Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 12 februari 2021

 

Brendas Blogg via Brenda Hoffman

den 12 februari 2021

Kära Ni!

Era valmöjligheter är obegränsade. Så det är dags för er att avgöra var ni vill vara i er nya värld. Tänk på den nya som är ni, som om ni hade en examen från affärs- eller juridikhögskolan, vilket öppnar er till nästintill obegränsade yrkesval. Vill ni använda era färdigheter i områdena med socialtjänst, affärsvärlden, eller starta er egen verksamhet? Alla valmöjligheter ni måste sålla igenom innan ni väljer ett specifikt område. Och efter att ni har valt detta område, så har ni valet att på nytt välja område eller till och med en arbetsbransch. Sådant är läget nu.

Massmedias politiska, ekonomiska och hälsorelaterade budskap ger inte uttryck för er flexibilitet eller era färdigheter. Ni måste göra anspråk på er själv för er själv. Kanske vissa av er tog examen under en ekonomisk nedgång och upptäckte svårigheter med att hitta en anställning. Men detta stämde inte för 100% av alla som vid den tiden fick sin examen. Ni måste ignorera nejsägarna, media, eller alla som indikerar att ni inte kan eller vara något i dessa tider.

Vänta tills COVID är förbi. Eller tills ett nytt politiskt parti väljs in. Eller till vintern eller sommaren. Det förekommer ingen mer väntan. Jordens varelser och Universum är redo för att ni ska ta bruk av era nya färdigheter. Detta betyder inte att ni behöver rädda välden, utan i stället att bestrida 3D-inställningen med att vänta tills …

Detta ’tills’ sker nu. Så hitta dina intressen genom att ta bruk av de färdigheter eller den yrkesskicklighet, kan man säga, som du i eoner har finslipat. Inget hindrar dig från att upptäcka dina glädjeämnen, intressen och därmed nya färdigheter, utom du själv.

Ni kan förlänga er väntan, som en del av er i er ungdom gjorde, genom att fortsätta er högskoleutbildning så att ni inte skulle behöva ta beslutet gällande era intressen och förmågor. Men majoriteten av er fann er plats trots nejsägarna och era inre rädslor – för samhället knuffade på olika sätt in er till er värld av dagsverken.

Skillnaden nu är inte bara att ingen just nu pushar er, utan ni har ingen aning om vilka era intressen och förmågor är, för ni inventerar Jorden på nytt allteftersom ni framskrider. Precis som det stämde in på en mycket mindre skala med varje jobb ni hade, inklusive att ta hand om ert hem. Två av er hade inte samma inställning till ett arbete på samma sätt. Till och med i 3D lät ni er individualitet projicera hur ni på bästa sätt skulle hantera ett jobb, äktenskap, skolan och andra områden i ert liv. Ni använde er garanterat av de generella dragen av sociala ’borden’, men ni tillät individuella val och handlingar inom de här generella dragen.

Nu finns där inga ramverk – varken socialt eller individuellt. För ni tänker ut era nya riktningar minut för minut. Därför känner ni er obekväma, med föga eller ingen yttre, eller tidvis till och med inre riktning. Det är varför det är så viktigt för er att följa era glädjeämnen, era intressen. För era glädjeämnen och intressen är direkta banor till ert nya liv och därmed den nya riktningen för Jorden.

Det finns inga direktiv från andra, inklusive alla Universa. Detta är er show. För första gången någonsin, medan ni befinner er på Jorden, uppmanas ni till att lyssna till er inre röst, som kommer att visa er till era intressen och framtiden. Men denna inre röst är en aning skrämmande, för den förnekar de budskap ni fick ta emot i 3D. Era nya budskap såsom att tänka själv. Agera på era behov. Lär er att ta emot. Älska er själv lika mycket som andra. Budskap som är ologiska för era eoner av 3D-lärande.

Att hitta dina intressen betyder inte att de kommer att vara socialt acceptabla eller ens något som du har förväntat dig. Detta är en ny värld och du är en ny varelse. Det som var existerar inte längre. Så låt dig själv utvidgas på de sätt som intresserar dig. Och medge detsamma för andra.

Det finns inte längre regler eller nödvändiga berättiganden för att du ska vara du.

Flera av er är rädda för att ni kanske blir ett anti-socialt monster. Eller ännu värre, till den punkt att ni kanske blir isolerade eller ensamma. Det kommer inte att inträffa. Vad som kommer att ske är att alla med liknande intressen dyker upp, utan ansträngning.

Ni kommer under en tid att fladdra från intresse till intresse. Kanske som ni gjorde när ni påbörjade er värld med dagsverken. Mycket få av er hade ett jobb med samma företag under hela ert arbetsliv. Så är det även nu. Ni kanske finner det intressant ett tag, tills något mer intressant dyker upp – eller så skapar ni det. Men ni måste börja någonstans. Så är det, vi knuffar ut er från ert ursprungliga hem, ert högskole-boende, eller er lilla boning som ni knappt kan betala för och skarpt ogillar.

Det är dags för er att gå ut i den vidare världen och visa vad ni går för. För ni har definitivt saker att visa upp. Inte som det var i 3D, när det oftast innebar att åsamka skada för människor eller miljön. Men i egenskap av en sann varelse i Universum som i eoner har förberett sig på att skifta Jorden och dess invånare från att vara mesiga följare till att bli starka, universella varelser som på nytt skapar i glädje och förundran. Så må det bli. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. To receive Brenda’s Blog, please click the Subscribe Button on the upper part of her “Blog & Subscribe” page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation. Or subscribe via WordPress.com.

Copyright 2009-2021, Brenda Hoffman. All rights reserved. Feel free to share this content with others, post on your blog, add it to your newsletter, etc. But PLEASE maintain this blog’s integrity by including the author/channel’s name: Brenda Hoffman, and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...