Brendas Blogg via Brenda Hoffman 13 maj, 2016

 

Bild t Michaels text

 

Kära Ni!

Bekymras ni av att det hat och den ilska som visas av era media drabbar er värld – och er? Att glädjen ni kan känna genom skimret av ljus utgör en falsk profet i er verklighet? Att inget är som ni önskar och att allt är som det verkar vara?

Även om ni hoppas, så är detta inte sant, hur kan man veta det utan att tvivla? För ert nya jag känns lite mer dunkelt i och med varje skifte i media, från svårt till skrämmande.

Rädsla säljer, för det är vad människor i eoner har fokuserat på. Så de som är insnärjda i det, driver på mer än någonsin förr. Förutsägelserna är att allting faktiskt kommer att vara mycket skrämmande – tills det inte längre är det.

De varelser som ännu inte har valt den Nya Jorden och sin nya varelse, håller ’en masse’ på att gå igenom ’sin själs mörka natt’. De riktar in sig på de bitar som i eoner har hållit dem vakna om natten. Kom ihåg hur tung och ofrånkomlig den tiden kändes för er och mångfaldiga den miljonfalt, det är det som jorden nu går igenom.

För att ni har fullbordat ’er själs mörka natt’, så har ni, i er essens, utraderat de djupt störande tankarna som var en del av den tiden för er. Även om ni vet att det var en extremt svår tid, så kan ni inte exakt minnas hur förfärlig den kändes. Lite som att försöka komma ihåg en influensa. En obehaglig tid som nästan fick er att tro att ni för alltid skulle komma att vara sjuka – och sedan blev ni inte det. Så är det nu. Allt kulminerar för dem som inte är helt säkra på att de vill vara en del av detta skifte.

Även om de känner er glädje och kärlek, så tror de ännu inte på att något sådant kan vara möjligt för dem. Så de gnisslar tänder i ilska och desperation. Något som er media bara är lycklig över att få rapportera – för medias försäljningsmodell är baserad på rädsla.

Skulle inte ni bli förvånade om er media begränsade sitt rapporterande till lyckliga och till och med positiva händelser? Blir inte varje traumatisk händelse rapporterad om och om igen? Blir inte varje kärleksfull händelse rapporterad med ett leende som en påminnelse om att något sådant är en ovanlighet?

Så ni blir omgivna av en rädsla som förväntar sig att rädslan ska nå fram till er, även om det nu är mer sannolikt att ni upplever glädje än rädsla.

Som om ni upplevde glädje idag, kommer någon av bitarna av rädsla snart att vidröra er. Ni vet att det inte längre är sant, men ni är i minoritet. Och media fortsätter att informera er om att ni har fel och att de har rätt.

Inget skifte är lätt. Detta skifte är ännu svårare, för aldrig förr har en hel planet försökt sig på att gå igenom ett skifte samtidigt. Och ni har kanske i årtionden befunnit er i förgrunden.

Det antogs av alla att ni skulle komma att plantera fröna för den Nya Jorden och era barn och barnbarn skulle få skörda dem. Men ni beslöt er för att få uppleva slutprodukten, som är en jord fylld av glädje – och som resulterar i er nuvarande känslomässiga, kanske till och med fysiska utmattning.

Du ser och känner negativiteten och du kan inte förstå varför någon skulle välja att vara på jorden i rädsla när det inte längre är nödvändigt. Så du frågar dig själv – ”Har jag hittat på det här? Är den Nya Jorden en fantasifull dröm?”

Du tvivlar på den Nya Jorden och allt som du har trott på i åratal, till och med i årtionden. Precis så som det var när du var så sjuk att du inte kunde minnas hur det kändes att vara frisk.

Din nuvarande ångest kommer att bli kortlivad, för du kommer snart att se mänskligt skimmer av ljus genom den nuvarande täta dimman.

De miljoner som upplever sin själs mörka natt ropar ut och ber om nåd, hjälp och kärlek. Du har finjusterat dig tillräckligt för att kunna känna denna bön om nåd. Men ännu inte tillräckligt för att förse dem med den hjälp som de förväntar sig. För den hjälp som de förväntar sig är att någon ska bära dem genom deras rädslor. En del, vilket du är väl medveten om, måste de själv göra – och vilket ingen vill höra eller inte till fullo inser.

Du har gjort likadant. Under din själs mörka natt, ropade du till himlarna för att få hjälp och blev extremt arg när du inte fick det. Många, liksom Brenda, var tillräckligt arga för att i flera års tid förneka sin andliga varelse.

Så är det för dig nu. Du önskar hjälpa dem som behöver det men du kan inte. Så du börjar känna som om du inte har något syfte, inte spelar någon roll i denna övergång. Du börjar till och med tvivla på övergången. För om du är så kraftfull, varför kan du inte skifta jordvarelserna tillräckligt snabbt för att slippa behöva lyssna på deras rop och kval? Precis som en förälder känner när ens barn är sjukt.

Du är inte deras förälder. Din roll inkluderar inte att avlägsna andras rädslor. Du har din egen väg att följa. Och genom att du följer din väg, kommer andra att uppmärksamma det. Men om du stannar upp för att hjälpa andra, eller för att du inte längre tror på den Nya Jorden, så hjälper du ingen – inklusive dig själv.

Din roll är inte att vältra dig i leran med dem som ropar av rädsla. Din roll är att tillhandahålla en stråle av solsken och därmed hopp för dem som nu ropar högt.

Du är ingen frälsare; du är ingen gud/gudinna av glädje – en unik glädje kan bara du uppfylla och uppleva. För det som är glädjefyllt för dig är nödvändigtvis inte glädjefyllt för någon annan. Och det som är skrämmande för massorna är nödvändigtvis inte något som du är rädd för, för dina intryck skiftar dagligen. Men i alla fall kan du höra ropen och det är i sanning smärtsamt för dig.

Endast din pågående glädje kommer att kunna hjälpa dem som nu befinner sig i djup smärta, att förflytta sig till glädje. Största delen av dem som gråter högt har inte den inre guidning, som du kom in på jorden med. Så det är svårare för dem att känna att de har ett val.

Din roll är att erbjuda detta val. Det är varför du har varit och alltid kommer att vara i täten i denna övergång.

Du blev programmerad, på din egen uppmaning, innan du föddes till denna livstid. Du blev också programmerad till att återigen känna rädsla i denna 3D-livstid, så att du skulle kunna förstå dem som nu upplever rädsla.

Skillnaden är att du inte förväntade dig att stanna kvar på jorden för denna fas. Därför är det så att vissa av er voltar fram och tillbaka lite grann och frågar er själva: ”Är jag verklig? Är denna övergång verklig?”

Bara för att iaktta dem som inte tror och att återvända till att vara en ljusfyr. Kanske inte idag, men helt säkert i morgon. Du var menad att förflytta dig från rädsla till glädje under denna livstid – du stannade kvar lite längre än ditt välkomnande, så nu får du gå igenom ytterligare rädsla, via andras rädsla, än vad du eller vi hade förutsett.

Du har fullbordat din 3D- utrensning av rädsla. Du har inte energin eller rollen att fullborda andras 3D-rädsla. Tillåt dig att vara i glädje som en ljusfyr för dem som inte kan se något ljus. De kommer att göra det – på grund av dig. Så är det. Amen.

http://www.LifeTapestryCreations.com If you would like to receive Brenda’s blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog and Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright © 2009-2016, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link:  http://www.LifeTapestryCreations.com

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...