Brendas Blog via Brenda Hoffman, 1 februari 2019

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 1 februari 2019

Per Staffan 5 februari 2019

Kära Ni,

Den här kanalen är avsedd för er som har avslutat er övergång bortom 3D.

Kanske undrar du om du är bland de vi saluterar. Du är det om du läser det här stycket, för inte alla kommer att toppa eller visa sitt ljus på samma sätt. Även om du kanske tror att du inte har gjort tillräckligt eller hoppat igenom tillräckligt med ringar, så är du bortom 3D.

Sådant kommer att bli allt tydligare under fortsättningen av året, för du kommer att upptäcka hur lite intresse du har av 3D-prövningarna och vedermödorna. Mycket som du kände när dina yngre syskon eller vänner inte kunde förstå ett koncept som du var ganska bekväm med.

Så är det att du inte kommer att vara så upprörd över dagens nyheter eftersom du kommer att veta att det är inställningen från dem som inte är mogna som du, även om de kommer snart att bli det. Precis som du en gång sade till dina yngre syskon att de så småningom skulle göra många av de aktiviteter som du kunde göra.

Naturligtvis, de som följer dig vill ha omedelbar tillfredsställelse precis som du har velat under hela denna övergång. Det är en del av att vara mänsklig i dessa snabba tillfredsställelsestider. De som följer, precis som det var sant för dig, vill att deras övergång bortom 3D skall vara komplett nästan innan de börjar.

Många kommer att se till dig för ett snabbt svar och vill att du skall fixa dem istället för att de fixar sig själva.

Det kommer att tyckas nästan överväldigande ibland för du kan inte ändra dem – bara de kan göra det. Något många anhängare inte kommer att vara intresserade av i början. De kommer att sätta dig på en piedestal som en allvetande, allt underbar guru, mycket som du en gång gjorde med oss från Universum.

Och precis som vi informerade dig under dina första övergångsfaser, kommer du så småningom att uppmana dem att leta inom sig. En aktivitet som verkar kontraintuitiv i 3D, men är ett bortom 3D-lärt beteende.

Du kommer troligen att känna dig upprymd i början över att andra tycker att du är speciell, som en underbar lärare, bara för att upptäcka att sådan tillbedjan blir tröttsam när de inte vill se bortom dig.

Du kommer att upptäcka att sådan tillbedjan är kvävande och oproduktiv för dem och för dig. Du kan inte hjälpa dem annat än att upprepa att se inåt, precis som du lärde dig göra av Universum.

Denna nya du handlar inte om att leta utanför dig själv som du har lärt dig under dessa många månader eller år av skiftande. Alla dina svar finns inom dig. Och detsamma gäller för dem som nu vaknar.

Deras gnällande eller rädslobeteenden kan i första hand tvinga dig till att spela storebror eller syster som guidar dem genom de svåra bitarna precis som du ville att vi skulle göra för dig. Men som du lärt dig genom försök och misslyckande var vi kloka nog att låta dig finna din väg.

Så är det för dig nu, och för dem som du vill hjälpa. Du kan bara ge breda riktlinjer som “om du gör det här kommer detta att hända” precis som vi gjorde för dig. Denna övergång är från insidan ut, i stället för utsidan, som det har varit sant i jordlektionerna under eoner.

Det finns inga ledare. Det finns inga följare. Det finns bara unika individer fokuserade på sin roll och genom att fokusera på den skapa en större helhet som många etiketterar som en.

För även om du verkade fungera som en i 3D vilket gynnade ett land, ett politisk parti, en gemenskap eller en familj, så gjorde du det på grund av information som samlades in utanför dig själv.

Genom dina underbara ansträngningar de senaste månaderna eller åren är dina handlingar nu baserade på din inre röst, inte för att du måste, utan för att när du gör så har du skapat din nya frihet. De som följer dig har ännu inte uppnått den friheten och kommer därför att vara rädda för att ta det här språnget.

Din roll är inte att gå med dem till andra sidan eller bortom 3D, utan istället att informera dem om att de har möjligheter att göra det på egen hand.

Du har skiftat din roll från en storebror eller syster till en vis kvinna eller man som låter dem följa dig för att skapa sin väg – som inte har något att göra med din väg. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de publiceras klickar du på knappen Subscribe på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Subscribe to Brenda´s blogg by e-mail. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen gärna dela det här innehållet med andra, lägg in på din blogg, lägg till ditt nyhetsbrev, etc., men behåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsida länk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

You may also like...