Brendas Blog via Brenda Hoffman, 23 juni 2017

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 23 juni 2017

Kära Ni,

Även om ni gått over Rubicon till 5D fortsätter ni att känna behovet av att ta hand om andra – både personliga förhållanden eller globala interaktioner.

Men ni har nu olika områden att upptäcka och utforska. Er tid då ni tar hand om jorden, era vänner, familj och medlemmar i samhället – även dem i etern – är över.

Att slösa er inre kraft genom att vårda är kontraproduktivt. För det finns tillräckligt med människor nu som följer er som kan ta upp baneret för personliga och globala rättigheter och friheter. Det är inte längre ert angelägna område – eller ert expertområde.

För dem som följer er har en annan agenda än vad som är sant för dem av er som är i frontlinjen.

Det är inte längre er angelägenhet att de som följer, återuppbygger jorden som ni känner är lämpligt. För ni är från en annan ålder både kronologiskt och spirituellt. Det ni tycker är viktigt kanske har lite att göra med dem som följer. Precis som är sant för olika generationer på jorden.

Trodde inte många av era föräldrar att friheterna ni proklamerade på 1960- och 1970- talen var upprörande och kontraproduktiva? Så är det nu. Oroa inte er själva över hur kärleken på jorden utvecklas, för ni är på en annan plats i en annan tid.

Ni tror säkert att om de som följer förlitade sig på era diktat om hur det skulle vara, skulle jorden snabbt skifta till glädje. Men ni är nu av etern lika mycket som av jorden. Så ni känner ett bredare omfång av möjligheter än vad som är sant för dem som fortfarande är i jordens diken.

Ert synsätt är mer som det vi har i etern, än de som är av jorden. Så är det, att många av dem som följer er måste uppleva en del smärta innan de inser sin sanna kraft, precis som var sant för er.

Och precis som var sant för dem av oss i etern, kan ni inte ta bort deras smärta med några skapelser här och där. De som fortfarande helt är av jorden måste inse sin självkärlek innan de vågar resa sig upp i protest.

Många av er som läser detta kan vara rädda – ni tänker att kärleken på jorden och glädjen som ni så önskar er, är ett mirakel som aldrig anländer. Det är inte så. För ni skapade vägen som de som följer kommer att upptäcka mycket snabbare än som var sant för er. Och när de som  följer er väl skapar sin väg av kärlek och glädje, kommer andra att skapa sin på ännu kortare tid – och så vidare.

Det är så att ni måste tro att allt är underbart väl på jorden även om det inte verkar så de flesta dagar. Kaoset på jorden och upproren är designade för att väcka upp dem som inte ännu har upptäckt sin inre kraft – eller sitt behov att hitta trosuppfattningar bortom jorden.

De som följer er kommer bära er stafettpinne för jorden, när ni går mot andra delar av er varelse som har mer att göra med personligt utforskande än att ta hand om jorden.

Även om några av er förblir helt uppslukade av det nuvarande kaoset på jorden, kommer detta förändras inom kort. Inte för att ni inte har jordlig kraft, utan för kallet att upptäcka det nya ni, kommer vara starkare än behovet av att ta hand om jorden eller någon entitet.

Denna tid är förvirrande på många sätt, inte minst för att det finns många Universella/jordliga mönster som tävlar om ert fokus. Inga av dessa mönster är felaktiga, bara inte nödvändigtvis där ni vill fokusera. Det är kruxet med frågan vi diskuterar.

Ni utvecklas från att vårda andra och jorden, till att upptäcka er nya varelse med era nya krafter. Krafter som är bortom vad ni förväntade er. Er glädje kommer vara eller är att upptäcka det nya ni, istället för att vårda jorden och andra som ni gjort under eoner.

Kanske verkar det konceptet kärlekslöst, men det är lite annorlunda från vad ni upplevt under era jordeliv. När ni är småbarn är upptäckandet av er miljö och lära er gå och prata är era nyckelintressen. Som tonåring är det att upptäcka komplexa förhållanden och anpassa er till er nya kropp. En ung vuxen är upptagen med barnuppfostran, mat, husrum och arbete som till slut utvecklas till frågor som rör pensionen.

Vid varje stadium i livet har ni olika intressen och förväntar er att också era intressen är prioritet för andra i er ålder. Ni vet att de som är yngre eller i ett annat stadium kommer att ta hand om de delar som inte längre intresserar er. Så är det nu.

Ni är i ett annat stadium än de som följer er. Tillåt dem att hitta sin väg, precis som vi uppmuntrade er att göra så. Ni skapade er väg. Ha nu tillit till att de som följer kommer att skapa en väg som är rätt för dem som kommer vara sann för alla som följer dem.

Släpp och låt det vara.

Precis som ni inte är exakt som vi i etern är – ni är en originalvarelse med nya intressen och talanger för ni har haft andra erfarenheter än vi.

Kanske kommer ni ihåg med ett skratt, den rädsla de flesta av era föräldrar uttryckte när ni satt på er era batikfärgade jeans och protesterade mot nästan allt som var viktigt i deras samhälle. Jorden föll inte samman, den utvecklades bara till något som många av er nu försöker upprätthålla precis som era föräldrar och far- och morföräldrar en gång gjorde.

Det universella livet förändras. Och förändringen som de flesta av er nu anpassar er till är att ni är av jorden, men i en ny kropp med nya krafter och nya direktiv. Tillåt det vara när ni blir mer av det nya ni, med vetskapen att den gamla jorden skiftar och förändras så snabbt till följd av stora delar av era ansträngningar.

Så är det att förändringen fortsätter. Förändring som kommer att skapa den nya jorden av kärlek och glädje som ni länge trånat efter. Och er nuvarande roll i detta skifte är att följa er glädje. Så är det. Amen.

http://www.LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2017, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...