Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 8 maj 2020

Brenda’s Blog via Brenda Hoffman, 8 maj 2020

Kära ni,

De av er som känner att ni har rätt – måste stämpla andra som fel. Så några av er skäller på dem som känner behov av en ansiktsmask eller annan utrustning under denna COVID-19 tid. Andra är säkra på att de utan en ansiktsmask försätter alla i fara.

Vad ni har glömt är att ni är ett Universum inom er själva.

Det är inte ert jobb att ändra på folk, eller att få andra att tänka och agera som ni gör. Tänk på den där tonårsfesten där ni var tvungna att bestämma vad ni var villiga att göra för att bevisa att ni var en av dem – dricka, röka, sex, droger. Alternativ som ni utsattes för men inte nödvändigtvis ville anpassa er till. Så är det nu. Ni har val baserade på era behov och värderingar. Är ni villiga att kompromissa med dessa värden därför att andra säger åt er att göra det? Eller tar ni avstånd från 3D-måsten?

Denna fas handlar mer om vem ni är än faror – eller att ha rätt eller fel. Sannerligen, de av er som vill lämna jorden kommer att göra det. De som inte vill lämna kommer inte att göra det. Och de som vill uppleva en hälso-svårighet för att det är lättare än att granska känslomässig smärta, kommer att få göra det. Och de som inte vill kommer inte att göra det.

Ni upplever skiftet från 3D moraliteter till över-3D krafter och kapaciteter. Krafter som genereras av er inre röst. Ni kommer att fungera som ni behöver om ni lyssnar på er inre röst. Om ni inte gör det, kommer ni att se er själva förlora när ni hoppar från en åtgärd till en annan närhelst den mest högljudda 3D-rösten proklamerar det här eller det där att vara rätt agerande.

Ni är de ni är med era behov och intressen. Behov och intressen som har mycket lite att göra med någon annan varelse.

Så är det, ni har nått den stora skiljelinjen.

Betyder det att någon som inte bär mask kommer att bli sjuk? Inte mer än alla som har oskyddat sex kommer att bli gravida eller sjuka. Ert val är ert val av en anledning. Även om ni kanske inte nödvändigtvis förstår orsaken, kommer ni att veta att det är rätt.

Om ni bär en mask en dag eftersom er vän säger att ni ska, men inte nästa dag eftersom någon säger att det inte är nödvändigt, vet ni att ni fortsätter 3D-tillvaron. Men om ni känner för att bära en mask en dag men inte nästa, utan samtycke eller kommentarer från andra, vet ni att ni följer er inre röst.

Som med alla handlingar eller tankar, det finns inget rätt eller fel, bara era utforskande handlingar inom den ram ni vill utforska. Kanske ni vill bli sjuka eller förbli friska av en anledning. Ingen sjukdom är 100% dödlig. Men se, om ni vill uppleva sjukdomen utan att lämna jorden, kanske ni vill förstå varför.
Så är det för allt agerande eller reagerande, inklusive ekonomisk säkerhet, sociala interaktioner med andra, friheten att vara och så vidare.

Detta är tiden att upptäcka vem ni är och varför. Precis som ni gjorde på er första stora tonårsfest. Och precis som ni då testade vattnet för vad som var det mest belönade agerandet på den festen, och den erfarenheten inte nödvändigtvis höll livet ut, så är det nu. Skillnaden är att ni förmodligen gjorde era beslut på den tonårsfesten baserat på vad ni var tvungen att göra för att förbli en del av ”inne” gruppen.

Nu fattar ni era beslut baserat på er inre röst och det har lite att göra med social acceptans. Det är ert själv – osminkat. Inte vem ni ska vara eller vill vara – men vem ni är.

COVID-19 visar detta. För om ni ser andra vackla enligt den ena eller andra media rapporten, då är de ungefär som en 3D tonåring. Men om de gör det därför att det känns rätt inom dem, då är de av det nya.

Det finns inga övergripande regler för rätt eller ens popularitet. Det är bara ni. Så det är dags för er att fungera som ni vill.

Som vi har sagt tidigare, det är nästan som om ni återgått till era spädbarns eller småbarns dagar. Ni är de ni är trots vad andra vill att ni ska vara. Ni gråter, skrattar, fnissar, utforskar, tjurar och säger vad ni känner. Det är ni i det naturliga.

Så det är ni som upptäcker ert nya själv med inte en så liten överraskning. För det har gått årtionden sedan ni har vågat vara er själva.

Den tanken kan vara skrämmande, för ni har ingen aning om ert nya själv kommer att vara acceptabel för någon alls.

När ni var små brydde ni er inte, ni visste vad ni gjorde och sa vad som var rätt för er. Så är det nu.
Tillåt er själva att glömma er sociala utbildning och återgå till ert verkliga själv. Det är vad denna fas handlar om. Inga regler. Inga måsten. Ingen skam. Ingen skuld. Bara du. Så blive det. Amen.

Översättning: Mats

 

 

Du gillar kanske också...