Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 oktober 2019

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 oktober 2019

 

VÅR VISION FÖR MÄNSKLIGHETENS UPPSTIGNING –

DET 9:E DIMENSIONELLA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en vision för framtiden för mänskligheten som vi håller inom vårt medvetande och vi bjuder in er till den visionen genom att skicka er vibrationen. Det är vår önskan för hela mänskligheten att flytta ert medvetande på det mest fridfulla, trevliga och glädjande sätt som ni kan tänka er. Vi vet att denna tidslinje finns för er alla och det är vårt uppdrag att få så många av er som möjligt att uppleva den, både i ert vakna tillstånd och när ni sover, så att ni kan hålla vibrationen i er och bli en av medlemmarna i samhället som känner er väg mot det bästa möjliga scenariot.

Ni är kapabla som kollektiv att ta vår vision för mänsklighetens förändring och förbättra den. Ni är tillräckligt kraftfulla för att göra just det och det är också en vision som vi har för er alla. Vi vet vad ni kan, men de flesta av er har inte hittat förtroendet för att skapa den verklighet ni önskar och så hjälper vi er att hitta det förtroendet. Och vi vill att alla ni ska känna igen er själva som vackra och mästerliga skaparvarelser. Många av er har blivit medvetna om förutsägelser om ert skifte, eller ”händelsen”, som det ibland kallas och dessa förutsägelser handlar om kaos, förstörelse, katastrof och död. Och även om dessa tidslinjer säkert existerar, behöver ni inte anpassa er till något som ni inte vill uppleva.

Ni har friheten inom den fjärde dimensionen att skapa de upplevelser ni vill ha och sedan manifestera dessa upplevelser. Kom ihåg att när ni blir medvetna om någon annans icke-så-bra känsla för mänsklighetens vision. Kom ihåg att er exponering för den förutsägelsen är er skapelse, men vet också att ni inte har någon skyldighet att leva ut vad någon annan inbjuder er till. Vi är ganska säkra på att ni kommer att njuta av den vision som vi har om mänsklighetens avslutande av skiftet och det är därför vi inbjuder er till den. Men ni kommer alltid att ha en fri vilja. Ni kommer alltid att kunna välja vad ni vill uppleva och snälla, vänligen vet att ingen av de förutsägelser som ni blir medveten om är huggna i sten.

Framtiden handlar om sannolikheter och ni som de uppvaknade i det mänskliga kollektivet kan och väljer bland dessa sannolikheter. Och som vi sa, kommer ni förmodligen att skapa några nya som är ännu bättre än vad vi har föreställt oss.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...