Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 17 januari 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 17 januari 2022

 

Kära Ni,

Ni har transformerats i evigheter för det här ögonblicket – er sista födelseskjuts i en ny tidsålder.

Men nu verkar det omöjligt att trycka på, att behålla ditt intresse en sekund till. Det är för mycket. Du är trött, arg och besviken. Även om du diskuterade detta med tusentals entiteter innan dina förberedelser för den här tiden i detta livet, verkar det för mycket. Du är redo att ge upp, att säga, ”Det räcker. Jag vill stoppa nu.” Men du kan inte, lika lite som du kan stoppa en förlossning från att hända när förlossningsprocessen väl börjar.

Många av er tror att sådana ord bara är ytterligare ett ”kom igen”. Att den nya jorden är en fantasi som drömts fram av de som vill vara mer positiva i denna till synes kaotiska tid. Sådana tankar tillåter dig att skylla på någon, vem som helst, för din omvälvning och inre smärta, för du är säker på att du aldrig skulle ha accepterat en sådan känslomässig smärta annars.

Du befinner dig i den nya jordens födelseprocess, så obehagligt som det nu verkar.

Naturligtvis kommer många att svara att vi, från Universum, retar dig en gång till, att vi inte finns – att allt är din fantasi. I ditt sinne kan det vara sant med tanke på hur många eoner du längtat efter den här tiden.

Du flyttade berg för att vara här, för att uppleva dessa känslomässiga smärtor.

Det här är din tid och din plats. Så är det att du ÄNTLIGEN föder det du har diskuterat, hoppats på, bett om och längtat efter i evigheter.

Många undrar vad slutprodukten kommer att bli eftersom det inte finns något fysiskt att visa upp för era besvär. Den kortsiktiga effekten blir lite mer kaos, vilket är sant när en nyfödd kommer hem. Kanske några sömnlösa nätter, oro för vård och nya rutiner – men resultatet av att föda denna nya era kommer att vara den kärlek och mildhet ni nu längtar efter.

Dagarna av att hoppas och be är över. Förlossningen har börjat.

Kommer ditt liv att förändras imorgon? Ja, men inte som du förväntar dig, för din nya jordfödelseprocess kommer att vara dagar istället för timmar. Resultatet av den förlossningen blir en känsla av lugn och prestation.

Ingen kommer att behöva tillkännage denna nya jordfödelse, för du kommer att veta i varje fiber i ditt väsen. Precis som en mamma upplever en känsla av lycka när hon får kontakt med sin nyfödda, så kommer det att vara för dig.

Du kanske undrar om alla föder samtidigt, och vårt svar är ja. Även om ni är på unika stigar, kommer dessa stigar att vara upplysta samtidigt. Du kan ännu inte förstå vad vi, i Universum, talar om, för det är obegripligt att det nuvarande kaoset kommer att förändras lika snabbt som att vrida på en ljusströmbrytare.

De som vill stanna kvar i 3D-kaos kommer att göra det. Så även om en del av jordens förvirring kommer att fortsätta, kommer det kaoset inte att påverka dig på något mätbart sätt.

När du blir förälskad i 3D verkar det som om världen är en ljusare, strålande och mer spännande plats. Dagliga uppgifter som en gång verkade så viktiga är inte längre det när du väntar på meddelanden och interaktioner med den du älskar. Så kommer det att vara för dig inom några dagar – när din sista födelse på jorden har fullbordats. Väldigt lite kommer att verka viktigare än den glädje du känner.

Du kanske tror att detta meddelande återigen driver dig framåt med liten belöning. Vi från universum svarar att precis som någon inte kan säga till en mamma i intensiv förlossning att allt snart kommer att vara över och glädjefullt, så är det för dig nu. Du är i den sista förlossningen. Låt det vara så.

Tillåt dig själv att acceptera att oavsett hur rädd, arg eller kaotisk du känner dig nu, inom några dagar kommer dessa känslor att ersättas med en kärleksfull glädje du ännu inte har upplevt medan du är på jorden förutom att följa ditt barns födelse. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Dela detta innehåll med andra, lägg upp på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen upprätthåll den här bloggens integritet genom att inkludera författaren/kanalens namn: Brenda Hoffman, och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...