Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 15:e september 2017

Brendas blogg via Brenda Hoffman, 15:e september 2017

 

 

Kära Ni,

Det är dags att uppmärksamma ert behov av att trösta andra, trots att ni känner er obekväma med det. Ni kanske räknar sådant som vård. Även om det stämmer i viss utsträckning, så är det viktigare att ni förstår, att det är en indikator på att ni avvisar era egna behov.

I 3D lärdes ni att kärlek, medkänsla och att ta hand om andra var nödvändigt i umgänget eller i familjerollen. Ni har gjort det långt utöver vad som var tanken med meningen, ”var mot andra som du vill att de ska vara mot dig”. Många anser att den meningen betyder: ”gör för andra mer än du gör för dig själv”.

Detta begrepp med att förneka er själva, är inte nytt – vi har diskuterat det många gånger under hela denna övergång. Skillnaden är att ni inte längre är av det mänskliga släktet. Så det är dags för er att omvärdera era övertygelser, mål och insatser.

Att rädda en annan med risk för det egna livet innan ni påbörjade denna övergång, skulle ha gjort er till ärofyllda människor – och klappat er själva på ryggen för ert kurage. Ni är inte längre de personerna.

Ni är nu en gud/gudinna/ledare från Universum. Så ni måste skydda er själva, likväl som andra. Mycket av 3D-modet var ett resultat av 3D-karma. Ni gjorde det ni gjorde inte bara för äran, utan också för att betala tillbaka, eftersom det fanns en del som jagade er från ett tidigare 3D-liv.

Det finns ingen 3D-karma kvar för er som är i 5D och bortom. Era nya vitala roller har inget att göra med tidigare 3D-liv.

Ni är grundläggande hörnstenar av den Nya Jorden, och ni har förberett er för den här tiden under eoner. En för tidig övergång eller död, som ni troligtvis kallar det, innan ni är helt i rollen av 5D eller bortom, är mycket mer störande för alla varelser av den Nya Jorden, än om ni kör in i en brinnande byggnad för att rädda någon, bara för att ni tycker att ni bör göra det.

Mycket av filosofin om den Nya Jorden, verkar rakt motsatt ha en uppenbar brist på känslor eller mod. Och så kan det uppfattas om ni följer 3D-diktaten. Men för er som har tagit er bortom det, som har klättrat uppför berget av rening och klivit över Rubicon i 5D, så är det inte så. För nya ni är som en ledare för ett land, som utan er medverkan, utan era direktiv kan vinna slaget, men kriget kommer långt ifrån att vara över, eller upphör aldrig.

Ni är elitvarelser – just nu. Men fler och fler följer er upplysta väg, och då kommer de också att bli skapare lika ni är nu. Men nu har inte en enda av er råd att gå förlorad, genom att ta hand om någon annan mer än er själva.

Kanske det här begreppet upprör er, för att ni känner att ni behöver hjälpa någon eller något liknande. Och det kanske ni måste – men bara om ni mår bra av det.

Tapperhet blir snabbare mindre belönad än glädje – och ni slår på trummorna för förändring i det området.

Så gå in i en brinnande byggnad om ni måste. Men gör det för glädjens skull, istället för den belöning ni får från samhället för er tapperhet.

Sannolikheten är stor att ni ifrågasätter vårt resonemang, för ni kan inte föreställa er, då ni riskerar ert emotionella eller fysiska liv för att rädda någon annan, att ni då inte skulle belönas. Men ni föreställde er aldrig många andra av samhällets växlingar. Att uppvärmning med valolja skulle bli till el. Eller hur uppfinningarna av flygplan, bilar och persondatorer skulle förändra Jorden.

Kanske långsamt i era sinnen, men absolut snabbt i våra, ändrar ni bitar som en gång verkade gjutna i sten.

Så det är glädjen som belönas nu, precis som det tidigare var, genom att bry sig om någon annan mer än er själva.

Men hur är det med barn, funktionshindrade vuxna, de fattiga och de behövande? Om ni blir glada av att ta hand om dem, så är det er roll eller en del av er roll. Om ni gör det för att ni känner att ni bör det, så är det inte er roll.

Många i 3D-samhället känner vad de borde göra och vara, fast de känner inte att de har egna rättigheter. Det är dags att ändra på det. Och ni kommer att göra det – genom den ena glädjefulla upplevelsen efter den andra.

Ni kanske tror att ingen vill gå in i en brinnande byggnad, utan gör det på grund av kärlek till en medmänniska. Eller är det därför? Måste ni ta hand om någon annan än er själva mer i 3D, på grund av det sociala tillståndet, eller för er egen glädjes skull? Det är något ni behöver klargöra för er själva. Vilka är ni? Är ni resultatet av ett socialt tillstånd eller av 5D eller bortom, som accepterar kronan för den Nya Jordens Skapare?

Många av er undrar nu, hur denna information rimmar med begreppet, ”vi är alla en.” Är det verkligen möjligt? Det är något ni måste komma fram till av er själva. Men då ni gör det, måste ni inkludera er själva som en del av ekvationen – något ni har tränats i att förneka under eoner.

Det som glädjer er, är er start- och slutpunkt. För glädjen har blivit er höjdpunkt och ert mål. Så är det. Amen.

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

http://www.LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2017, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman & source website link: http://www.LifeTapestryCreations.com

 

Du gillar kanske också...