Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 17:e mars 2017

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 17:e mars 2017

 

 

Kära Ni,

Många av er börjar undra hur ni kan ta itu med era 3D-ärenden, utan att fortsätta i dualiteten. För också inom de Nya Jordens samhällen, förekommer det olika budskap av rätt och fel, “Gör si, men inte så.” “Ignorera alla frågor som rör 3D:s dualitet.” “Kom ihåg att ni inte längre är av 3D, så även om ni deltar i 3D-diskussioner, som ger er glädje, så måste ni avstå från dem, eftersom de bara ger mer ljus till det ni inte vill.”

Även om råden ovan gäller för den personen som ger dem, så gäller de inte för er.

Regel nummer ett för era nya ni, är att bortse från alla måsten. Regel nummer två, är att älska er själva genom att följa glädjen.

Ingen annan kan peka ut den rätta vägen för er. Bara ni själva vet vägen.

Kanske har ni något skäl för att diskutera i 3D:s värld. Det är vare sig rätt eller fel, bara det ger er glädje just nu.

Vi har försett er med mycket information om att ni ska följa er glädje, eftersom vägen av glädje – oavsett hur krånglig den än är – kommer att leda er dit ni vill komma.

Det sista påståendet innehåller många , “men …?” Så, följer ni ert hjärta – eller informationen som gör att ni känner att ni bör förklara er tillhöra 5D och bortom, utan band till ert 3D-liv?

Det är ert beslut. Ett beslut vi inte kan, och inte kommer att försöka ta åt er. Inte mer än vad de som finns på jorden i detta liv, kan göra åt er.

Ni har läst om och om igen, att ni måste meditera x antal minuter eller timmar per dag. Att ni måste äta speciell mat. Att ni måste förklara att ni själva kommit bortom alla 3D-diskussioner eller småaktigheter.

Dessa råd är sannolikt de mest rätta för personen som sprutade ur sig dem, men har lite att göra med er. För det finns inte längre några måsten, inte från någon källa.

En lämplig liknelse är när någon visade er hur ni skulle göra på ett nytt arbete. Troligtvis, fick ni veta hur ni skulle göra jobbet, för så brukar man göra. Under de första dagarna, följde ni troligtvis alla förslag – sedan började ni ändrade lite här och där, tills det var dags för er att byta jobb. Och när ni visat en ny person jobbet, gjorde ni exakt som då ni själva började. Ert sätt var det som var bra för er. Det gäller även nu.

Andra har nått framgång genom sin egen riktning, via den information de ger till er, men ni måste själva sätta “snurr” på er roll, för er roll är annorlunda mot de andras, som vill råda er.

Var och en av er har unika roller.

Om ni kommer ihåg, så är denna övergång som ett stort pussel, och ni är pusselbitarna. Om ni försöker bli som en annan, så kommer er del av pusslet inte att bli komplett. Så ni måste hedra era inre direktiv, när de leder er, även om det inte verkar vettigt just då, eller kanske aldrig.

Ni har passerat bortom det som av andra kan anses rätt, eller det som uppfattas vara rätt för Universumen. Ni reser nu instinktivt, så att säga, och den resan har ingenting att göra med någon annans resa.

Därför måste ni förklara er själva som en kraftfull enhet, som inte följer några andra regler än era egna.

Naturligtvis, skrattar många av er när ni hör oss berätta det här; det kan verka som om vi vet hur ni kommer att reagera. Det gör vi inte – vilket ni kommer att förstå när ni börjar lita på att ni fungerar utifrån era inre direktiv. För vi vet inte mer än ni, vad dessa direktiv består av eller hur de kommer att bli.

Ni blir lite mer lika djur i den meningen, att ni gör det som krävs av det ert inre säger till er. Precis som att ett spädbarn börjar krypa eller gå, även om ingen uppmuntrar det.

Under denna speciella tid på jorden, skiftar ni snabbt från gruppens till unika tankar. Ert dilemma är att ni inte nödvändigtvis känner er bekväma med unika tankar, eftersom ni har följt jordens lagar under eoner.

Så därför ifrågasätter ni er till synes upproriska natur just nu. Inte för att ni är rädda för den, utan för att det känns lite obekvämt – precis som ett par nya skor gör, innan ni gått in dem. Så är det. Amen.

 

Översättning: Margareta Jonåker www.st-germain.se

 

 

 

http://www.LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2017, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

 

You may also like...