Brendas Blog via Brenda Hoffman, 31 december 2018

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 31 december 2018

Per Staffan 31 december 2018

Kära Ni,

Ni förbereder er för ett nytt år och ett nytt du.

Du tror att du inte är annorlunda än innan du initierade din övergång. Ändå har du blivit aggressiv när du känt dig tillbakatryckt, förringad eller ignorerad. Du känner också mer glädje än vad du förväntade dig för några dagar sedan.

Självklart fortsätter några av er att vara nersmutsade av era gårdagar – men mindre än tidigare i både känslor och handlingar.

Du hävdar din nya varelse för varje dag när ditt fnitter flyter upp till ytan och din glädje smittar.

Det betyder inte att du har blivit en helt ny du, utan istället att du kan känna vem du håller på att bli på sätt som du inte trodde var möjliga för några veckor sedan. Den tyngd du känt sedan du började denna övergång verkar vara mer av ett minne än din nuvarande verklighet.

Naturligtvis kan du bringa smärtsamma minnen i förgrunden om du vill. Det är bara det att du vill göra det i mindre och mindre omfattning. Dina smärtsamma minnen blir mer som ett ämne du inte tyckte om i skolan och inte har någon aktuell användning för annat än det medvetna och undermedvetna traumat du höll fast i livstid efter livstid.

Andra börjar börja notera din glädje och ditt skratt. Inte för att de inte har noterat det förut, men tidigare använde du glädje och skratt för att gömma några av dina sanna känslor. För dina tidigare handlingar var ofta belagda med obearbetad rädsla och ångest.

Ofta använde du tidigare glädje för att bli någon du inte var. Som en komiker som är ledsen när han eller hon står på scenen. Glädjen du visade var sannolikt inte sann för dig utan var i stället det som förväntades av dig.

Även om några av er aldrig har varit festens centralfigurer lyckades ni skratta eller le på socialt lämpliga ställen. Du upptäcker nu att du har lite behov av att le eller skratta, om du inte känner att något är roligt för dig – inte någon annan.

Så det är också för dem av er som har varit festens centralfigurer. Ert glädjefokus är mycket mer centrerat på er person är i stället för att tillfredsställa andra.

Kanske känner du människor som bringade glädje åt andra bara genom sina kommentarer eller handlingar. Ändå fungerade dessa människor oftast i 3D som andra förväntade – nästan som obetalda komiker.

Så de obetalda komikerna och de av er som log och skrattade för att ni trodde att ni borde, deklarerar frihet från dessa begränsningar.

Nya friheter som skapar sann glädje inom dig istället för att behöva få andra att skratta – eller ett behov av att le på de socialt acceptabla platserna. Det verkar naturligtvis inte så svårt förrän du testar det som så många av er har gjort i månader.

Du har förändrat ditt sinnelag på sätt som du inte förutsåg för några månader sedan. De människor som har roligt åt dig på ett förmodat kärleksfullt sätt, är inte längre roliga. Och de som har roligt åt andra på samma sätt är mindre än roliga för ditt nya du.

Givetvis, ni har en slags humor, men det är en ny slags humor som inte har att göra med 3D-dig eller andra. Humor i det förflutna handlade ofta om att driva med andra eller dig. Om att uppmuntra de avvikande kommentarerna som passerade som humor i en rädslobaserad värld.

Det är inte annorlunda om humor är baserad på att nedvärdera dig, en annan varelse eller en gruppering, för allt handlar om att försöka få någon att känna sig mindre än den är.

Så är det, du har korsat humorbron utan smärta eller rädsla. För nu finner du dig själv tala om för andra att något inte är roligt eller lämnar scenen trots vad andra tycker eller säger om dig.

Du är starkare och klokare än vad som var sant för bara några veckor sedan.

Du närmar dig ditt nya år med en annan varelse som tydligen slank in i din fysiska kropp utan din vetskap.

I själva verket kämpade du för din nya varelse ”med näbbar och klor” trots din skenbara lätthet att göra så.

Du är inte längre 3D.

Ditt största bevis på det sista uttalandet är att du har förändrat din varelse utan knytnävar, vapen eller andra rädsloproducerande handlingar. Du bestämde bara vad du skall eller inte skall acceptera.

Så du är fyrtornet av hopp och kärlek för dem som vill följa. För du upptäcker att ditt nya du är mer än tillräckligt för att vara av himlen och jorden. Detta sanna du i all din visdom är tillräckligt.

Du behöver inte lära dig att fungera i något samhälle – inklusive det du befinner dig i. Du är du och den kunskapen är allt du behöver nu och för alltid. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2019, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen dela gärna innehållet med andra, skicka in på din blogg, lägg till ditt nyhetsbrev, etc., men behåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsida länk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...