni befinner er i en annan värld.

Det är som om du, efter att ha varit hungrig i din barndom, fortsätter att oroa dig för att du inte kommer att ha tillräckligt med mat trots att du ärver miljontals dollar.

Detta är en ny värld och en ny dag. Gör anspråk på dig själv – liksom din inre och yttre rikedom.

Du kanske är rädd, men dessa rädslobitar kommer att försvinna om du tillåter dem.

Sluta hålla fast vid rädslan.

Rädsla som endast är spöket i ditt 3D-förflutna.

Det är klart, inte alla tillåter sig att flytta in i denna nya värld. Så är det varken här eller där för du är en föregångare. Du hjälpte till att skapa den här nya världen. Tillåt dig nu att leva i den.

Ingen skada drabbar dig om du inte vill att det ska ske.

Du är fri och säker. Du är en ny varelse i en ny värld.

Du kanske inte känner ett behov av att göra eller vara någonting nu eller för evigt, annat än att ligga i en hängmatta och läsa en bok. Det är inte syndigt eller fel. Det är enbart du. Vet att allt som känns rätt i ditt hjärta är din roll.

Inte längre styr borde och rädsla ditt liv vilket har varit sant i evigheter. Och inte längre konkurrerar du med någon. Du är du.

De mest förvirrande bitarna för dig nu är dina interaktioner med andra som lever i 3D-riket av bör och måste. Trots att antalet 3D-invånare minskar dagligen har ni föregångare bott i 3D större delen av era nuvarande liv. Så ni glider lätt in i er rädsla eller till och med ilska baserat på rädslan för att detta eller detta kommer att hända eftersom det har varit så i evigheter.

Skillnaden nu är om du glider in i 3D, kommer ditt obehag att tvinga dig ut ur den boxen nästan omedelbart. När du först initierade din övergång var det mycket lättare att vara i 3D än vad som gällde de utvecklande elementen i ditt nya du. Du var tvungen att arbeta för att skapa utrymme för dina nya du-element.

Nu när du är helt formad ifrågasätter du din kraft och beredskap att acceptera den makten. Du känner att du måste ha minst en ring till att hoppa igenom innan du kan bli den nya du.

Du är komplett. Du är hel. Även om du kommer att mogna i ditt nya väsen, har du alla nödvändiga element för att följa ditt hjärta istället för ditt rädda sinne.

Kanske hjälper det dig att bättre förstå den sista tanken om du tänker dig att starta din övergång som en enda cell. Under denna evolutionära process blev du ett embryo och slutligen födde du nyss ett fullt färdigbildat barn. Det nyfödda barnet är det nya du som anpassar sig till ditt nya liv och din kompetens.

Du upptäcker dina nya färdigheter i en ny värld. Och när du gör det, diskonterar du de 3D-färdigheter och intressen som inte längre tjänar dig – ditt du av i går.

Det här är din nya gryning.

Du kanske känner dig dum, ovärdig eller rädd för ditt nya liv. För det resonerar ännu inte som ditt 3D-liv fyllt med borden, måsten och mycket rädsla för ”Vad händer om det händer?”

Din nya värld handlar om, ”När ska jag skapa det här eller uppleva det där?” Utan skuld eller rädsla för konsekvenser.

Det är dags att erkänna för dig själv och världen att du inte är den du var. Och en stor del av erkännandet är ordet ”Nej”.

”Nej, jag vill inte göra det.” ”Nej, jag är inte rädd att det kommer att hända.” ”Nej, mitt liv är inte längre utformat för att tjäna dig.”

Det är dags att lägga till ett nytt ja. ”Ja, allt är underbart gott i min värld eftersom jag har kontroll över vad jag vill uppleva – tystnad, festtid, tillfredsställelse, aktivitet eller ingenting.”

Det finns inga sociala regler eller diktat från andra som kommer att tillfredsställa dig i din nya värld. ”Det här är vad jag vill ha, och jag kommer att fokusera på det behovet eller det jag vill ha tills det blir verklighet.” Precis som ett spädbarn lär sig att gråta när det är hungrigt eller behöver ett blöjbyte – tills det samlar tillräckligt med färdigheter för att mata och klä sig själv.

Skillnaden är att ditt nya du inte behöver år eller nödvändigtvis, inte ens månader för att mogna. Du är ett nytt du i all din härlighet. Det är dags för dig att acceptera detta faktum, den sanningen.

Precis som ett barn inte kan återvända till livmodern oavsett hur mycket de kanske vill det, kan du inte återvända till 3D utan en omedelbar fysisk eller känslomässig påminnelse om att du inte längre är i 3D.

Du har fötts in i ditt nya du med all den underbara frid, tillfredsställelse och kreativitet som det medför. Du behöver bara acceptera detta faktum – liksom fysiskt eller emotionellt obehag om du försöker lösa problem med ditt sinne istället för ditt hjärta.

Låt dig själv växa. Förneka de tankar som gör dig obekväm eller rädd. Den delen av ditt jordeliv är över. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”Blog & Prenumerera” -sida och klicka sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-post – raden. Slutför prenumerationen genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen. Eller prenumerera via WordPress.com.

Upphovsrätt 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna detta innehåll med andra, skicka inlägg på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev etc. Men behåll den här bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...