Arkturierna via Daniel Scranton, 13 mars, 2018

Vi Finns Inom Er ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har engagerat oss med dig individuellt medan du sover, och vi har engagerat oss med er som ett kollektiv. Vi har också engagerat oss med dig genom denna kanal, och det kommer mycket mer. Vi hjälper er genom ert skifte i medvetande, men vi gör inget för dig.

Vi kan skicka dig energi, nedladdningar och till och med uppgraderingar, men inga av dessa saker kommer att leda till utveckling av ditt medvetande. Det ligger helt på dig, och det är så som du vill ha det, för du vill uppleva förändringen och vill känna att förändringen har kommit inifrån

Nu kommer du säkert, i ögonblick av tvivel och mörker och förtvivlan, att gråta och be oss att göra något för dig, men det menar du inte riktigt. Så när vi hjälper dig, när vi ger dig en knuff, uppmuntrar vi dig helt enkelt att göra vad du redan vill göra. Men åter igen gör vi det inte för dig. När vi blir dina hjälpare i de ögonblick som du skiftar ditt medvetande, och du känner igen oss, kommer du också att känna igen det faktum att vi alltid har funnits inom dig.

Det här är alltid ett internt jobb, förstår du, även när det verkar som att vi existerar någonstans där ute, i en annan dimension, så aktiverar vi fortfarande bara någonting inuti er som alltid varit närvarande. Du vet vad du behöver veta eftersom du alltid har vetat. Vi är bara här för att du ibland behöver rätt knapp att trycka på.

I slutändan kommer ni ansluta till oss som vänner, och ni kommer att veta att allt ni behöver finns inuti er. Vi kommer att påminna om de tider när ni trodde att ni behövde mer hjälp, och vi kan till och skratta med er över tiden när ni ropade i desperation. När vi tittar på er ser vi oss själva, och lagren av medvetande som ännu inte är uppenbarade för er är många. Därför kan ni göra er redo för en lång resa, eftersom den här resan som vi är på tillsammans fortsätter.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss över en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...