Brendas Blog via Brenda Hoffman 9 oktober 2020

Brendas Blog via Brenda Hoffman 9 oktober 2020

 

Kära Ni,

Ni har sannolikt fastnat och har ingen aning om hur ni ska röra er från en plats till en annan. Ni har försökt teknikerna som ofta föreslagits av New Age-guruer – andning, meditation, att skriva, att begära hjälp – och ändå känns det som om er värld går sönder.

Det som var, är inte mer. Och det som är, förblir för dunkelt för att du ska kunna fästa en mening eller ditt liv till det.

Är det en värld av rädsla och tyngd, eller en värld av ljus? Är det som det profeterats, eller som du nu upplever det?

Tyngden du känner förstärks dagligen av dina politiska, personliga, medianyheter och erfarenheter.

Var är glädjen? Var är det roliga? Men sedan, när glädjen och det roliga åter kommer in i ditt liv, kommer du att glömma den smärta du nu upplever.

Denna smärta är inte vad du förväntade dig efter att ha upplevt liv efter jordeliv av smärta som förberedelse för skapandet av denna Nya Jord. Trots att du visste att du skulle testas nästan bortom uthållighet i det här livet, förväntade du dig att testningen skulle sluta när du och jorden hade gått bortom 3D.

Ändå verkar du, som i en dålig film, traumatiseras om och om igen via media, dina grannar, vänner och släktingar. Det finns så många linjer i din sand som andra verkar korsa, vilket skapar kaos i din emotionella inre värld. Så är det att du åter färdas den ibland obehagliga upptäcktsvägen när du avslöjar mer och mer av vem du är.

Många av er uttryckte att upptäcka självkärlek skulle bli ert nästa steg, utan att inse vad det egentligen innebar. Självkärlek handlar inte bara om att uttrycka orden, utan också att rensa de personliga självtvivel, rädslorna, svartsjukan och hatet som har fästs vid din varelse.

Du gjorde mycket av den rensningen innan du hjälpte jorden att skifta bortom 3D. De bitar du nu brottas med är de som är direkt relaterade till dig av dig. För när du upplevde jordeliv efter jordeliv samlade du självhat.

Oftast, när något jordlivstrauma inträffade, blev du arg på anstiftaren. Samtidigt undanhöll du dig själv en bit av självvärde. ”Om jag inte hade varit så dum så skulle det inte ha hänt. Om jag inte hade valt den här familjen före födseln så hade det inte hänt. ”Och så vidare. Upprätthålla raseri inom och utom. De dammråttor som du upptäcker i ditt väsen handlar mycket mer om att ditt egenvärde skriker för att släppas ut, än ilska mot en annan.

Men som du har tränats att göra i evigheter förvandlar många av er den självilskan till en kamp mot COVID, ett politiskt parti, ditt hem, samhälle, familj och vänner. Du är upprörd över världen eftersom du är rädd för att gå inom, för att upptäcka de dolda bitar som du inte visste fanns förrän nu.

Självkärlek fokuserar din energi på de dolda bitarna.

Även om dessa dolda självkärleksbitar inte är så dramatiska som de var när du rensade 3D-världen, känns de lika tunga. Inte för att de är det, utan för att du trodde att du var ”hemma fri”, att du hade rensat alla delar som behövdes för att leva i glädje. Och så kommer du att göra, och så gör du. Vi beskriver bara din ilska och varför den inträffar.

Denna ilska kommer att rensas om några dagar. Låt dig själv känna vad du känner, att veta att det är en kulmination från eoner av att gömma dig från dig själv. Och eftersom du har upplevt jordelivet i hela spektrumet från att fungera som en underbart kärleksfull varelse till grymhet av dig utöver allt du nu kan föreställa dig, är det dags för dig att släppa taget. Och det gör du – i raseri, ilska, rädsla, svartsjuka, och ibland bara rent trots.

Det känns som om du har rensat mer än någon annan på jorden, att du har offrat i evigheter för att vara där du är känslomässigt, andligt och fysiskt.

Vi måste påminna dig om att förelöparna ursprungligen skulle lämna jorden när ni hjälpte jorden att gå bortom 3D. Den planen ändrades när ni en gång bestämde er för att stanna tillräckligt länge för att uppleva en värld av kärlek och fred. Med det beslutet gick du med på att rensa de element som du nu fokuserar på.

De andra, tredje och där bortom vågorna som följde dig rensade många av de bitar som du nu adresserar innan du träder in på jorden under denna livstid.

Du har dubbelt arbete som det var. Men detta betyder inte att denna ilska kommer att pågå i flera år, månader eller till och med veckor. Låt dig själv uppleva vad du behöver uppleva trots att du tror att den 3D du hade har ”lämnat byggnaden.” Tillåt dig själv att vara.

Detta är en rensning som du tillåter dig själv att gå igenom eftersom din stora roll att hjälpa jordens övergång till 3D är klar, och det finns tillräckligt med väckta andra och tredje vågens varelser för att du ska kunna gå vidare till nästa steg.

Du har dragit dig tillbaka från att hjälpa till med jordövergången. Jorden och dess varelser är i de goda händerna på andra och tredje vågen. Så det är äntligen dags för dig att rensa de bitar som du inte längre vill ha kvar inom ditt väsen. Delar som var nödvändiga för att slutföra dina roller i tidigare liv men är skadliga för ditt nya väsen.

Ett exempel kan vara att du kanske en gång fokuserade på att hindra en fiende från att komma in i din fysiska jorddomän. Men genom att göra det skadade du eller fick andra dödade. Så du kan ha talats om i historien som en klok och underbar ledare, men ändå gjorde ditt inre dig ansvarigt för de som lemlästats eller dödats i ditt namn. Eller så kan du ha varit en av de lemlästade eller dödade, och så hyste du hat mot ledaren som inledde striden. Båda bitarna gömde du förmodligen djupt inuti dig när du lämnade det livet. Och så fortsatte det, jordeliv efter jordeliv.

Du har redan adresserat de flesta av dessa bitar, men inte alla. För det är svårt att uppleva lugn och kärlek när du bär på ilska mot dig själv. Det här är inte en månadslång aktivitet. Endast ett element av självkärlek som du inte förväntade dig. Världen har gett dig tid att uppleva detta i säkerheten av ditt inre väsen när världen förmodligen rasar i fullständigt kaos. Detta till synes fullständiga kaos är inte annorlunda än att välta en låda med pusselbitar som tar form när bitarna passar ihop.

Du är på din självkärleksresa. Andra förelöpare gör detsamma. De av andra och tredje vågen sätter ihop pusselbitarna så att när du har rensat de sista bitarna av självkärlek kommer världen att vara på en annan plats – liksom du. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att ta emot Brendas blogg, klicka på knappen Subscribe på den övre delen av hennes ”Blog & Subscribe” -sida och klicka sedan på – Subscribe to Brendas blogg by e-mail – raden. Slutför ditt abonnemang genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Upphovsrätt 2009-2020, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela gärna det här innehållet med andra, posta på din blogg, lägg till i ditt nyhetsbrev etc. Men BEHÅLL gärna denna bloggs integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källwebbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...