Rådet via Ron Head, 14:e juni 2017

Rådet via Ron Head, 14:e juni 2017

 

 

Rådet – Vem Är Det Som Ser Ut Genom Era Ögon?

Ni är väldigt komplexa varelser. Ni är faktiskt multidimensionella. Det är något som ni kommer, eller kanske inte kommer, att uppleva snart. Men, under tiden kanske vi kan få påpeka något.

Vår fråga till er idag är, vem som ser ut genom era ögon? Är det den som blivit försenad på grund av regnet på gatorna? Eller är det den människan som ser livet och kärleken, som ger näring till blommorna och träden?

Ser ni en massa skräp i hörnet? Eller ser ni det nya vackra som skapas i området?

Stör ett skrikande barn friden? Eller är ni en kärleksfull mor som rusar till undsättning?

I båda fallen finns båda dessa personer inom er. Vilken har ni valt att vara?

Vet att ingen stor kamp behövs, eftersom ni väljer. Ni är de enda, eftersom ni har gjort de här valen, om och om igen. Ni kan när som helst välja det andra – om och om igen.

Om ni lever i framtiden – ”men, det här blir så svårt att göra” – då blir det som ni föreställer er. Om ni är här och nu, så finns det bara en enda sak att göra. Framtiden tar hand om sig själv. I nuet finns ingen oro. Oron existerar endast i framtiden, och informeras av det förflutna. Rädslan finns i framtiden, informerad av det förflutna. Så, vilket är det enklaste sättet med att vara i nuet?

Om ni är tacksamma, så betyder det att ni observerar det som finns nu. Förstår ni? Ja, ni kan vara tacksamma för något som varit. Ja, ni kan vara tacksamma för en tänkt framtid. Men det bästa sättet är att vara tacksam för något, va som helst, i nuet. Var tacksam för den luft ni andas. Det kommer alltid att finnas något, om ni tittar efter det.

Det är dags för mänskligheten att höja sina vibrationer. Det har alltid varit dags, men nu är det DEN tiden. Det är, som ni kanske säger, dags att hänga på. Inte för att ni ska jämföra er med någon annan, men ni behöver göra det som är nödvändigt, för att ta er till den uppåtgående banan.

Frågan är verkligen, om ni väljer att stanna kvar i det som alltid har funnits, eller väljer hur det kan komma att bli. Eftersom det som kan komma, ändras till det som säkert kommer, åtminstone för de som väljer det.

Mänsklighetens räddning är här, förstår ni. Han, hon, de, står runt omkring er. Och de börjar vakna till den förståelsen. Som ”jag” kan jag göra skillnad. Som ”vi” kan vi göra hela skillnaden.

Och de börjar förstå att de inte kan förändra själva. De kan bara förändra tillsammans. Det var det de kom hit för att göra, och de gör det. De minns vilka de är.

Det är väldigt lätt att vara de ni lärt er vara, det ni får veta att ni är. Det kan hända att ni irrar runt i er inre källare, för att hitta några uppslag angående vilka ni verkligen är. Men ni kan börja med att vara de som ser blommorna, som hör fåglarna, som bor i en värld som är er egen bästa värld. Och under morgondagen försöka finna ut, hur det kan bli bättre.

Ni är de ni är, där ni är. Ni räcker till.

 

Copyright © Ronald Head. All Rights Reserved. You may copy and redistribute this material so long as you do not alter it in any way, the content remains complete, and you include this copyright notice link: http://ronahead.com/

 

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...