Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 28 mars 2022

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 28 mars 2022

 

Kära Ni,

Även om ni längtade efter spänning under större delen av er utåtriktade jordetid, så växlar ni nu till en lägre spänningsnyckel. Gårdagens vilda fester eller planer är inte längre spännande. Spänningen har blivit att interagera med nära och kära, naturen och andra till synes vardagliga aktiviteter som ni förmodligen en gång förlöjligade.

Detta är ytterligare en indikation på era inre förändringar. Rädsla och smärta blir mer irriterande eftersom de inte längre är era områden av intresse eller utforskande – de är gårdagens mode.

Du är en annan varelse i en annan värld. Så är det att du inte längre längtar efter spänningen i krig, negativa interaktioner eller något som känns jobbigt.

I din utåtriktade värld utforskade du rädslan för upprymdhet, till och med njutning. ”Jag var modig nog att övervinna den rädslan” är inte längre något du förmodligen skryter om. Inte för att du inte kan övervinna den rädslan, utan för att du vet att du kan men inte längre är intresserad av att göra det.

Du är annorlunda, och det är din värld också.

Istället för att tävla mot den senaste konfrontationen kommer du först att försöka undvika den. Tills den dagen du inser att du inte kan hindra andra från att göra eller vara som de vill. Att din enda roll är att hitta din frid, inre glädje och tillåta detsamma för andra.

Du kanske vill dämpa energin från negativ mediabevakning. Eller så kanske du berättar för andra hur fel de har som stöder det ena eller det andra – tills du inte gör det. Inom de närmaste dagarna kommer du i grunden att avskärma dig från andras elände och bekymmer. Inte för att du är okänslig eller en elak person, utan för att du inte längre vill lägga energi till deras rädslor.

Du svarar förmodligen att eftersom andra dör eller lider, måste du engagera dig för att eliminera sådana aktiviteter. Men du kommer snart att upptäcka att du inte känner behov av att ta hand om någon annan än dig själv. Inte för att du är en känslolös person, utan för att du inte längre håller fast vid det utåtriktade behovet av att kontrollera eller ta hand om andra. Du är självständig, liksom alla som har övergått bortom deras utåtriktade varelse.

Till en början kommer du förmodligen att tro att alla utom nära och kära, barn eller djur kan ta hand om sig själva. Så du återgår till dina skötselvanor bara för att upptäcka att du inte längre passar ihop med dem som du en gång gjorde – att skötseln har blivit tung och betungande. Du är trött. Faktum är att du är utmattad av ansträngningen.

Denna utmattning indikerar att du inte längre är den utåtriktade varelse som behöver ta hand om, uppleva smärta eller vara rädd för att uppnå sina rädsloroller. Du har övergått till friheten att vara i fred. Vilket skiljer sig ganska mycket från kommentarerna fram och tillbaka uttryckta från de för och emot Covid-vacciner eller politiska upptåg.

En frid inom dig själv som inte kräver yttre deklarationer om rättfärdighet utan istället en acceptans av vem du är. En ny inre frid som inte dikteras av händelser utanför dig själv utan väcks som en del av din varelse.

Även om det kommer att finnas tillfällen när du återvänder till dina utåtriktade rädslor eller din rättfärdighet, kommer dessa tillfällen att bli färre och färre. Förklara för världen att du inte längre behöver ha rätt eller vara rädd och att andra kan känna hur de vill.

Så är det att du kommer att tappa intresset för de där rädsloområdena som en gång verkade underbart riktiga och lite pirriga, områden som tänjde på din rädsla både fysiskt och psykiskt. Och du kommer att observera andra djupt insnärjda i sådana områden med litet intresse eller ens förståelse.

Detta är verkligen en ny värld som du har varit avgörande för att skapa. Det är dags att leva i den nya världen efter dina inre instinkter istället för dina tidigare roller av omsorg och rädsla.

Du håller inte på att bli en tråkig stofil. Du förändrar världen. Inte med ilska, rädsla, rättfärdighet eller ens omsorg. Du gör det genom att vara och njuta av din nya lugna inre värld – utan rädsla, ångest, pina eller ilska. Så är det. Amen.

LifeTapestryCreations.com. För att få Brendas blogg, prenumerera via WordPress.com. Eller klicka på Prenumerera-knappen på den övre delen av hennes ”Blogg & Prenumerera”-webbsida (LifeTapestryCreations.com) och klicka på raden – Prenumerera på Brendas blogg via e-post. Slutför din prenumeration genom att ange din e-postadress och acceptera e-postbekräftelsen.

Copyright 2009-2022, Brenda Hoffman. Alla rättigheter förbehålls. Dela detta innehåll med andra, lägg upp det på din blogg, lägg till det i ditt nyhetsbrev, etc. Men vänligen upprätthåll bloggens integritet genom att inkludera författarens/kanalens namn: Brenda Hoffman och källans webbplatslänk: LifeTapestryCreations.

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...