Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 16 augusti 2019

Brendas Blogg via Brenda Hoffman, 16 augusti 2019

 

Kära Ni

Ni har inte längre förmågan att ställa upp på andras behov. Detta är något ni har upptäckt under många månader nu, då ni försökt göra det utan att få de resultat ni hoppades på. För de människor ni försöker hjälpa, kanske inte gör som ni önskar eller vill, fast de fortsätter ändå att be om hjälp. Det resulterar i att ni blir utmattade, för ni ser ingen eller bara en liten förändring i deras liv. Så blir det när ni hamnar i zonen av 3D-omsorg.

Tidigare kunde ni borsta det av er, för ni var fullständigt insnärjda i tredje dimensionens sätt av att hjälpa. Nu när ni inte längre är i 3D, så tröttar sådant bara ut er. Ni försöker finnas i två världar samtidigt, och det är inte längre möjligt.

Er omvårdande roll har blivit plågsam.

Men de som befinner sig i 3D, kan naturligtvis inte förstå er motvilja mot att berätta för dem vad de ska göra, eller berätta samma historia för 100:e gången, och fortfarande inte vilja förändras.

Därför upptäcker ni er nya väg, ibland centimeter för centimeter. Att lyssna på andras bekymmer brukade tidigare kännas bra.

Ni fortsätter att hävda att ni inte har förändrats, att ni är de ni alltid varit. Vi ber er ändra på det.

Era tillvägagångssätt, era glädjeämnen och även maten ni föredrar, förändras dagligen. Men innan ni noterar något som gäller för alla inblandade, så kommer ni att fortsätta tro att ni är precis så som ni alltid har varit.

3D eller 5D, vad är skillnaden? Era tankar och övertygelser skapar er verklighet. Så om ni tror att något inte är möjligt, så är det inte det. Men om ni tror att ni har förändrats och har nya tillvägagångssätt, krafter och behov, så blir det så.

Det är dags för er att göra anspråk på er inre kraft, vilket bara innebär att ni ändrar era tankesätt från ”jag kan inte” till ”det klarar jag enkelt.” En enkel form av självhypnos om ni så vill, men en så dramatisk förändring av tankesätt, kommer göra att era liv aldrig blir som de varit.

För de flesta av er försöker växla mellan 3D-rädsla och 5D-tron på er själva. Dessa två är inte alls lika, eller inte ens möjliga på samma gång. Ni måste erkänna att ni inte längre är av 3D, oavsett hur ofta man än försöker dra er tillbaka till hur det tidigare var, för det är inte längre så.

Oftast, när 3D-människor försöker bryta sig loss ur smärtan, genom att de får behandling, flyttar eller avslutar ett förhållande, vill de som fortfarande finns kvar i 3D, att personen ska återvända till det som var tidigare. För om deras vän eller släkting förändras, så måste även deras egna förväntningar eller handlingar ändras.

3D:s format går inte att förändra. För även om förändring är det dominerande tillväxtmönstret i alla dimensioner, så uppmuntrar 3D inte sådant, om någon annan också måste förändras. Att stanna vid det gamla hedras. Inte förändring.

Så ni förblir djupt insnärjda i hoppet om att vara som vanligt i livet på jordens 3D. 5D och bortom är fyllt med förändringar. I själva verket är förändring nyckelordet i alla dimensioner bortom 3D. Så när ni förändras, så kommer troligtvis de inom er krets att försöka hindra er från att göra det.

På samma sätt kan de ni älskar, som också förändras, skrämma er. För även om ni själva förväntar er egna förändringar, så förväntar ni er inte några förändringar hos andra.

Ni hamnar i ett dilemma. Ni känner och agerar annorlunda. Men när ni gör det, så vill ni att de omkring er, ska förbli som de var. För ni har inte energin att se dem förändras och växa – och göra precis som ni själva.

Ni blir utmattade både av era egna förändringar, och andras som står er nära.

Och då ni försöker återgå till en viss ”normalitet”, genom att coacha de som är djupt förankrade i 3D och som inte vill förändras, blir ni ännu mer utmattade.

Ni vet nödvändigtvis inte vilka ni är nu, och ni har säkert inte de sociala färdigheter som ni en gång var stolta över, antingen som introverta eller extroverta. Så allt känns besvärligt, obekvämt eller fel, trots era tappra försök att passa in.

Ni är inte de ni brukade vara, och ni upptäcker snabbt att de efterföljande inte heller är det. De enda människor som agerar som de alltid gjort, är de av 3D, och till och med de förändras från att ha varit lite irriterande, till helt obekväma för er. Vad händer med er och er värld?

Ni förändras, och det det gör också miljontals andra. Ingen och inget är som det var. Allt är nytt inom er. Och ni upptäcker att detsamma gäller för er yttre värld. Det som var finns inte mer. Det som kommer håller på att utformas. Ni känner er som om ni är i ”Ingenmansland land.

Denna smärta, denna osäkerhet, kommer att tvinga er att skapa sådant ni inte visste var möjligt i 3D. Och då är det så att er inre kraft kommer i framkant, även om en sådan tanke är obekväm nu. Inom några dagar kommer ni att börja forma tankar som inte är som någonting ni tidigare har tänkt eller trott på. För ni växlar från rädsla för förändring, till kunnandet om nästa fas – genom att använda er inre riktade kraft.

Det blir så, eftersom allt som skapade ert 3D-liv inte längre gäller. Det är dags att skapa från det nya. Något som verkat för skrämmande att ens tänka på. Så kommer det att vara tills det ni känner till, blir för obekvämt att leva i eller med. Så är det. Amen.

 

LifeTapestryCreations.com. If you would like to receive Brenda’s Blogs when posted, please click the Subscribe Button on the upper part of her Blog & Subscribe page and then click the – Subscribe to Brenda’s Blog by E-mail – line. Complete your subscription by entering your e-mail address and accepting the e-mail confirmation.

Copyright 2009-2019, Brenda Hoffman. All rights reserved. Please feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc., but maintain this article’s integrity by including the author/channel: Brenda Hoffman and source website link: LifeTapestryCreations.com.

 

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...