Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 21 december 2017

Brendas Blogg via Brenda Hoffman

21 december 2017

Kära Ni

Denna senaste gagnlösa fas är nästan fullgjord. Så nu förbereder ni er för nästa steg vilket är skapandet av era 3D-drömmar.

De flesta som önskar följa er till 5D eller bortom är inte intresserade av andliga saker för närvarande, för de känner att deras inre och yttre världar har blivit in- och utvända. Så de kräver någon form av ramverk angående hur och varför de ska gå framåt. Det ramverket är ni nu redo att visa upp.

Även om ni sannolikt tror att ni inte gjort tillräckligt – att ni måste ha fler saker att rensa eller andra att interagera med innan ni kan skapa era 3D-drömmar, kan inget vara längre från sanningen.

Det enda som hindrar er från att gå framåt är ni själva.

I ert sinne har ni inte tagit examen vilket får er att tro att ni måste göra mer, arbeta hårdare, förlåta andra eller älska er själva mer – allt ni kunde tänka er som kunde ta er bort från skaparstolen.

Men om era försök att skapa skulle misslyckas igen? Tänk om ni inte fullgjorde allt ni måste göra innan ni försökte er på denna skapande fas?

Även om ni, en masse, begärde ett ytterligare år för att förbereda er för denna fas, mycket som Dorothy i Trollkarlen från Oz, har ni alltid haft förmågan att skapa vad ni önskar – en förmåga som nu är enklare än någonsin.

De flesta av er är skräckslagna över att misslyckas, för tänk om era skaparförmågor inte är vad vi hävdar? Tänk om ni hittar på allt detta?

Det ni inte lyckas förstå är att ni är fullt förberedda för att vara en 3D-mästare. De senaste energiutbrotten handlade inte om att lägga något till era förmågor utan mer om att hjälpa er minnas hur man skapar lätt och ledigt – som ni gjort under eoner i andra miljöer.

Att skapa under tiden på jorden har varit svårare än i andra miljöer. Men nu när jorden inträtt i 5D existerar någon sådan 3D-täthet inte längre.

En del av er vill bli kvar i rädsla och svårigheter med 3D-skapande så ni vill inte stå ut så att ni inte blir beskyllda om andra inte skapar som ni gör.

Ni genererar i onödan rädsla runt era naturliga skapande förmågor. Lite som ett barn som vägrar att gå för att det riskerar att falla.

Lite övning kanske är nödvändigt för att ni ska förstå att ni är en naturlig skapare. Eller kanske inte. Men vet med varje cell i er varelse att ni inte längre kan förhala eller vara rädda för resultatet eller processen. Ni har tagit er ett ytterligare år för att gå genom dessa rädslor. Det är nu dags att agera.

Naturligtvis är ni rädda, precis som ni var när ni ombads läsa högt för klassen. ”Tänk om jag inte uttalar orden rätt och mina klasskamrater skrattar åt mig?”. Det kan nu appliceras på era nuvarande rädslor, ”Tänk om Universum och mina kamrater förväntar att jag gör något jag inte klarar av?”

Sluta fördröja. Sluta oroa er. Och börja leka med era skaparförmågor. Även om ni inte behöver för ni är fullt kapabla att skapa vad ni vill. Börja i liten skala om ni vill. Ni behöver bara tro att ni kan.

Älska er helhet och era förmågor för de förändrar jorden och Universum. Sluta lura er själva i hopp om att ni kan gömma er för er själva och andra som ni gjort i jordeliv efter jordeliv. Dra bort höljet på era skaparförmågor och börja skapa. Det är er roll och de fantastiska skaparförmågor ni filat på under eoner.

Tillåt er att tro på er själva och allt blir som i era drömmar. Tillåt er själva att skrämma er och ni kommer att fortsätta ta emot meddelanden som det här med en definitiv knuff mot fronten – för ni är redo och det är dags. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2018, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: LifeTapestryCreations.com

 

Översättning: Markku Pärssinen

 

 

Du gillar kanske också...