Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 10 mars, 2018

Kära Ni,

Ni börjar hitta er röst och sanning när ni kräver mer av de ni är. Fram till nyligen tystades er röst med behovet av att passa in för att vara en del av gruppen.

Så är det att ni sannolikt kommer att häva ur er uttalanden som ni kanske tänkte på inom er, men var för socialiserade för att verbalisera. Dessa meddelanden kan vara lika överraskande för er som de ni talar med.

Det här är en annan tid med annorlunda behov. Framför allt det som nu anger din sanning på sätt som känns mest rätt för dig.

Andra kommer sannolikt att bli förvånade eller ilskna av dina kommentarer eftersom du har brutit de sociala barriärerna för vad som uppfattas vara rätt. Eller så kan ditt växande behov av att vara äkta leda till att du ändrar riktningen-igen till synes mot de sociala strömningarna.

Du blir eller har blivit en social rebell.

Sådant är skrämmande för du är inte säker på att dina vänner förstår när du väl uttrycker din sanning. Svårigheten är att du inte kommer att kunna hålla inne med dessa, så att säga, anti-sociala beteenden. Vilket kommer att verka skrämmande först och sedan befriande eftersom du inte längre behöver sålla igenom dina tankar innan du gör ett uttalande – mycket som är sant för ett litet barn.

Det uppenbara problemet är att de du en gång höll kära kanske inte längre vill vara en del av din cirkel. Så du skapar din personliga väg när du anpassar dig till ditt nya inre jag.

Några av er undrar över denna till synes oändliga inre anpassning och frågar, ”När kommer det att sluta? Varför känner jag mig inte annorlunda än jag gjorde före de senaste energierna? Är detta ett spel utan slut? ”

Så är det eftersom din övergång är en del av dig istället för den fristående varelse som du en gång föreställde dig. I början antog du antagligen att du skulle vara där borta och sedan lätt glida in i din nya varelse här. Ingenting är längre från sanningen.

Trots att stadierna är mycket snabbare än vad som för närvarande gäller för människor från födsel till död, fortsätter du att flytta genom faser som är lämpliga för ditt fysiska, emotionella och intellektuella väsen.

Kan du föreställa dig hur skrämmande det skulle vara om du var i början av din nya evolution och du hade befogenhet att skapa vad du ville? Lite som att ge ett spädbarn ett lexikon. Precis som mänskliga spädbarn behöver utvecklas så gör och gjorde du det också.

Så är det att vad som en gång gav dig stort nöje, uppmuntrar dig inte längre att förnya din riktning och varelse. En del av det är att upptäcka din sanna röst. För du kanske upptäcker att dina första drömmar var samhällets drömmar istället för dina drömmar.

När du skalar av lagren av vem du blir, förändras din röst och din riktning. 3D-samhället innebar att passa in och 5D-samhället, att vara unik.

Dina nya självhävdelser är skrämmande eftersom de ofta gör att du känner dig isolerad och ensam – en negativ kvalitet under eoner. Så även om du känner ett större behov av att vara unik så känns den unika känslan ensam och övergiven.

Eftersom du ännu inte helt hävdat din rätt att vara unik hoppar du fram och tillbaka för att upptäcka att varken din unikhet eller ditt passande in känns rätt. Du befinner dig i justeringsfasen, så igen kan du finna att du häver ur dig något som är överraskande för dig och för de som finns omkring dig. Det är det unika du som upptäcker sig själv.

Oroa dig inte. De som du känner att du gjorde ilskna eller ledsna, kommer inte att vara så förkrossade som du nu tror, för när du utvecklas, så gör de det också. Ännu viktigare, du kan inte stoppa din unika evolution mer än du kan förbli ett spädbarn.

Skillnaden är att 3D-samhället befordrade din utveckling från spädbarn till vuxen ålder.

Du är förelöpare till förelöparna. Så det finns ingen som kan skämma bort dig eller berätta att allt är normalt – annat än vi från etrarna och din inre röst.

Du har varit modig under hela denna övergång och du kommer att fortsätta att vara så. Skillnaden är nu att din unikhet är mindre dold. Det tvingar dig att paradera, om du vill, med skillnader som en gång gömdes djupt inuti dig för att bara tas fram med vissa människor vid vissa tillfällen.

Dina gömställen upplöses snabbt och det börjar med oväntade handlingar och ord. Denna del av din övergång, även om det är en mindre fas, kommer att bli tydligare de närmaste dagarna. Det kommer nog inte att kännas så för du kan inte dölja det längre – ens från dig själv. Må det bli så. Amen.

LifeTapestryCreations.com. Om du vill ta emot Brendas bloggar när de läggs ut klickar du på knappen Prenumerera på den övre delen av hennes blogg och prenumerationssida och klickar sedan på – Prenumerera på Brendas blogg via e-postadress. Fyll i din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehållna. Vänligen gärna dela det här innehållet med andra, lägg in på din blogg, lägg till ditt nyhetsbrev, etc., men behåll den här artikelns integritet genom att inkludera författaren/kanalen: Brenda Hoffman och källans hemsida länk: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...