Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 augusti, 2022

 

Ett fatalt fel bland människor ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är tillgängliga för er alla i varje ögonblick av varje dag, och det är även era guider. Så är det med Källan, din översjäl och ditt högre jag, alla ärkeänglar, alla uppstigna mästare, din själsfamilj som finns i andra delar av galaxen och universum. De är alla tillgängliga för dig också. Och sedan finns det din planet, de andra planeterna i ditt system, din sol, din natur, träd, blommor och djur. Du är omgiven av kärlek. Du är omgiven av stöd.

Men många av er söker den kärleken och stödet på platser där det inte är så. Man letar efter det hos människor som aldrig fått det själva, som övergick till någon form av beroende någon gång i tonåren eller tjugoårsåldern, och som aldrig fick möjlighet att gå och träffa en terapeut, eller någon som kunde hjälpa dem att älska. sig själva. Detta är ett fatalt fel bland människor. När du letar efter kärlek och stöd hos dem som inte har det att ge, ställer du upp för en katastrofal upplevelse.

Så vi föreslår att du inte ber någon att vara det för dig när de har tillräckligt svårt för att vara det för sig själva. Känn istället för all kärlek och stöd som ni har runt omkring er i icke-mänsklig form, fyll er med det och gå ut och sprid det runt omkring.

När du sprider kärlek och stöd, gissa vad som händer? Du befinner dig i sällskap med andra människor som sprider kärlek och stöd runt omkring. När du letar efter det hos andra människor tenderar du att hitta andra människor som också letar efter det. Och visst, de flesta av er har varit i ett romantiskt förhållande som var så någon gång, och ni vet precis vad vi menar.

Du kan känna en oändlig mängd kärlek flöda genom dig för en katt, och du kan känna att kärleken kommer tillbaka till dig också. Det är villkorslöst, och det finns mer varifrån det kom. Det finns en oändlig källa av kärlek som kan utnyttjas av er alla. När du väl upptäcker att det finns runt omkring dig är det lättare att ta del av den oändliga fontänen som finns inom dig. Det är lättare att vara hjärtcentrerad.

Snälla gör er själva en tjänst och sluta försöka fixa människorna i era liv så att de kan älska dig på det sätt som du vill bli älskad, och istället fråga dig själv varför du inte bara är den kärlek du vill ta emot. Kärlek är gratis. Kärleken är oändlig, och den är i grunden ovillkorlig, så håll inte tillbaka.

Världen behöver er att vara den kärleken mer idag än vad den någonsin har behövt er förut, och ni är de som vet att det vi säger är sant. Ni är de som vet att Source inte undanhåller någon kärlek från någon, någonsin, oavsett vad de gör, och ni vet att ni är där för att vara som Source.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...