Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 12 juli 2019

Brendas Blogg via Brenda Hoffman

12 juli 2019

Kära Ni,

Ni kanske trånar efter något som aldrig verkar dyka upp. Ni försöker skapa med 3D enträgenhet, men utan 5D eller bortom kompetens.

Även om ni är en suverän skapare är er skapandeförmåga nu lite fast, för ni försöker fortsätta med samma tekniker som en gång fungerade för er eller andra.

Så ni vill att vi, i Universa, ska ge er formeln för att skapa det ni önskar skapa. Vilket, förstås, är omöjligt för ni är inte lika oss eller någon annan på jorden. Ni är unika individer med unika skapandeförmågor.

Det är ert skapandebehov ni nu har svårigheter med för ert 3D-själv vill ha vad andra säger är framgångsrikt, och ert 5D-själv vill gå i en annan riktning.

Ni börjar nu huka er ned med era skapelsevävar – som kanske, eller kanske inte, är samma som era 3D-drömmar. Så ni fortsätter att säga er själva och Universa, och alla som vill lyssna, att ni behöver finansiellt stöd, en ny kärlek eller nytt jobb. Allt sådant som säger er och andra att ni är en 3D framgång. För era 3D-framgångar var baserade på vad andra sade till er var viktigt eller behövt.

Många av er påstår att finansiell framgång är en nödvändig belöning. Vi påminner er om att finansiell framgång är viktig bara om dessa bitar av papper och plast som representerar pengar blir kvar som en del av det nya flexibla strukturella systemet. Ett uttalande som skapar rädsla djupt inom er för att allt är förlorat i denna livstid.

Men sedan bär omstruktureringsprocessen frukt snabbare än ni kan föreställa er – och ni och alla andra är mästar-skapare.

Det är dags att åter-uppbygga de strukturer som nu faller. Inte i termer av mer rigida strukturer, utan strukturer som tillåter den flexibilitet ni blivit förnekade i tidigare livstider. Nya flexibla strukturer som tillåter er den glädje som finansiella och romantiska relationer en gång gav er i 3D.

Denna kanalisering kanske låter lite långsökt, lite konstig för de flesta. Men det är viktig information då ni inser att det som en gång var viktigt för er inte längre är det.

Även om er känsla just nu är att inget verkar vara spännande eller värt mödan, kan ni känna att det skulle vara trevligt att köpa något eller att vara i en romantisk relation. Om ni går genom er nuvarande intressenivå kommer ni att upptäcka att det finns mycket lite ni önskar inhandla. Ja, ni kanske vill ha tillräckligt till hyra, betalningar för boendet, eller mat, men förutom det verkar inget intressera er i mer än några minuter. Lite som ett barn som önskar sig en speciell leksak i månader, men som när det får den tappar intresset efter några dagar.

Ni är i ett skapande-limbo för ingenting intresserar er särskilt mycket, så ni återgår till 3D-drömmar bara för att tända någon form av intresse. Ni känner det som om inget är så viktigt och ändå, att allting är det. För ni vill att världen ska vara mer kärleksfull och förlåtande – och om det inte är möjligt omedelbart, nöjer ni er med något som verkar vara lite intressant.

Då ni önskar er något, som en ny kärlek eller mer pengar, fråga er själva om det verkligen är vad ni vill. Eller är det ett ersättnings-balsam för den smärta ni känner då ni lyssnar på media och nyheterna som gång på gång säger er att allt är förlorat? Ni vill få den smärtan att försvinna, men eftersom ni ännu inte fullt ut har kommit in i era nya skapandeförmågor, har ni återgått till era 3D små själv-belöningar.

Även om finansiell trygghet eller en kärleksrelation inte nödvändigtvis är en liten 3D-belöning, så är en sådan belöning i 5D mer som att få en leksak som har ert intresse i bara några få ögonblick. Ni är mycket mer kreativa än ni var i 3D. Så att återgå till 3D-drömmar är lite som ett barn som trånar efter leksaksbilen han eller hon aldrig fick i den åldern.

Ni är annorlunda nu, med nya drömmar. Drömmar som kommer att återuppbygga strukturerna på jorden. Men dessa drömmar ligger en bit in i framtiden då ni anpassar er till energierna som fortsätter att puckla på er kommande veckor. På ett sätt är ni i dröm-limbo. För det ni en gång önskade er är av minimalt intresse nu, och det ni faktiskt kommer att skapa är ännu inte möjligt.

Ni känner er uttråkade, arga, maktlösa, eller vilket ord som helst som talar om för er att ni är i en kort period av limbo. För det ni skulle skapa nu är för att tillfredsställa era 3D-intressen, och det som är er nya inriktning är ännu inte till fullo format.

Så ni rasar nu på er själva och Universa för att de leder er vidare, för att de höjer ert hopp, för att de uppmuntrar er till en plats ingenstans.

I sanning, ni skiftar bara er interna varelse från 3D till 5D och bortom. Något ni gjort de senaste sex månaderna. Så snart ni till fullo kommit in i era nya ni skapandeförmågor kommer ni att börja ert nya liv, justerande en flexibel struktur här och byggande en flexibel struktur där.

Vad är det som intresserar er? Vad får er att skratta eller le eller känna er varma och mjuka? Det är er bit vävnad. Även om den biten kan kännas lite dimmig, så blir den tydligare under kommande dagar.

Lägg undan era barnsliga drömmar för ni är på väg att brista ut i frenetiskt 5D-skapande. Ni kommer att återuppbygga fallande 3D-strukturer till nya entiteter som är flexibla med kärlek och glädje istället för att förfalla i rädsla och hat.

Detta är vilotid, en mellantid då ni samlar era kreativa förmågor.

Det finns nu tillräckligt med följare för att ta vid där ni slutat – vilket tillåter er att skapa vad ni i eoner förberett er för att skapa. Följ er glädje och era intressen, och ni upptäcker snart er unika förmåga. Fortsätt skapa era 3D-intressen och ni försenar er 5D mognad. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...