Arkturierna via Daniel Scranton, 19 september 2017

Arkturierna, 19 september 2017

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Vi har kunnat upptäcka en liten ökning av antalet individer på Jorden som har känt av vår energi. Vi vet att vissa personer betecknar det som något annat än en överföring av energier från det Arkturiska Stjärnsystemet, men det spelar ingen roll för oss. Vi oroar oss inte för att ta emot kritik.

Vad vi är intresserade av är det faktum att fler människor öppnar sig för att ta emot hjälp. Nu ber ni oftare om hjälp från de högre världarna, men er förmåga att ta emot beror på en mängd olika faktorer. Om ni är öppna med era känslor, om ni är öppna i er kommunikation, om ni är öppna för att ta emot från andra människor som erbjuder er hjälp, då är ni förmodligen mer öppna för att ta emot våra energiöverföringar.

Ni förstår, det räcker inte med att bara fråga och tro att vi svarar på anropet. Ni måste också känna er värdiga att ta emot hjälp. När någon erbjuder er hjälp i den fysiska världen, nekar ni då ibland till den hjälpen, därför att inte vill stå i skuld till den personen? Känner ni ibland att någon annan förtjänar den hjälpen mer än ni gör? Eller vill ni inte se att någon annan besvärar sig för er skull?

Ni behöver alla acceptera att ni är värdiga att ta emot allt som ni ber om, inklusive hjälp från oss i de högre världarna. Och som vi tidigare har sagt, så märker vi att fler människor tar emot och integrerar den. De av er som är vakna och läser dessa meddelanden kan börja göra det mer medvetet. Om ni sänker garden, kan ni släppa in mer av de högre frekvensenergierna.

Att sänka garden innebär inte att ni då släpper in allt som kanaliseras i er region, bara för att ni besitter en högre frekvens. Vi kan se den och vi kan mäta den, och vi vet att ni kan sänka garden på grund av den högre frekvensen. Bara det som överensstämmer med den frekvens ni har, kommer att tillåtas i er upplevelse. Allt annat kommer inte att kunna nå er, så överlämna er till överföringen av kärlek och ljus som vi erbjuder er just nu.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...