Brendas Blog via Brenda Hoffman, 13 november 2020

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman 13 november 2020

 

Kära Ni,

Ni upplever sannolikt känslomässiga upp- och nedgångar eftersom ni förändras på ett sätt som ni aldrig har gjort tidigare på jorden.

Ni kanske tror att sådan information bara är en täckmantel för det kaos som råder i er yttre värld. Vi påminner er om att både era inre och yttre världar förändras dramatiskt. En liknande uppsättning 3D-omständigheter skulle inkludera familjemedlemmars död, plus en skilsmässa, födelsen av ett barn, flytt till ett nytt samhälle och början på ett nytt jobb – allt inom en vecka eller två.

Dina känslomässiga upp- och nedgångar är inte hemska eller oväntade. Skillnaden är att du inte har indikatorerna så ofta i din 3D-värld. Hur kan du förklara för dina nära och kära att du känner för att gråta eller skratta vid till synes olämpliga tillfällen? Dina nära och kära känner inte vad du känner, för de är på en annan väg.

Eftersom det finns färre gemensamma drag i din nya värld än i 3D kan du inte förklara dina känslor för andra – eller troligen ens för dig själv.

Du kan svara att COVID-19, politik eller förlust av jobb eller hem förklarar allt. Men sådana händelser har mindre att göra med dina nuvarande upp-och nedgångar än du förväntar dig. Kanske förstår de som har varit gravida det oförklarliga för dem av er som är överraskade av era nya humörsvängningar.

Vissa av er kanske till och med fruktar att ni förlorar förståndet. Vi varken föreslår eller inte föreslår medicinsk intervention utan bekräftar istället att det du sannolikt känner är ett stort internt skifte.

Du är en föregångare. Så som det är sant för alla aspekter av din varelse hittills, upplever du något som ingen på jorden har upplevt. Även om du har upplevt tidigare skiften var dessa skiften aldrig så stora under en sådan kort tidsperiod.

Det är inte för att skrämma dig, utan för att tillåta dig att förvänta vad du känner istället. De i följande vågor kommer att uppleva något liknande senare.

Att vara den första är inte trevligt, för inte bara känner du dig känslomässigt ostadig, utan du vet inte heller varför det är så. Vilket lämnar dig med rädsla för mental instabilitet och sannolikt, förlust av hopp.

För under dina känslomässiga upp- och nedgångar förstärks alla obehagliga eller till synes obehagliga aspekter i ditt liv på sätt som är svåra att förklara för andra, än mindre dig själv.

Du förlorar det inte. Du bara ändrar det.

Dina segment har varit en del av din totalitet under en tid. Även om dessa segment har kikat ut ur din 3D-personlighet en gång i taget, införlivar du nu helt segmentintressen och kompetenser i din varelse.

Det är svårt att beskriva, för du fortsätter att känna dig mycket som du gjorde i 3D med några uttalanden eller åtgärder åt motsatt håll. Visst upptäckte du att många i din familj och dina vänner inte är så intressanta. Och kanske gav du röst åt några av dina nya tankar och handlingar. Men för det mesta vilade du under det senaste året eller mer och förberedde dig för den här tiden. För den här tiden kräver att varje uns av din varelse fokuserar på vem du håller på att bli.

Precis som en gravid kvinna behöver anpassa sig till tillblivelsen av en ny varelse som växer inom henne, anpassar du dig till en ny varelse som sammansmälter och utvecklas inom dig.

2020 var ditt vilo-och förberedelsestadium. Du skapar nu ett nytt för att förbereda dig för 2021 och därefter.

2021 handlar inte om att vila eller fundera över vem du ska bli. Du kommer att vara den varelsen. Du föder nu den nya varelsen.

Resultaten blir inte mer skrämmande än vad som var fallet när du blev vuxen under tonåren – eller om du har fött barn. Även om några av symtomen och känslorna i puberteten eller födseln kanske var skrämmande, blev resultaten som du hoppades. Och precis som du inte kan vara lite gravid eller lite i puberteten utvecklas du lika snabbt som du en gång hoppats på – och nu är rädd för.

Denna nya varelse som du håller på att föda innehåller de högre aspekterna av din 3D-varelse.

Din 3D-varelse förblir Verkställande Direktör (CEO) för den nya dig. Samtidigt utvecklas din VD för att förstå att dina nya segment har mycket att erbjuda. Vilket tillåter de segmenten med de mest lämpliga färdigheterna för den specifika uppgiften du överväger att ta ledarrollen för. NI blir ett lag istället för en eller två segmentledare, vilket har varit fallet under dina jordupplevelser – fram till nu.

Precis som en gravid kvinna sannolikt kommer att ändra inriktning och åtgärder för att tillgodose det liv som växer inom henne, så gör du det också. Skillnaden är att segmenten inom dig har en expertis som du som VD:n inte har. Så du är inte tillmötesgående på samma sätt som en gravid kvinna; du utökar dina färdigheter och handlingar.

För de av er som föreställer er en fruktansvärd varelse som växer inuti ert väsen, vill vi tillägga att de stora förändringarna nu och i framtiden handlar om att införliva era nya segments färdigheter. Du blir inte ett monster som kastar ut tentakler av rädsla och makt. Istället är du en universell varelse som accepterar tillägget av nya färdigheter och intressen för att skapa det du vill skapa.

Du förändras, och inte alla kommer att uppskatta dina förändringar. Men du kommer att upptäcka att precis som du inte kunde stoppa ditt behov av att initiera din övergång för flera år sedan, kan du inte stoppa detta.

Så under de närmaste dagarna kan du bekämpa dig själv via känslomässiga upp-och nedgångar när du anpassar dig till det nya dig. Eller så kanske du tycker att det du brukade älska inte längre är bekvämt eller rätt för dig – vilket också ger känslomässiga upp- och nedgångar.

Men du fortsätter från och med nu och kommer att förbereda dig för ett nytt liv med nya inriktningar före eller nära början av 2021. Men eftersom du är först kommer den här tiden att verka svårare än vad den kommer att vara för de följande vågorna. Så må det bli. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på knappen Subscribe på den övre delen av hennes ”Blog & Subscribe” -sida och klicka sedan på – Subscribe to Brendas blogg by e-mail – raden. Slutför ditt abonnemang genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna det här innehållet med andra, posta på din blogg, lägg till i ditt nyhetsbrev etc. Men BEHÅLL gärna denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...