Brendas Blog via Brenda Hoffman, 24 augusti 2018

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 24 augusti 2018

Per Staffan 27 augusti 2018

Kära Ni,

När de energier som ni nu absorberar blir starkare kommer fler sanningar om dig själv och andra att presenteras. För ni undersöker 3D-jordens sanningar med 5D-sinnen.

Det är lite som ett barn som leker tittut. Mycket små barn tror att du har försvunnit när de inte kan se ditt ansikte. Ett äldre barn vet att du bara har placerat ett objekt över ditt ansikte.

Du känner och upptäcker att det som en gång var din verklighet inte är det längre. Något du kanske tycker är obehagligt för att du på sätt och vis gömde sanningen från dig själv.

Anklaga inte dig själv för fram till nu var du inte redo att upptäcka dessa sanningar. Och om du någonsin utvecklar de sanningar du upptäcker, fortsätter din utveckling precis som det var när du åldrades från ett 3D-spädbarn till en vuxen.

Eftersom du utvecklas snabbare än du föreställer dig, tillåt dig att ha andra behov och känslor i morgon än vad som var sant igår eller idag.

Många av er vill ha ett slut på denna utveckling, för att veta att ni har kommit fram.

Det var aldrig sant i ditt 3D-liv, du har bara inte erkänt att det var så. I 3D är det stor skillnad mellan en trettioårig vuxen och någon som är sjuttio år gammal. Så är det nu. Skillnaden är att i 3D informerade andra i olika åldrar dig eller visade vad som troligtvis skulle hända.

Det är inte längre sant. Inte ens vi av etrarna har en manual som informerar oss om hur ni utvecklas och varför. Ni, utforskarna och skaparna av Universa, är ensamvargar i det nya.

Så är det att ni kommer att utvecklas som ni behöver, bara snabbare än vad som var sant i 3D.

Denna sista tanke skrämmer lite för att du är rädd att du kommer att utvecklas från spädbarn till senior snarare än du vill – och avslutar ditt nuvarande liv snabbt.

I stället hänvisar vi till en ny du som kombinerar tidigare, nuvarande och framtida segment av din totalitet, så att du kan bli mer kunnig om dig själv och din omgivning. Tidigare accepterade du andras tankar om att någon eller någonting var bra eller dåligt. Mycket som att ett spädbarn måste acceptera den fysiska vården som erbjuds i tron att det är allt som finns.

Även om du har varit ett spädbarn av Universa under eoner, utvecklas du snabbt långt bortom din universella spädbarnsålder. Men dina beslut att pausa, stoppa eller att köra framåt är helt upp till dig.

Så det är några av er som rusar till nya tankar, övertygelser och handlingar. Medan andra njuter av vissa delar av deras nya varelse. Vilket är lite annorlunda än att bestämma vad man ska göra som en ung vuxen. Hitta ett jobb? Mer skolgång? Gifta sig? Skaffa barn? Lämna eller stanna i sitt barndomshem? Alla val som verkar logiska eftersom så många har valt vart och ett av dessa val under eoner av jordeliv.

Du är det nya barnet i det nya kvarteret med olika tankar, val och övertygelser.

Precis som du ifrågasätter din riktning så gör alla det. Det finns ingen handbok om riktighet. Det finns inga bör. Det finns inga måsten. Livet utan dessa parametrar är både skrämmande och spännande.

Vem är du nu när du har förklarat dig fri från 3D? Denna fas är lite som första gången som dina föräldrar gjorde det möjligt för dig att promenera igenom ditt samhälle utan tillsyn. Vad vill du göra? En skrämmande tanke för de första ögonblicken av frihet INNAN du inser att du kan skapa din idé om nöje utan att en vuxen rättar dig.

Frihet är ofta skrämmande tills du inser vem du är och hur du vill använda den. Skillnaden nu är att det inte finns några rätta eller felaktiga svar. Så 5D och bortom frihet kan tyckas lite skrämmande tills att du inser att det inte finns några felaktiga svar.

Dina känslor av felaktighet var oftast samhällets diktat. Även om du inte längre är bunden av sociala diktat, har du inte en manual för att gå vidare.

Ni är så fria att det är lite skrämmande. På grund av det kommer många av er från början att placera parametrar på era handlingar för att känna lite känsla av komfort. Parametrar som inte kommer att hålla länge eftersom frihetsropet är mycket starkare än de tidigare sociala ropen på riktighet.

Du är fri. Och en del av den friheten är att lära sig nya handlingar och övertygelser i en ny värld. Ingen känner eller vill känna dig bättre än du.

Det är troligt att du kanske gör några misstag när det gäller att testa dig själv, ”Gillar jag det här eller det där?” Det är lite annorlunda än att bestämma vilka skolämnen som är dina favoriter.

Dina beslut kan enkelt skiftas. Inte längre hålls du till en standard som har lite att göra med dig.

Så är det att du upptäcker dig själv med mer frihet än du hade på 3D-jorden – och med få konsekvenser annat än att upptäcka vilken nya du verkligen är.

Du kommer inte att straffas för dina beslut. Ni är skapande varelser, så när du testar en väg som inte är helt rätt, kommer du att skapa lämpligare vägar tills att du upptäcker din sanna komfortzon.

Ni utforskar er i all er 5D och bortom härlighet. Ni kommer inte att göra misstag. Och ni kan inte ha fel för ni är högt stående skaparvarelser. Så är det. Amen

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen gärna dela det här innehållet med andra, lägg in på din blogg, lägg till ditt nyhetsbrev, etc., men behåll artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsida länk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...