Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 29 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 29 juni 2021

 

Juli 2021: Nya energier och Uppgraderingar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller på att upptäcka nya avenyer till er dimension, vägar som gör det så mycket lättare för en tvåvägskommunikation att ske med oss. Vi vet att ni alla söker mer anknytningar, mer vägledning ovanifrån, och när ni söker det direkt till er själva, lyssnar ni ofta efter en liten röst inuti huvudet. Men de nya vägarna som vi upptäcker just nu kommer att leverera kraftfulla nedladdningar och information direkt in i era hjärtan. Det kommer uppgraderingar av hjärtchakra under juli månad som underlättar denna anslutning och gör den så mycket kraftfullare än om ni hörde en liten röst inuti era huvuden.

Om ni vill känna oss, för att verkligen känna oss, måste ni göra det genom era hjärtan, genom den kärlek som ni kan aktivera inom er. Det är så vi känner för er när ni möter oss i astralplanet. För er är vi kärlek, och eftersom ert hjärta är kärlekscentrat i er fysiska kropp är hjärtat det bästa verktyget för oss att använda för att skapa den tvåvägskommunikation som ni vill ha och som vi också vill ha. Först och främst vill vi att ni ska känna er älskade, och för det andra vill vi att ni ska veta att ni är kärlek. För det tredje skulle vi vilja att det skulle finnas en hjärta-till-hjärta-förbindelse mellan oss som i hög grad kommer att hjälpa till att höja medvetandet där på jorden.

När ni etablerar er i universum och galaxen som varelser som är kapabla till stora kärlekshandlingar, kommer ni snabbare att gå med i den galaktiska gemenskapen på ett officiellt sätt. De andra E.T.s i er dimension behöver se hur kraftfulla ni alla är när ni är hjärtcentrerade, när ni arbetar utifrån kärlek och uppgraderingarna som kommer i juli, i kombination med de energier som ni då kommer att få, sätter er på kartan så att säga.

Ni kommer att få mycket mer uppmärksamhet från fysiska E.T.s som är angelägna om att få kontakt med er. Det här är spännande tider för mänskligheten, och vi är glada att spela vår roll i utvecklingen av ert medvetande. Vi är också ivriga över att kunna få kontakt med er alla mer direkt och hela tiden. Nu kanske ni undrar vad ni måste göra. Ni kanske undrar vad er roll är i allt detta. Ni har redan bestämt för er själva vad ni vill, och ni har frågat, och nu är allt ni behöver göra att ta emot. Och det är verkligen den lätta delen, och vi vet att ni kan göra det.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...