Meddelande från Kattrasen via Galaxygirl, 26 augusti 2018

Meddelande från Kattrasen 

Via Galaxygirl, 26 augusti 2018

Hälsningar mänskligheten. Vi är Felinerasen från en annan tidsström, en annan plats, långt ifrån ert rike av förståelse för vad som är och vad som inte är. Men vi, tillsammans med en myriad av andra varelser (för som ni vet, ert Universum kryllar av alla sorters liv) är här för att observera, stödja energetiskt och för att upprätthålla ljuset i Gaias planetära uppstigning.

Vi är här i stort antal nu, för vi vill bevittna och låna ut vår energisignatur till det största experimentet genom tiderna. Det här har aldrig förut hänt i något planetsystem, och ni vänner är föregångarna för denna storslagna energivåg.

Eftersom vi inte är förkroppsligade, så kanske vi observerar mer objektivt. För vi är femdimensionella och vi ser allt som sker i nuet. Vi ser den galaktiska pulsen av högt laddat fotoniskt ljus, kodat i regnbågens färgtoner av ultimat balans och harmoni, ”från Moderns andedräkt” som vi tycker om att säga. För det är sant. Källor andas – alltings andedräkt – är naturligtvis överallt hela tiden.

Vissa har försökt att utestänga ljuset för att bättre förstå det. Men många av er är trötta på det här experimentet, för det var vad man försökte göra mot Gaia, att göra Henne till den lägsta av dimensionens upplevelser. Vi lånar ut vårt energetiska stöd och helande.

Vi njuter av att se er umgås med våra små kattsläktingar, som överöser er värld med ljus. Vi är kattvarelser. Vi har funnits genom hela Jordens historia och vi är en integrerad del av dem som la grunden.

Vi är Felinerasen. Vår teknik är blygsam i jämförelse med andras, men enorm och högst insiktsfull jämfört med er nuvarande teknik. Vi uppskattar respekten för de stora katterna på er planet. För allt liv måste hedras och uppskattas och människan är bara i början av att förstå det och att förstå det med sin inre vetskap, så att stora förändringar av förståelse och vad det verkligen innebär, kommer snart att bli uppenbara och håller på att uppenbaras på er planet.

Vi skulle vilja be er att samma vårdande anda delades för de djur som har förlorats eller tidigare blivit försummade. Många själar ville vara en del av detta skifte och många avancerade varelser valde ett liv som djur för denna upplevelse, så att deras liv skulle bli kortare för att ge andra en chans att förkroppsliga sig. Att vara människa nu vid denna tid är gynnsamt och värdefullt, något att värna om och uppskatta på en central nivå.

Vi kattdjur är minst 8 feet långa, en del ännu större. Våra ättlingar inom den inre planetära sfären är mycket större. Vi är kloka. Vi håller ljuset för de andra och vi skulle vilja understryka vikten av att hålla ljuset för andra. För vad ni gör, ni uppvaknade människor, kan inte underskattas. Det är en kraftfull handling av tjänande för dem som ännu inte förstår vad det är, eller vikten av det.

Sekmet är vår moder. Vi hedrar henne och hela det mänskliga kollektivet idag. Vi bugar oss för vår moder och saluterar er, de som är uppvaknade och alerta för den nya början, som vi applåderar, och uppmuntrar er att göra detsamma. För förändring kommer att komma, vilket ni är redo för den eller inte. Det är bäst att vara redo för den är här. Den finns inom er och det är därför ni kom hit.

Vi är Felinerasen. Känn vår sammetslena omfamning och vårt varma lejons andedräkt och känn frid – en djup frid som bara infinner sig när man har accepterat och bestämt sig för att allt är bra, allt kommer att bli bra och allt finns inom det gudomliga dekretet och vår moder Sekmets ordning.

Det finns många mäktiga, kärleksfulla mammor i kosmos – förstår ni äntligen att vi alla är ett? Det spelar ingen roll att vår mamma har ett lejons ansikte – naturligtvis har hon det, eftersom hon är vår mamma. Vi förstår bäst det vi vet. Det är därför ni definierar det gudomligt feminina i en mänsklig form, för det är så ni förstår det. Vi är ett. Hör vårt spinnande och känn frid. Vi är ett. Vi är Felinerasen.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...