Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 februari 2021

 

Ta fram er inre Plejadian

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda och nöjda med de framsteg vi kan känna att ni gör där på Jorden. Vi vet att ni har upplevt mer växtvärk än vanligt under det senaste året, men det är tider som dessa som ni verkligen kan ta tillväxtupplevelserna och springa med dem. De av er som är vakna och som också är självreflekterande har tagit universum med sitt generösa erbjudande om expansion och utveckling. Ni har gjort det i en sådan utsträckning att ni vibrerar rakt ut i verkligheten hos många av era medmänniskor.

Detta är inte avsiktligt från er sida; ni kan inte låta bli att följa flödet, och ni kan inte låta bli att ta emot de energier som era medmänniskor inte kan eller vill ta emot. Men när klyftan vidgas och ni känner att ni är redo att slutföra medvetenhetsskiftet, kom ihåg att ni är där för att tjäna kollektivet. Ni är inte bara där för att ta er uppstigning som de få utvalda; ni är där för att höja medvetenheten för hela det mänskliga kollektivet, för som Källenergivarelser vet ni att trots att det kan se så ut finns det verkligen inget gap mellan er och någon annan eller någon grupp av andra människor.

Ni är alla kopplade samman; era liv är sammanflätade med varandra, och ni har en unik möjlighet just nu att vända er tillbaka till ett kollektiv som inte hanterar den aktuella situationen så bra. Och ni kan låna dem en hand, ett öra och skicka dem överföringar av ljus och kärlek. Vi vet att skicka andra kärlek och helande energi kan kännas trivialt. Det kan låta som en fin bildekal eller kylskåpsmagnet, och ni kanske undrar i hemlighet om det verkligen gör någon nytta. Men det är vad ni är där för att göra; ja ni är där för att leva era liv och hitta er stam. Ni är där för att skapa den verklighet som ni vill uppleva, men ni är också där för att lära ut, vägleda, leda och läka, och den del av er som är Plejadisk i ert ursprung kallas fram ur er vid den här tiden så att ni kan göra vad ni kom till Jorden för att göra.

Plejadenergin och stjärnsystemet och DNA handlar om att läka, undervisa, vägleda och leda andra till ett högre vibrerande tillstånd. Och ni har alla tillgång, inte bara genom kanalisering, utan också genom att komma ihåg att ni har varit Plejadian. Ni har dessa färdigheter och förmågor inom er och ni har visat dem i olika tidigare inkarnationer. Men detta är den slutliga inkarnationen; det är den där ni använder alla dessa färdigheter och förmågor och ni drar upp era medmänniskor för att gå med er i de högre världarna där ni kommer att skratta åt allt detta och mer, när tidpunkten är rätt.

Och ni kommer säkert att se tillbaka på den här tiden, när skiftet är klart, och se alla de vackra möjligheter som presenterades för hela mänskligheten. Och ni kommer att kunna känna er väldigt nöjda med att har tagit vara på dessa möjligheter för er själva och för förbättring av hela det mänskliga kollektivet.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...