Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 10 augusti, 2022

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 10 augusti, 2022
Nära och kära,
Kanske är du på resa eller flyttar till en plats du inte förväntat dig. Kanske är det en ny romans eller vänskap. Det spelar ingen roll för nytt är i luften. Det som var finns inte längre. Det som anländer skiftar från ångorna till klargörande i din nya värld.
Sådant kanske inte verkar troligt med tanke på ditt tidigare 3D-liv där de flesta skift krävde år, månader eller veckor för att klargöras. Ditt nuvarande skift är mer som ”Naturligtvis.” istället för ”Jag vet inte”. Även om du sannolikt har skapat den här nya upplevelsen i decennier, kommer din vetskap om att det är en verklighet vara nästan omedelbar.
Du kommer att veta att detta nya något är rätt utan att någon behöver lugna dig eller definiera detta nya för dig. Det bara är. Bearbetning är inte längre nödvändig.
Så du kommer att känna för att fira och inte fira på samma gång. Dina firande tankar kommer att vara något i stil med ”Kan du fatta hur underbart det här är?” Och behovet av att inte fira är att du alltid visste inom dig att sådant skulle vara en del av ditt nya liv.
Det här är en ny värld där drömmar som blir verklighet är den nya normen.
Kanske är din nya verklighet lite annorlunda än du föreställt dig eftersom den drömmen initierades i en 3D-värld eller när du var i 3D.
I ditt 3D-förflutna kanske du flyttade till ett nytt hem medan du sörjde ditt tidigare hem. Trots det var du på några år inte längre intresserad av att återvända till ditt tidigare hem. Det var en 3D-process du upplevde innan du visste vad du behövde inom dig.
Skillnaden nu är avsaknaden av den 3D-processen. Det kommer att vara rätt för dig från dag ett. Något som kan överraska dina vänner och släktingar. För i 3D var förändring alltid en process.
Dina val kommer att bli mer uppenbara – och sannolikt snabbare. ”Detta är rätt för mig eftersom…” Du behöver inte längre tänka på andras oro eller önskemål. Eller behöver skapa dessa 3D-pro- och con-listor. Du kommer bara att veta. Inte för att du är en så annorlunda person, utan för att dina 3D-filter inte längre existerar, filter som immade dina önskelistor med oro över riktigheten för andra lika mycket som dig själv.
Det här är den nya världen du skapade.
En del av er kan vara oroliga för att era skapelser och/eller handlingar kommer att vara för hastiga. Att du väljer det här sedan det. Du kanske. Kanske kommer du behöva känna dig som ett barn i en godisbutik ett tag. Eller kanske kommer du omedelbart att bestämma vilken artikel eller person du behöver. Det spelar ingen roll för dina skapande färdigheter låter dig leka med dina drömmar.
I själva verket kommer du sannolikt att leka med dina drömmar ett tag, testa dina nya kreativa färdigheter eller som en belöning för ditt tålamod som väntar på den här tiden.
Denna nya skapelsefas är inte annorlunda än någon annan fas. Ändå kommer du förmodligen att känna att din första skapelse är en långvarig dröm som äntligen gick i uppfyllelse.
3D Jorden har fokuserat på pengar och makt. Sådant är inte längre sant för nya dig. Men inte få av er kommer att skapa dessa föremål bara för att testa verkligheten i er nya värld. Att skapa en vacker trädgård eller upptäcka en ny vän kanske inte verkar ovanligt nog för dig i början.
Du kommer förmodligen att bli förvånad över dina första skapelser, med vetskapen om att resultaten inte är fel, men undrar varför dessa skapelser någonsin var viktiga för dig. Och du kommer sannolikt att tro att du bara har en eller två önskningar som dina sagor tills du förstår att dina skapelser är obegränsade.
Du är en ny skapare av jorden.
Det du skapar från början kanske inte uppfyller dina drömmar. Så du kommer att prova en annan skapelse och en annan. Trots det kommer de första skapelserna att verka otroliga för dig – och kanske andra. Som om dina drömmar är begränsade, vilket inte längre är sant.
I 3D kände du dig lyckligt lottad om du hade det perfekta jobbet, du och din familj älskade och respekterade varandra och du hittade ett lämpligt boende. Lyx som exotiska semestrar var bara glasyr på kakan.
Du kommer snart att upptäcka att 3D-drömmar kan uppfylla en del, men inte alla. Efter att ha mättat dig med vad du trodde att du ville ha eller behövde, kommer dina skapelser att vara mer ovanliga. Kreationer som kombinerar nya dig med universum.
Så det är så att vi, från Universum, välkomnar er nya skapande varelser till er nya värld. Det som var finns inte längre. Och vad som kommer att bli, börjar du skapa. Vi observerar dig i kärlek och häpnad, och vet att du har skiftat från 3D-rädsla till ett nytt du under en livstid. Modiga, skapar varelser alla. Låt så bli. Amen.
Översättning, Marie-Anne

Du gillar kanske också...