Brendas Blog via Brenda Hoffman, 6 september 2021

 

 

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 6 september 2021

 

Gå ur Vägen för Dig Själv| Brenda Hoffman

 

Gå ur Vägen för Dig Själv

Kanaliserat av Brenda Hoffman för Life Tapestry Creations.com

” Släpp Ditt Samvete Om Universella Skyldigheter” var titeln på förra veckans ”Brendas blogg” – hennes veckovis kanaliserade blogg för Life Tapestry Creations.com.

Den veckovisa ”Brendas blogg”-kanalen är tillgänglig på Spotify Podcasts, Google Podcasts, Anchor Podcasts, Apple Podcasts, Breaker Podcasts, Pocket Casts och Radio Public. Åtkomstknappar till podcastsidorna finns på LifeTapestryCreations.com.

Kära Ni

Ni har slutfört så många faser av denna övergång. Ändå tvekar ni att gå vidare med ett viktigt steg.

Ni är inte längre i 3D, inte heller er jord. Ni är på en annan plats i en annan tid än när ni var i 3D. Men ni väntar på tillstånd att gå bortom rensande, att leva inom er inre kraft.

Även om det förmodligen kan förväntas, eftersom du var så inblandad i 3D -begränsningar, är detta inte längre ditt liv.

Du kan komma åt allt du behöver eller vill ha. För både dina behov och dina önskemål är viktiga delar av din nya övergångsresa.

Du rensar inte längre eller klättrar uppför ett 3D -berg till ditt nya väsen. Du är ditt nya väsen. Så det är dags att njuta av ditt nya du på sätt som du aldrig tidigare trodde var möjliga.

Även om du hade 3D-drömmar om det här och det där, trodde du att dessa drömmar aldrig skulle förverkligas, för du var bara en 3D som behövde hjälp med ditt liv – hjälp som universum skulle kunna ge om du sjöng rätt sånger eller bad till de rätta gudarna.

Något sådant är inte längre sant. I sanning var det aldrig det. I 3D var du som Clark Kent med dolda krafter tillgängliga efter att du tog av din kostym för att bli Stålmannen.

Skillnaden mellan Stålmannen och dig i ditt 3D-liv var att du aldrig vågade ta av din kostym. Så var det av flera skäl, inte minst var det nödvändigt att du var förklädd medan du var i 3D. En förklädnad som blev en så viktig del av din jordiska existens att du var rädd för att ta bort den.

Din nuvarande identitetsskräck visas internt på så många sätt. ”Tänk om jag verkligen bara är Clark Kent med eller utan kostym?” ”Tänk om jag inte har mer kraft än jag hade för fem år sedan?” ”Tänk om denna dröm om vad som kan vara, bara är möjlig om …?”

Så fortsätter du att gömma dig för världen och, viktigast av allt, för dig själv.

Ta bort din osynlighetskappa. Gör anspråk på ditt nya väsen.

För att göra det måste du tro på dig själv. Du har den inre kraften och färdigheterna. Dina drömmar är tänkta att bli verklighet. Låt det bli så. Och sedan, gå ur vägen för dig själv.

Många av er fortsätter att dämpa kraften för att passa ett ”normalt” liv. Du är inte längre 3D normal, och det är inte 3D normala tider. Du har initierat ett nytt liv i en ny värld.

Gör anspråk på dig själv. Jaget som du förberett under eoner. Jaget du behövde dölja för 3D -världen. Jaget som den nya världen och du behöver utforska. Inte bara för att ytterligare flytta jorden från rädsla till kärlek utan för att skapa ett glädjande liv för dig själv.

Du är inte näst eller tredje bäst. Du är stjärnan i dig. Dina skapelser kommer att förändra ditt väsen och jorden. Tiden att skapa är nu.

Det finns inga fler rädsloberg att bestiga. Det här är inte tiden att fundera.

Gör anspråk på ditt fulla väsen. Inte nödvändigtvis med fyrverkerier eller verbala attacker, utan med självförtroendet att du är bortom redo.

Förmågan att skifta från rädsla till kärlek finns inom ditt väsen. Visa, paradera, förklara eller gör det du vill göra, i kärleken du har arbetat så länge för att skapa. Den tiden är nu. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes ”Blogg & prenumerera” -sida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på-Prenumerera på Brendas blogg via e-post-raden. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och godkänn e-postbekräftelsen.

 

Upphovsrätt 2009-2021, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna innehållet med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men behåll bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning; Lars-Eric

Du gillar kanske också...