Brendas Blog via Brenda Hoffman, 8 juni 2017

Brendas Blog via Brenda Hoffman, 8 juni 2017

Kära Ni,

Många av er förväntade er att bli en Superkvinna eller Superman över en natt. Fast det kanske är sant inom er, behöver de flesta av er lite övning utåt.

Er inre varelse går ibland samman med er yttre varelse, men inte ännu i den utträckning ni drömmer om. Även om ni så småningom kommer att hoppa mellan dimensioner och resa mellan frekvenser/tid med lätthet, måste ni öva lite innan så är fallet.

Kommer ni ihåg första gången (för dem av er som introducerades till datorer som vuxna) ni försökte använda en dator? Kanske ni kände att ni behövde en mellanslagstangent – som de på en skrivmaskin – eller glömde ni hur ni skulle spara dokument. Saker ni nu gör automatiskt nu. Detsamma gäller för er fysiska förändring.

Under dessa övergångsår förändrades ni spirituellt, sedan känslomässigt och till slut fysiskt. Från det inre till det yttre om ni vill.

Så är det, att ni börjar öva era fysiska förmågor gällande handlingar och att ta emot. För även om många av er så småningom vill resa i tid/frekvens och hoppa mellan dimensioner, är det troligt att ni nu drömmer om något i er fysiska värld som ni inte ännu har skapat.

Ni är lite som ett spädbarn som försöker fånga något, men som inte kan förrän musklerna i fingrarna är mer utvecklade. Så ni blir frustrerade, arga, och konstaterar för andra att ni ger upp. Ni hoppas att så dramatikska fraser och tankar kommer uppmuntra en entitet i etern att producera vad ni vill ha.

Åter igen, som ett spädbarn som förväntar sig att någon byter deras blöja när den är smutsig, ge dem mat när de är hungriga och hålla dem när de behöver mänsklig kontakt.

Problemet nu, om ni så vill, är att ni är tillräckligt mogna spirituellt och känslomässigt för att ta hand om er själva. Så ni måste börja se på er själva som en självupprätthållande entitet.

En sådan tanke gör några av er arga, för ni är säkra på att ni inte kan vara så givande eller omhändertagande som gudarna ni en gång dyrkade som föräldrafigurer. Men det är lite skillnad på en sådan tanke, mot att ni vill att era föräldrar skyddar och sörjer för er som en ung vuxen, den första gången ni gör ett misstag.

Även om era föräldrar kanske känner medömkan med er är det troligt att de kommer att uppmuntra er att avgöra ert eget öde utan att de räddar er eller tar hand om er. För unga vuxna som inte tar ansvar för sina handlingar förlänger bara lärandet av att ta hand om sig själv – den ultimata vuxenrollen.

Så det är så nu, att ni är själva. Det är tid för er att ta på era byxor för stora pojkar och flickor, att ta ansvar för ert liv – och era skapelser.

Ni har börjat skapa små saker och kommer snart att spänna era skapande muskler till de stora saker ni drömmer om.

Även om vi föreslog att ni skulle spänna era skapande muskler för ett år sedan, ville majoriteten av er inte bli sanna Universella vuxna så snabbt. Ni ville vara kvar i 3D istället för att tvinga er själva för snabbt in i 5D eller bortom.

Även om en sådan fördröjning inte är dramatisk för era månader är blott millisekunder i den Universella tiden, kan ni inte längre låtsas att ni inte är tillräckligt skickliga eller inte tillräckligt Universella för att vara i 5D eller bortom. Ni har passerat 5D Rubicon.

Så, Universella varelser kan viska förslag i ert öra, som om det vore ett telefonsamtal till era föräldrar när ni inte kan avgöra ert nästa steg som en ung vuxen, men Universella varelser kan inte längre leva ert liv åt er och knuffa er hit och dit.

Ni är en helt och fullt vuxen med alla förmågor som behövs.

Ni behöver inte längre barnvakt, inte heller behöver ni överbeskyddande föräldrar. Ni är en ung 5D-vuxen – och det är dags för er att uppföra er som en sådan.

Det spelar ingen roll hur högt ni skriker till himlen om ert hemska liv, lika lite som det skulle hjälpa er att låta era föräldrar ta hand om vartenda steg ni tar när ni väl blev vuxna.

Det är så att ni blir tvugna, om ni så vill, att bli en vuxen även om de flesta av er inte känner er redo.

Allt är som det borde vara vad gäller er acceptans av att ni är en vuxen i 5D eller bortom.

Så klart kommer ni göra några misstag – men bara enligt er själva. Så klart kommer ni önska att något Universum eller någon skulle rädda er,  vilket gäller nästan varje ung vuxen. Men det enda sättet ni kommer att fullt ut göra anspråk på ert nya ni, är att testa era fysiska förmågor – som ni gör nu.

Tillåt er själva att spänna era nya fysiska förmågor, precis som ni tillät er själva att spänna era spirituella förmågor genom att springa hit och dit från en guru till en annan – tills ni var nöjda med att ha absorberat allt ni behövde från andra.

Så är det nu. Ni börjar spänna era 5D-muskler – och upptäcker att ni har mer urskiljning med mänskliga interaktioner, att ni skapar saker genom att önska dem, och att ni glider mellan dimensioner och frekvenser utan att ännu förstå hur ni kan gå och tala som ni vill, men ni vet hur ni vill förändras.

Ni är en fysisk ung vuxen i 5D eller bortom, som precis börjar utforska era möjligheter. Tillåt det att vara, utan anklaga er själva för att inte vara perfekta. Och var istället glada i era experiment med självet. Så är det. Amen.

http://www.LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2017, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

Svensk översättning: Åsa Kock www.st-germain.se

Du gillar kanske också...